• Azerbaycan Vatandaşları İçin Mısır Vizesi
    Simran, 16 Eyl 2017, 13:37

    Ben Azerbaycan vatandaşıyım, ama şu an Türkiye'deyim, benim Türkiye'de oturma iznim yok. Ben buradan Mısır'a vize alabilir miyim? Veya, ücret ödeyerek Mısır vizesini kapıda alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Mulitple Ticari Vize
    S. Durmuşoğlu, 14 Eyl 2017, 13:35

    Mısır multiple ticari vize için gerekli evraklar ve masraf ne kadardır? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vizesi Yeşil Pasaport
    E. ÜNLÜ, 29 Ağu 2017, 16:54

    Yeşil pasaport için Mısır vizesi almaya gerek var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesini en hızlı nasıl alınır?
    G. Yolaçar, 09 Tem 2017, 16:08

    Merhaba. Ben Mısır vizesi daha önce aldım. 3/7/2017 vizem bitti. Tekrar vize almak veya uzatmak için neler gerekli? En hızlı ve en erken nasıl Mısır vizesi tekrar alabilirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize ücreti 2019
    H. Alaçam, 28 Haz 2017, 22:19

    Merhaba, Eylül 2019'da Mısır'a yapacağım dalış gezisi için turistik vize başvurusu yapacağım ücreti konusunda bilgi alabilir miyim ? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize işlemleri
    B.Ü., 08 Haz 2017, 03:43

    Merhabalar Vize Merkezi, ben kısa süreli seyahatim için Mısır’a vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Mısır vize işlemleri için kolay bir yol var mıdır ve süreçle kendim ilgilenmek zorunda mıyım? Siz bu konuda başvuru sahiplerine danışmanlık desteği veriyor musunuz? Geri dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vize Talep Dilekçesi Nasıl Yazılmalı?
    C. Kılıç, 01 May 2017, 21:20

    Mısır vize talebi dilekçesi yazmam gerekiyor, ama nasıl yazılacağına dair bir fikrim yok. Yardım edebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi kaç günde alınır?
    Ö. Turksoy, 25 Şub 2017, 19:32

    Merhaba, 7 Mart'a kadar Mısır vize almam mümkün müdür? Bir düğüne katılmam gerekiyor. Tarihi yeni belli oldu. Mutlaka katılmam gerekiyor. Çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vizesi Başvuru Formu
    E. Ş., 09 Oca 2017, 22:09

    İyi günler diliyorum öncelikle, ben online olarak Mısır’a vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Mısır vizesi başvuru formu doldurulması konusunda tedirginim çünkü bu sebepten dolayı başvuruların reddedildiğini duydum. Siz bu konuda işlemler sırasında destek oluyor musunuz? Sürecin ne kadar bir süreye tekabül ettiğinden de bahsederseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vize Ücreti
    T. Öztürk, 03 Oca 2017, 21:06

    Merhabalar, eşimle birlikte bordo pasaport sahibi olarak Mısır’a seyahat etmek istiyoruz. Bu durumda başvuruların nasıl yapılması gerektiğine dair bilgi almak mümkün müdür? Gereken evraklar ve Mısır vize ücreti detaylarına dair de bilgi verirseniz sevinirim. Sorulan sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için bu soruyu oluşturdum gerekirse iletişim bilgilerinizi de kullanabilirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Ticari Vize
    h. demir, 11 Ara 2016, 23:50

    Merhabalar, Mısır'a ticari amaçlı ziyaret, orada yapılacak mobilya fuarını gezip mevcut ve potansiyel müşterilerle temas kurup satış konulu görüşmeler yapmak istiyorum. Mısır'daki müşterimden davet mektubu aldım. Hızlı şekilde Mısır ticari vize alabilir miyim? Gerekli evrakları az çok biliyorum sizden net olarak evrak listesi alabilir miyim? Vize ücreti ve size ödenecek ücret dahil olmak üzere masrafım ne olacak? Konuyla ilgili hızlı şekilde dönüş yaparsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sharm El Sheikh vize gerekiyor mu?
    e. temizalan, 08 Ara 2016, 13:50

    Sharm El Sheikh vize gerekiyor mu? Mısır , Sharm El Sheikh'e eşimle seyahat etmeyi düşünüyoruz, izlememiz gereken yol nedir? Teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kahire Transit Vize
    F. Bulayır, 17 Eki 2016, 14:34

    Merhaba, İST-KAHİRE-JOHANNESBURG Egyptair ile uçulduğunda Mısır vizesi isteniyor mu? Yolcu 25 yaşında ve alandan ayrılmayacak.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır turistik vize nasıl alınır?
    İsa, 08 Ağu 2016, 04:29

    kolay gelsin ben mısıra gitmek istiyorum 5.ayın ilk günlerinde ve ilk defa yurtdışına çıkacagım turistlik vize almak istiyorum ne istiyorlar benden yapmam gerekenler nedir en kısa zamanda başlayacagım pasaport vize işlemlerine veceğiniz bilgiler doğrultusunda bu bana kaç paraya maal olur ve birde en önemli konu banka hesabı gerekiyormu bu benim için bir sorun çünkü ve sizde yaptırsam bu işlemleri avantajım ne olur ve kaç paraya gelir vize bana lütfen acil cevap bekliyorum

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • sharm el sheikh e girisler hakkında
    Hasan, 08 Ağu 2016, 04:29

    Sharm El Sheikh vizesi ne kadardır ? Bana Sharm El Sheikh vizesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya'dan Mısır vizesi kaç günde çıkar?
    Duygu, 08 Ağu 2016, 04:29

    Merhaba Mısır Vize merkezi, size danışmak istediğim bir konu var. Mısır'a balayı tatilimizi aldık. Türk vatandaşıyım ama eşim Alman olduğu için Alman konsolosluğuna aile birleşimi oturum vizesi başvurusu yaptım. Eğer ki süresiz oturumum Schengen im çıkarsa mısır vizesi yine de almam gerekir mi? Almam gerekirse kaç günde mısır vizem çıkar çünkü pasaportum alman Konsolosluğunda olacak.. Bana ne zaman geri yollayacaklarını bilmiyorum Bu konuda siz ya da tecrübesi olan okuyanlar varsa bana buradan yazarlarsa çok mutlu olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Azerbaycan vatandaşları için Mısır vizesi
    melek, 06 Ağu 2016, 10:26

    iyi günler , Ben Azeriyim ve Türkiye'de oturuyorum . Önümüzdeki ay Mısır'a turistik amaçla gitmek istiyorum . İstanbul'dan vize alabilir miyim? Gereken evraklar nedir ve kaç günde sonuçlanır? acil dönmenizi rica ederim teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Mısır için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp