• Polonya'da çalışma izni belgesi
    E.Ş, 01 Mar 2022, 10:13

    Merhabalar, Polonya’daki bir şirket beni işçi olarak çağırıyor. Konsolosluğa ulaşamıyorum birkaç firma ile görüşmem sonucunda bana Polonya’da çalışma izni belgesi almam gerektiği söylendi. Bu belgeyi nereden nasıl temin edeceğim? Ayrıca bu belge dışında hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vize fiyatları 2022
    K.L, 28 Şub 2022, 16:51

    Merhabalar, Polonya’ya kızım ve eşim ile beraber turistik amaçlı vize başvurusu yapmak istiyoruz. Polonya vize fiyatları 2022 yılında kişi başı ne kadar ödeme yapmam gerekiyor? Başvuru esnasında kızım 6 yaşında başvuruya gelmesine gerek var mı? Ben ve eşim ortak işvereniz hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Bilgi rica ediyorum, Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya transit vize 2022
    Ö.M, 28 Şub 2022, 14:44

    Merhabalar, Polonya aktarmalı bir uçuşum var lakin bilet aldığım havayolu firması schengen vizesi ya da Polonya transit vize almam gerektiğini söyledi. Polonya transit vize 2022 yılında nasıl başvuru yapılıyor? Vize işlem süresi ne kadar sürüyor? Başvurumu en erken tarih ne zaman yapabilirim? Ayrıca transit vize için normal schengen belgelerine ek olarak neler sunmam gerekir? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vize ücreti 2022
    L.S, 28 Şub 2022, 13:09

    Merhabalar, Polonya’ya Arkadaşımın daveti üzerine kedisini ziyaret etmek istiyorum. Polonya vize ücreti 2022 yılında toplam ne kadar? Ben öğrenciyim sponsorum annem olacak kendisi emekli gerekli belgeler nelerdir? Ayrıca vize ücreti nereye ödemem gerekiyor? Sizden danışmanlık alma durumumda vize ücretini size mi ödüyorum toplam ne kadar ödeme yapacağım sizden ricam beni bilgilendirir misiniz? Kolay gelsin, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vize 2022
    İ.K, 28 Şub 2022, 11:26

    Merhabalar, Polonya’ya ticari amaçlı 2 çalışanımızı fuar için göndermek istiyoruz. Polonya vize 2022 yılında gerekli evraklar nelerdir? Polonya için herhangi bir aşı zorunluluğu var mı? Başvuru için randevu bulamıyoruz bize randevu için yardımcı olabilir misiniz? İşlemlerimizi sizinle yapsak ücret ne kadar ödememiz gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya vizesi 2022
    N.K, 26 Şub 2022, 11:19

    Merhabalar, Polonya’ya turist amaçlı seyahat etmek istiyorum. Fakat randevu sisteminde Polonya için uygun randevu bulamıyorum. Polonya vizesi 2022 yılında başvuruyu nereden yapabilirim? Ben çalışmıyorum açık öğretim öğrenciliğim mevcut sponsorum ablam olacak devlet memuru hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Bilgi almak istiyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Trabzon
    Y. M, 18 Tem 2020, 13:28

    Trabzon’da denizcilik sektöründe gemi yapımında uzun yıllardır faaliyette bulunan bir firmayız. İşverenimiz ile birlikte çalışanımız Eylül ayı döneminde Polonya’da görüştüğümüz firmayı ziyaret edeceklerdir. Sizden danışmanlık hizmeti alarak vize başvurularımızı yapmak istiyoruz. Polonya vizesi Trabzon başvuruları için nasıl bir yol izliyoruz. Sizden dönüş bekliyoruz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Gaziantep
    H.K, 18 Tem 2020, 13:08

    Merhaba Gaziantep’te avukatlık yapıyorum. İşyeri sahibiyim. Polonya’ya turizm amaçlı gitmek istiyorum. Daha önce Avrupa’da birkaç ülkeyi ziyaret etmiştim. Profesyonel bir danışmanlık firmasından hizmet almak istiyorum. Polonya vizesi Gaziantep başvuruları için yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Antalya
    B. S, 18 Tem 2020, 13:00

    Merhaba, arkadaşımla beraber Polonya’daki arkadaşlarımızın yanına gitmek istiyoruz. Onlarla buluşup komşu ülkelere gidip gezmeyi düşünüyoruz. Polonya vizesi Antalya vize başvuruları için Ankara’ya mı gitmemiz gerekiyor? Üniversite öğrencisiyiz, hangi belgeleri hazırlayacağız bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi İzmir
    y. K., 16 Tem 2020, 11:24

    Merhaba, İzmir’de öğretim üyesi olarak görev yapıyorum. Polonya’daki bir üniversitenin daveti üzerine 2 aylık bir çalışma için Polonya’ya gitmem gerekiyor. Nasıl bir vize başvurusunda bulunup vize almalıyım? Polonya vizesi İzmir başvuruları nereye yapılıyor? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Diyarbakır
    Ö. Ç, 16 Tem 2020, 11:15

    Merhaba, Polonya’da yaşayan amcalarımın yanına gidip onları ziyaret etmek istiyorum. Amcamların orada lokantası var, esnaflık yapıyorlar bana istek gönderseler gidebilir miyim? Polonya vizesi Diyarbakır ilinde oturanlar için nasıl alınıyor? Yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Kayseri
    b. Kara, 11 Tem 2020, 13:05

    İyi günler, Kayseri’de elektrikli makine ve teçhizat imalatı ve satışı yapan bir firmayız. Çalışanlarımız önümüzdeki dönemde Polonya’daki bir şirkete giderek satışını yaptığımız ürünlerin 5-6 gün süreceğini tahmin ettiğimiz montaj işlemlerini gerçekleştireceklerdir. Polonya vizesi Kayseri ilinde oturanlar için nasıl başvuru yapılıyor? Şirket olarak neler yapmamız gerekiyor? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Adana
    M. Kaçar, 11 Tem 2020, 12:56

    Eşimle beraber Avrupa’da birkaç ülke gezmek istiyoruz. Seyahatimiz duruma göre 10- 15 gün arasında olabilir. Gezmek istediğimiz şehirler, Varşova, Minsk, Vilnius, Riga ve Tallinn olarak düşünüyoruz. İkimizde emekliyiz ve Adana’da oturuyoruz. Polonya vizesi Adana başvuruları nasıl ve nereden yapılıyor. Polonya’dan vize alabilir miyiz ve bu vize ile diğer ülkelere de girebilir miyiz? Evrak doldurmada ve hangi evrakları tamamlamamız konusunda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Konya
    Y. M., 11 Tem 2020, 12:50

    İyi günler, endüstriyel temizlik ürünleri üretimi ve satışını gerçekleştiren firma sahibinin, Polonya’ya iş ziyareti amacıyla vizeye ihtiyacı bulunmaktadır. Firmamız Konya’da faaliyettedir ve bu yüzden Polonya vizesi Konya başvurularının nereye yapıldığı ve ne tür belgeler hazırlamamız gerektiği konusunda sizden bilgi rica ediyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Bursa
    S. B, 11 Tem 2020, 12:38

    Merhaba, Bursa’da annem ve babamla birlikte yaşıyorum ve Bursa’da öğrenim hayatıma devam ediyorum. Ağustos ayında Polonya’da oturan kuzenimin yanına gitmek istiyorum. Kuzenimin Polonya’dan bir şey yapması gerekir mi, uygun dil kursu bulursam alacağım vize ile kursa devam edebilir miyim? Polonya vizesi Bursa ikameti olanlar nereye başvuru yapıyorlar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Edirne
    C.İ, 11 Tem 2020, 12:16

    Selamlar, Edirne’de otomotiv sektöründe teknik personel olarak çalışıyorum. Polonya’da arkadaşım var, onu ziyaret etmek ve Polonya’da iş için araştırma yapmak istiyorum. Polonya vizesi Edirne başvuruları nereye yapılıyor? Başvuru için hangi belgeler lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Çorlu
    A. I, 09 Tem 2020, 16:04

    İyi günler, Çorlu’da çelik metal işi yapan firmada şirket ortaklığım bulunuyor. Aynı zamanda emekliyim. Polonya’da iş ortaklığımız bulunan firma ile uzun süredir yüz yüze görüşme fırsatımız olmadığı için en kısa sürede vize alıp gitmek istiyorum. Polonya’daki firmadan herhangi bir belge ya da yazı almamız gerekir mi? Polonya vizesi Çorlu başvurularını yapabiliyor musunuz? Dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Çanakkale
    M. S, 09 Tem 2020, 15:47

    Merhaba, Çanakkale’de öğretmenlik yapıyorum. Kardeşimle birlikte Polonya’ya gidip gezmek istiyoruz. Daha önce vize istemeyen ülkelere gitmiştik. Neler yapmamız gerekiyor. Polonya vizesi Çanakkale başvuruları için İstanbul’a mı gitmek gerekiyor? Pasaport işlemlerinde parmak izi vermiştik. Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Altunizade
    S. D, 09 Tem 2020, 15:15

    Merhaba, Erasmus’ta tanıştığım arkadaşımın yanına gitmek için vizeye ihtiyacım var. Şu an çalışmıyorum annemle birlikte İstanbul’da yaşıyorum. Oturduğumuz ev annemin üzerine kayıtlı annemin emekli maaşı benim de bankada biraz param var. Polonya vizesi Altunizade şubenizde yapılıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Öğrenci Vizesi
    Nihat, 28 Nis 2020, 13:10

    Öğrenimime Polonya’da devam etmek istiyorum. Turistik vize başvurularında biraz daha zor olduğunu duydum ve belgeleri de biraz daha fazla herhalde. Polonya öğrenci vizesi başvurusunu nasıl yapabilirim, bu konuda danışmanlık veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Ret İtirazı
    D.S., 28 Nis 2020, 12:46

    Polonya’ya yaptığım vize başvurumun sonucu ret geldi. Polonya vizesi ret itirazı yapabilir miyim? Sonucun olumlu olma ihtimali var mıdır? Şu an öğrenci değilim aile şirketimiz var, yeni başvuru için şirkette SGK girişimi başlattığım zaman en az kaç ay geçmesi gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Schengen Vizesi 2020
    Muzaffer, 28 Nis 2020, 11:54

    Merhaba, eşimle birlikte önce Polonya daha sonra Baltık ülkelerini de kapsayan bir seyahat yapmak istiyoruz. İkimiz de emekliyiz. Polonya Schengen vizesi 2020 yılında veriyor mu? Yoksa gideceğimiz ülkeler için ayrı vize talebi mi yapmamız gerekecektir. Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Çalışma Vizesi
    İ.B., 27 Nis 2020, 14:08

    Merhaba, 28 yaşında, elektronik mühendisiyim. İstanbul’da özel bir şirkette çalışıyorum. Varşova’da bulunan bir firmada çalışmak için görüşmeye gideceğim. Görüşme olumlu geçerse Polonya çalışma vizesi nasıl alabilirim. Daha önce yurt dışına çıkmıştım, kolay vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vize Reddi
    Emin, 27 Nis 2020, 13:33

    Mart ayının ikinci haftası Polonya vize başvurumun sonucu olumsuz geldi. Polonya vize reddi için itiraz süresi var mıdır? İtiraz başvuru süreci uzun sürüyor mu? İtiraz işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Ticari Vize
    Rıza, 26 Nis 2020, 19:50

    Merhaba, 2010 yılından itibaren peyzaj ve sulama sistemleri sektöründe İstanbul’da faaliyet gösteren bir firmayız. İki ziraat mühendisi çalışanımız 03-05 Eylül 2020 tarihleri arasında Varşova’da düzenlenecek uluslararası bitki, bahçe tekniği ve peyzaj fuarına katılacaklardır. 6-7 Eylül tarihleri arasında da bir firma ile görüşmeleri var. Nasıl bir Polonya ticari vize başvurusu yapmalıyız? Sadece 3 günlük bir vize verilirse işimizi görmez, danışmanlığınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vize Başvurusu
    Berkecan, 26 Nis 2020, 19:26

    Merhaba, 25 yaşındayım, İstanbul’da yaşıyorum. Öğrenciliğim bitti, Polonya’da akrabalarım var. Polonya’ya gitmek istiyorum ama nasıl bir Polonya vize başvurusu yapmalıyım. Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Nereden Alınır?
    Çetin, 26 Nis 2020, 18:59

    Merhaba, devlet memuruyum, Edirne’de yaşıyorum. Kız arkadaşım Eskişehir’de özel bir firmada çalışıyor. Ağustos’un ilk haftası Polonya’da gezmek istiyoruz. İlk defa vize talep edeceğimiz için Polonya vizesi nereden alınır bilmiyoruz. Henüz uçak bileti satın almadık. Vize çıkmama durumu olur mu? Vize başvurusunda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi için Gerekli Evraklar
    Sezen, 23 Nis 2020, 00:31

    Selam, arkadaşımla birlikte temmuz ayında Polonya’ya gitmeyi düşünüyoruz. Ben İstanbul’dayım ve özel bir şirkette çalışıyorum. Arkadaşım Çanakkale’de ve şirket ortağı. Otel ve uçak biletlerimizi satın aldık başka Polonya vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Arkadaşımın İstanbul’a gelmesine gerek var mı? Vize işlerini ben ya da kurumunuz yapabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vize Ücreti 2020
    Orçun, 23 Nis 2020, 00:03

    İstanbul’da kendi adıma işyerim var. Polonya’ya en son 2 yıl önce gitmiştim. Birkaç ay içerisinde tekrar gitmeyi düşünüyorum. Polonya vize ücreti 2020 yılında bir değişiklik oldu mu? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Polonya Vizesi Ankara
    Selda, 22 Nis 2020, 22:05

    Eşimle birlikte Haziran’ın son haftası 3-4 günlüğüne Polonya’ya gitmek istiyoruz. Eşim tıbbi mümessil ben de ev hanımıyım. Eskişehir’de oturuyoruz. Polonya vizesi Ankara’ da mı veriliyor? Nasıl yardımcı oluyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Polonya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp