Çalışma İzni

1 - Pasaport  (dönüş tarihinden itibaren 6 ay 5 gün daha fazladan geçerlilik süresi olmalıdır.)

 

2 - 2 adet biometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz)

 

3 - Madagaskardaki firmayla yapılan iş sözleşmesi

 

4 - Ülkeye geri dönüş taahhütnamesi (Çalışma Bakanlığı onaylı)

 

5 - Geçici çalışma izni (Çalışma Bakanlığı onaylı)

 

6 - Şirket antetli kağıda konsolosluğuna hitaben yazılmış, kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış vize talep dilekçesi

 

7 - Son 3 ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi

 

8 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

 

9 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi

 

10 - Vergi Levhası fotokopisi

 

11 - Şirketin Banka hesap Cüzdanı fotokopisi (Güncel tarihli - Hesap Hareketli ve en az 4000 TL bakiyesi bulunan son 3 ay)

 

12 - Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

13 - Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopileri (Varsa)

 

Yükleniyor...