• Mısır vize ret itirazı
    T.Aktoz, 09 May 2020, 23:01

    Merhaba, Daha önce Mısır vizesi başvurusu yaptım. Uzun süre bekledikten sonra vizemin ret olduğunu söylediler. Mısır vize ret itirazı için ne yapmam gerekiyor? Konsolosluğa şahsen itiraz etmem gerekli mi? Yeniden başvuru yaparsam yine ret alır mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Ankara
    H. Soylu, 09 May 2020, 22:36

    Merhaba, Mısır’a gitmek istiyorum. Trabzon’da ikamet ediyorum. Mısır vizesi Ankara’dan mı başvuru yapmam gerekiyor? 35 yaşındayım vizenin çıkma süresi çok mu uzun sürer? Mısır vizesi için ne evrak hazırlamam gerekli? Ankara’ya şahsen gitmek zorunda mıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır AIESEC vizesi nasıl alınır?
    İ. Pınarbaşı, 09 May 2020, 22:13

    Merhaba, Mısır’a AIESEC projesi kapsamında gideceğim. Mısır AIESEC vizesi nasıl alınır ? AIESEC vizesi için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Şartlar nelerdir? Davet mektubunda nasıl olmalıdır? Detaylar ve süreç hakkında yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vizesi İstanbul
    S. Polat, 09 May 2020, 21:56

    Merhaba, Hatay’da ikamet ediyorum. Mısır’a yapacağım seyahatte, Mısır vizesi İstanbul’dan yapabilir miyim? Gerekli evrakları kargo ile gönderebilir miyim? Yoksa İstanbul’a gelmem gerekiyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Ticari vize davetiyesi
    Y.Bulut, 30 Nis 2020, 16:47

    Merhaba, Mısır’da çalıştığımız firmaya anlaşma yapmak için şirket yetkilimiz ve şirket müdürümüzü Mısır’a göndermeyi istiyoruz. Mısır vize işlemleri için, Mısır’da ki firmadan isteyeceğimiz Mısır ticari vize davetiyesi nasıl olmalıdır? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır turist vize ücreti
    H.Ünlü, 30 Nis 2020, 16:36

    Merhaba, İstanbul’da ikamet ediyorum. Ağustos ayında Mısır’ın tarihi yerlerini gezmek için turistik olarak seyahat etmeyi planlıyorum. Sitelerde farklı bilgiler mevcut. Yaşa göre vize çıkma süresinin değiştiğini duydum. 47 yaşındayım vize kısa sürede sonuçlanır mı? Ayrıca Mısır turist vize ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi talep dilekçesi 2020
    V.Erkoç, 29 Nis 2020, 14:23

    Merhaba, Mısır vizesi alırken hazırlanması gereken Mısır vizesi talep dilekçesi 2020 yılı için nasıl olmalıdır? Mısır vize dilekçesi örneğini gönderebilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi nasıl alınır 2020
    A.Köse, 29 Nis 2020, 13:46

    Merhaba, Mısır’a yapacağım seyahat için Mısır vizesi nasıl alınır 2020 yılı için ? Mısır vizesi ne kadar sürede sonuçlanır? Mısır vizesi alma şartları ve hazırlanacak evraklar hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi başvurusu
    C. Yalnız, 22 Nis 2020, 16:27

    Merhaba, Mısır’a ilk defa seyahat edeceğim. Mısır vize başvurusu yapmak için istenilen evraklar nelerdir? Mısır vizesi başvurusu yaparken nelere dikkat etmeliyim prosedürler nedir bilmiyoruz? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır turist vizesi 2020
    E. Kırlı, 22 Nis 2020, 15:45

    Mısır’a turistik seyahat yapmayı planlamaktayım. Mısır turist vizesi 2020 yılı için nasıl alınır? Kapıda vize Mısır turistik vizesi alabilir miyiz? Otel ödemesini yapmamız ve uçak biletimizi satın almamız gerekli mi? Mısır Konsolosluğuna gitmemiz gerekli mi? Mısır turistik vize ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize ücreti 2020
    İ. Dağlı, 22 Nis 2020, 15:31

    Merhaba, ailece Mısır’a seyahat etmeyi planlamaktayız. Bizimle birlikte 7 ve 10 yaşında olan çocuklarımızda bizimle birlikte gelecek. Mısır ülkesi için vize ücret bedeli ne kadar? Çocuklar için indirim yapılıyor mu? Mısır vize ücreti 2020 için detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır çok girişli vize
    M. Yumru, 22 Nis 2020, 15:15

    Merhaba, Mısır’a sürekli seyahat ediyorum. Mısır Konsolosluğu sadece tek girişli vize veriyor. Sürekli Mısır’a seyahat edeceğimden dolayı Mısır çok girişli vize nasıl alabilirim? Mısır vizesi almak için ne tür evrak hazırlamam gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize reddi
    B. Altındağ, 22 Nis 2020, 14:38

    Merhaba, Mısır vizesi için başvuruda bulunduk. Yaklaşık 4 ay beklememize rağmen vizemiz ret oldu. Mısır vizenin bu kadar uzun sürmesi normal midir? Mısır vize reddi aldıktan sonra itiraz edebilir miyiz? Tekrar Mısır vize başvurunda bulunabilir miyiz? Teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize başvuru formu
    K. Aydoğan, 22 Nis 2020, 14:18

    Merhaba, Mısır vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Mısır vize başvuru formu ve Mısır vize işlemleri için hazırlamam gereken evraklar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mısır vizesi başvurudan sonra ne zaman çıkar? Konsolosluğa gelmem gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    A. Topal, 16 Nis 2020, 11:06

    Merhaba, arkadaşım Mısır’da çalışıyor ve ikamet ediyor. Arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Mısır aile ve arkadaş ziyareti vizesi için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Arkadaşımın davetiye çıkartması gerekli mi? Hazırlamam gereken evraklar ve vize işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Ticari Vize 2020
    A. Akbulut, 16 Nis 2020, 10:53

    Merhaba, Mısır’da bulunan firma ile anlaşma yapmak için Mısır’a gitmeyi planlıyoruz. Mısır ticari vize 2020 yılı için işlemleri Mısır’da bulunan firmanın göndereceği davetiyenin resmi makamlardan mı onaylı olması gerekiyor? Mısır Evrak listesini ve detaylar için yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi 2020
    A. Cansız, 16 Nis 2020, 10:06

    Merhaba, arkadaşlarım ile birlikte Mısır Sharm El Sheikh ve Kahire’yi gezmek için gitmeyi planlıyoruz. Mısır vizesi 2020 yılı işlemleri için otel ve uçak biletini satın almamız gerekiyor mu? Bir de yaptığımız araştırmalarda Mısır vizesinin uzun sürede sonuçlandığını öğrendik. Vize işlemleri için detaylar ve istenilen evraklar konusunda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vizesi için gerekli evraklar 2020
    K., 27 Mar 2020, 14:05

    Merhaba, Mısır’a seyahat etmek istiyorum. İlk defa yurt dışına çıkacağım ve Mısır vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için nelerdir? İlk defa yurt dışına çıkacağım için vize işlemlerinde sıkıntı yaşar mıyım? Konsolosluğa gelmek zorunda mıyım? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vize Randevu
    Y. S., 06 Ağu 2019, 13:17

    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, ben Mısır’a yapacağım turistik gezi amaçlı seyahatim için başvuru yapmak istiyorum. İşlemlerin öncesinde Mısır vize randevu almam gerekiyor mu yoksa süreçle siz ilgileniyor musunuz? Çalıştığım için özellikle haftaiçleri herhangi bir yerde bulunmam söz konusu olmuyor. Bu durumda sürecin nasıl ilerlemesini tavsiye ediyorsunuz. Teşekkür ederim şimdiden iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Turistik Mısır Vizesi için Yapılması Gereken İşlemler ve Fiyat Bilgisi
    O. Atay, 31 Oca 2019, 10:39

    Mısır'a turist vizesini nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 2019 Güncel Mısır Vize Başvuru Evrakları
    S. Can Fettahoğlu, 26 Ara 2018, 12:29

    Merhaba, Vize evrakları arasında ekonomik yeterlilik için herhangi bir evrak talebi göremedim. İstenmemekte mi? İlaveten Mersin'de ikamet eden kişi için de İstanbul'dan mı başvuru yapmalıyım? Teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Vizesi Evraklarını Nasıl Öğrenebilirim?
    E.E., 17 Ara 2018, 11:00

    Mısır vize başvuru formu indirim fakat doğruluğundan emin değilim. Eksik ya da hatalı mı kontrol ettirmek istiyorum. Bir de diğer evraklar nedir nerden bulabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Başkonsolosluğu Evrak Tasdik İşlem Ücreti Nedir?
    S. BODUR, 13 Kas 2018, 11:18

    MERHABA İNGİLİZCE FATURA TASDİK BEDELİ SAYFA BAŞINA NE KADARDIR?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Öğrenci Vizesi
    s. sağlam, 17 Haz 2018, 14:47

    Selamlar öncelikle Vize Merkezi, Mısır Öğrenci Vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Hangi şartlar altında bu vize türüne başvuru yapabiliyor muyum ve işlemleri şahsen yapmam zorunluluğu var mı? Toplamda ne kadar bir süreye ihtiyacım olduğundan da bahsederseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaportunda İsrail vizesi bulunanlar Mısır vizesi alabilir mi?
    Levent, 12 Şub 2018, 14:10

    Önceden İsrail'e gitmiş, pasaportunda İsrail vizesi olan normal pasaportlu birisine Mısır'a girişte sorun çıkartırlar mı? Kapıda vize verirler mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından transit vize istiyor mu?
    Volkan, 19 Oca 2018, 15:38

    Merhaba; Transit uçuşlarda Mısır vize istiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya'dan Mısır vizesi alabilir miyim?
    A. Ç., 17 Oca 2018, 12:21

    Merhabalar, Almanya'da ikamet eden Türk vatandaşıyım. Mısır'a bir haftalık turistik gezi planlıyorum. Vize müracaatı yapmam gerekiyor mu yoksa Mısır'da havalimanında vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 45 Yaş Üstü İçin Mısır Vizesi
    E. Karaca, 21 Kas 2017, 14:06

    Merhaba, Mısır 45 yaş üstü kişilere kapıda vize veriyor mu? Vize Merkezini dün aradığımda görevli biri babam için vize almama gerek olduğunu, kapıda vize alımının durdurulduğunu söyledi. Doğru mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 50 yaş üstü kişiler için Mısır vizesi
    M. Kesici, 08 Kas 2017, 16:53

    50 yaş üstü kişilerin vize almadan Mısıra gidebilir mi? Vize girişte alınır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır İçin Transit Vize Gerekiyor mu?
    Muzaffer, 25 Eki 2017, 12:13

    Merhaba, ben Sudan seyahati için bilet aldım ve Sudan'a aktarmalı olarak Kahire'den gideceğiz. Kahire'de 8 saatlik bekleme süresi var, vize gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Mısır için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp