• Portekiz uzun süreli vize nasıl alınır?
    Y.O, 01 Tem 2022, 12:33

    Portekiz’e bir seyahat bir planım olacaktır. Portekiz uzun süreli vize nasıl alınır kısmıyla ilgili bilgi alabilir miyim bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz acil vize hattı
    D.V, 01 Tem 2022, 12:27

    Birkaç araştırma yaptım fakat istediğim sonuca ulaşamadım yorumlardan sizin sayfanıza ulaştım. Portekiz acil vize hattı bana bilgi verir misiniz rica etsem iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    VELİ, 01 Tem 2022, 12:16

    Ekim ayında Hollanda ziyaret olacak fakat vizemi Hollanda dan almadım. Portekiz ticari vize ile Hollanda'ya gitmek mümkün olur mu? Bana bilgi verir misiniz sağlıklı günler kolaylıklar olsun iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz'den ev aldım turistik vize nasıl alırım?
    S.A, 01 Tem 2022, 12:09

    Selam. Hukuk bürosu sahibiyim Portekiz'den ev aldım turistik vize nasıl alırım kısmında neler istenir benimle paylaşmanızı rica edeceğim kolaylıklar iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Portekiz vizesi
    B.G, 01 Tem 2022, 10:30

    Sözleşmeli çalışanlara Portekiz vizesi gereken belgeler nelerdir. Başvurum için neler yapmam gerekir bilgi rica edeceğim sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vizesi için otel-uçak lazım mı
    V.Ö, 01 Tem 2022, 10:21

    Merhaba, Başvurum hakkında bilgi almak için size danışmak istedim Portekiz ticari vizesi için otel-uçak lazım mı bana bilgi istemekteyim iyi çalışmalar sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    D.G, 01 Tem 2022, 10:15

    Ticari vize başvurusunda bulunacağım fakat aklıma takıldı Portekiz ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı ? Desteğiniz rica olunur iyi günler dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz
    G.L, 01 Tem 2022, 10:10

    Merhaba, Portekiz ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz bu konuda yardımınızı rica edeceğim beni bilgilendirseniz çok sevinirim kolay gelsin sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Portekiz'de çalışabilir miyim
    G.L, 01 Tem 2022, 09:54

    Ticari vize ile Portekiz'de çalışabilir miyim kısmıyla alakalı çok fazla bilgi var haliyle bilgi kirliliği oluştu kafamda bundan dolayı sizle ilerlemek isterim bana destek olur musunuz iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize başvuru formu örneği
    L.C, 01 Tem 2022, 09:44

    Eylül ayında düzenleyeceğim ticari seyahat için bir başvurum olacaktır fakat aklıma takılan bir durum oldu başvuru form örneğini bulamadım başvurumu sizinle yaparsam bana siz destek verir misiniz? Portekiz ticari vize başvuru formu örneği siz tarafından destek alarak doldurmak mümkün müdür?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur
    J.Ş, 01 Tem 2022, 09:39

    Merhaba, Portekiz ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? bana destek olmanızı rica edeceğim web sayfasında bulmaya çalıştım doldurmak için fakat başarılı olamadım sizden desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz'den ev aldım ticari vize nasıl alırım
    K.M, 01 Tem 2022, 09:35

    Portekiz de yaklaşık 8 yıldır ticari olarak çalışıyoruz. Ben yaklaşık 5 kere Portekiz’den alınmış Schengen vizem var. En son vizem 3 yıl aldım bu kez 5 yıllık vize almak istiyorum devamlı vize başvurusu ile uğraşmak istemiyorum. Bu sebeple yararı olur mu bilmiyorum ama Portekiz'den ev aldım ticari vize nasıl alırım. Ben seyahatim de kendi evimde kalacağım bunun için ne gibi belge sunmam gerekiyor? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirketimin temsilciliğini kurdum Portekiz'de oturum nasıl alırım
    L.M, 01 Tem 2022, 09:28

    Merhaba, Şirketimin temsilciliğini kurdum Portekiz'de oturum nasıl alırım kısmıyla ilgili sizden destek alarak ilerlemek isterim. iyi çalışmalar kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim
    C.V, 01 Tem 2022, 09:24

    Ticari bir seyahat planım fakat oğlumu da beraber götürmek isterim şartlar nelerdir? Portekiz ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim ? Bununla alakalı bana destek olur musunuz iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz şoför vizesi ret geldi
    A.B, 01 Tem 2022, 09:19

    Bundan bir ay önce başvuru yaptım ve vizeme ret geldi. Portekiz şoför vizesi ret geldi neler yapmam gerekir itiraz süreci nasıl ilerler bana yardımcı olur musunuz iyi günler kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz uzun süreli şoför vizesi almak
    D.V, 01 Tem 2022, 09:14

    Portekiz uzun süreli şoför vizesi almak için gerekenler nelerdir bana bilgi verir misiniz iyi çalışmalar dilerim sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz turist vize ile Almanya'ya gitmek
    S.F, 01 Tem 2022, 09:06

    Portekiz turist vize ile Almanya'ya gitmek için işlem yapabilir miyim? Çok fazla bilgi karmaşası var beni aydınlatırsanız çok memnun olurum kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok Portekiz turistik vize alabilir miyim
    H.G, 30 Haz 2022, 10:58

    Merhaba sorum şu şekilde; freelancer çalışıyorum SGK yok Portekiz turistik vize alabilir miyim? Bana yardımcı olur musunuz hangi evrakları sunmam gerekir neye dikkat etmem lazımdır desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Portekiz vizesi alabilir miyim
    A.E, 30 Haz 2022, 10:52

    Yapacağım seyahat için vize başvurusunda bulunacağım 4 aydır çalışıyorum Portekiz vizesi alabilir miyim? Desteğiniz rica olunur.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    E.H, 30 Haz 2022, 10:41

    Portekiz vize başvurusunda bulunmak istiyorum fakat aklıma bir soru takıldı Portekiz turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı emekliyim neler sunmam gerekir bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    F.R, 30 Haz 2022, 10:35

    Bir ay önce vize başvurusunda bulundum fakat Portekiz vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır kısmında bana bilgi vermeniz rica edeceğim desteğiniz için teşekkür ederim kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi 2022 yılında açık mı?
    DUYGU, 25 Şub 2022, 14:04

    Merhaba, Portekiz vizesi 2022 yılında açık mı? Bu yıl nasıl değişiklik oldu? Hangi aşıyı kabul ediliyor? İşleme kaç gün öncesinden başvuru yapabiliriz? Kolaylıklar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi reddi 2022
    FATİH, 25 Şub 2022, 13:54

    Selamlar, Portekiz vizesi reddi 2022 yılında retle ilgili değişiklikler meydana geldi mi neden ret verilir genelde ve sonrasında neler yapılmalıdır. Ücret iadesi yapılır her başvuruda yeniden mi ödeme yapılır? bana bilgi vermenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi kaç para 2022
    MELTEM, 25 Şub 2022, 13:48

    Portekiz vizesi kaç para 2022 yılı için bilgi alabilir miyim. Desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi kaç günde çıkar 2022
    CANDAN, 25 Şub 2022, 13:43

    Portekiz vizesi kaç günde çıkar 2022 ile ilgi bilgi rica edeceğim? Bana detaylı bilgi vermenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi nasıl alınır 2022
    DERYA, 25 Şub 2022, 13:36

    Portekiz vizesi nasıl alınır 2022 yılı ile ilgili çok fazla bilgi okudum haliyle kafam karıştı. Bana bu konuyla alakalı bilgi vermenizi rica edeceğim. Sizle ilerlemek isterim bu işlemler sırasında iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vizesi için gerekli evraklar 2022
    VELİ, 24 Şub 2022, 14:38

    Bu yıl içinde bir seyahatim olacaktır. Portekiz vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında gereken nedir? Ailemle gitmek istediğimde ayrı ayrı mı dosya hazırlamalıyım tek bir dosya mı sunarak başvuru yapabiliyor muyuz? Yardımınızı rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz öğrenci vizesi 2022
    DİLEK, 24 Şub 2022, 14:34

    Selamlar, Portekiz öğrenci vizesi 2022 yılı için neler yapmam gerekiyor. Siz destek sağlıyor musunuz bu konuda bana bilgi vermenizi rica edeceğim form işlemi sizin tarafınızdan mı yapılacaktır. Desteğinizden dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz vize randevusu 2022
    CAN, 24 Şub 2022, 14:28

    Merhaba, Kendim vize işlemi için randevu alabiliyor muyum? Pasaportum olmadan randevu oluşturulur mu? Portekiz vize randevusu 2022 yılı için nereden alınır siz benim için randevu alabilir misiniz henüz karar vermedim zamanım olmazsa sizden hizmet almak istiyorum başvuru için bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Portekiz turistik vize 2022
    MERCAN, 24 Şub 2022, 14:22

    Bu sene ekim ayı gibi Portekiz ülkesinde düzenlenen festivale katılmak istiyorum aynı zamanda bir hafta kadar turizm amacıyla ülkede seyahat gerçekleştireceğim. Sanırım turistik vizeye ihtiyacım var? Portekiz turistik vize 2022 yılı başvuru şartı nedir başvurumu şimdi yapabilir miyim? Hangi tarih uygun olur başvuru için geç kalmak istemem. İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Portekiz için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp