Portekiz oturum izni

H. DİRİCAN 02/11/16, 12:12
500.000 EURO karşılığı yatırım ile Portekiz'de oturma izni veriliyor diye bir bilgi var. Kişinin sadece kendisine mi Portekiz oturum izni veriliyor yoksa ailesi için de geçerli mi? Örneğin eşim ve 9 yaşındaki çocuklarım için. Ayrıca Madeira adası özerk bölge olarak görünüyor. Buraya yapılan yatırım da Portekiz için geçerli oluyor sanırım. Son olarak bu yatırımı tek seferde mi yapmak gerekiyor? Örneğin bu yıl 200.000 EURO'luk gayrimenkul aldım 300.000 EURO'da 2 yıl sonra yatırım yaptım. bu durumda ne oluyor. Saygılarımla..
Vize Merkezi
S. 06/03/17, 20:06

Merhaba, 500.000 Euro luk yatirim karsiliginda aileniz dahil oturum islemleriniz yapiliyor ancak 500000 euro luk yatirimi tamamladiginizda basvuruda bulunabiliyorsunuz. Islemler yaklasik 4 ay suruyor. 16 Mart 2017 de bu konu ile ilgili ozel bir seminer olacak, detayli bilgiye bu seminerde sahip olabilirsiniz. www.athenaadvisers.com adresinden bilgi edinebilirsiniz.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon
x