• Turla Turistik Mısır Vizesi
    a. aydemir, 06 Oca 2023, 14:10

    30.01.2023 tarihinde Mısır turuna katılmak istiyorum 1961 doyumluğum. Gerekli belgeler neler? Gittiğim turla turistik Mısır vizesi alınabilir mi? Vize almak için ne kadar süre tutuyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vize Merkezi ile Turistik Mısır Vizesi
    D.F., 15 Kas 2022, 14:35

    İyi günler. Mısır’a turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Turistik Mısır vizesi başvurusu için hangi belgeler gerekli. Vize Merkezi ile turistik Mısır vizesi alabilir miyim? Bir de gerekli belgeleri kargo ya da PTT ile adrese yollasam olur mu? Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi reddi 2021
    Ç.Vatansever, 01 Haz 2021, 16:57

    Merhaba, ben vize başvurusunda bulunarak Mısır’a seyahat etmek istiyorum. Daha önce bir arkadaşım başvuruda bulundu fakat olumsuz bir sonuç aldı. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına Mısır vizesi reddi 2021 yılı için dikkat edilmesi gerekenlere dair bilgi almak istiyorum. Hangi nedenlerle başvuru reddediliyor ya da olumsuz sonuç alındığında ne yapılması gerekiyor anlatabilir misiniz lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi kaç para 2021
    E. Aydemir, 01 Haz 2021, 16:37

    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, ben Mısır seyahatim için bordo pasaport sahibi bir vatandaş olarak başvuruda bulunmak istiyorum. İşlemler sırasında da yeterli vakte sahip olamadığım için kurumunuzdan destek almayı planlıyorum. Mısır vizesi kaç para 2021 yılı için gerekli evraklar nelerdir kısaca sürece dair bilgi almak istiyorum. Bana başvuru sürecini anlatırsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021
    N.Tufan, 01 Haz 2021, 16:17

    Merhabalar, Mısır seyahatim için vize talebinde bulunmak istiyorum. Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel durum nedir? Buna göre seyahatten ne kadar önce işlemleri başlatmam doğru olur? Sizle başvuru yaptığımda benim neler yapmam gerekiyor ve şahsen orada olmam gibi bir zorunluluk mevcut mu? İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi nasıl alınır 2021
    K.Ilgaz, 01 Haz 2021, 14:50

    İyi günler, Mısıra planladığım seyahat için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim ama mısır için herhangi bir muafiyet söz konusu mu acaba? Eğer değilse Mısır vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvuru şartları nelerdir ve hangi belgeler talep edilir öğrenmek istiyorum. Ayrıca toplamda bu işlemlerin ne kadar bir ücrete tekabül ettiğinden de bahsedebilirsiniz çok faydalı olur. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize randevusu 2021
    V.Üstün, 01 Haz 2021, 14:45

    Selamlar, iyi çalışmalar. Mısır’a vize talebi oluşturmak istiyorum. Seyahatim turistik gezi amaçlı ve kısa süreli olacak. Bu durumda Mısır vize randevusu 2021 yılı için geçerli oluyor mu? Şahsen randevu alarak mı başvuru yapmam gerekiyor yoksa bunun daha kolay bir yolu var mı? Bir arkadaşım sizden danışmanlık alarak başvuruda bulunmuş ve memnun kaldığını söylediği için ben de sizden destek almak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize başvurusu 2021
    Ö.Durmuş, 01 Haz 2021, 14:41

    İyi günler Vize Merkezi, Mısır vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılmaktadır? Ben ve arkadaşım başvuruda bulunmak istiyoruz. İlk olarak ne yapılması gerekiyor ve diğer başvuru adımları içerisinde neler bulunuyor? Sayfanızda anlatmışsınız fakat daha önce başvuruda bulunmadığım için süreç benim için biraz karmaşık gözüküyor. Bu yüzden kısaca süreci özetlerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır turistik vize 2021
    E.Y., 01 Haz 2021, 14:36

    Merhabalar, ben yaz sonu eylül ayı için kısa süreli olarak Mısır’a seyahat etmeyi planlıyorum. Mısır turistik vize 2021 başvuru işlemleri ile ilgili olarak sizden bilgi almak sonrasında da başvuru yaparken sizden danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Seyahatten ne kadar önce görüşme yapmamız doğru olur? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır öğrenci vizesi 2021
    L.Elmas, 31 May 2021, 22:26

    İyi çalışmalar, ben İstanbul’da yaşayan bir öğrenciyim. 18 yaşından büyüğüm ve bir eğitim programına katılarak bir süre Mısır’da eğitim almayı planlıyorum. Mısır öğrenci vizesi 2021 yılı için başvuru şartlarını öğrenebilmek adına bu soruyu oluşturuyorum. Hangi durumlarda başvuru yapabilirim ve bu başvuruyu nasıl yapabilirim. Eğer süreç bana uygun ise işlemler konusunda siz yardım ediyor musunuz? Teşekkür ederim, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021
    Z.Özdoğan, 31 May 2021, 22:18

    Merhabalar, ben mısır’a turistik bir gezi gerçekleştirmek istiyorum. Turistik gezi amaçlı seyahatlerde Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için hangileridir? Başvuru formu doldurulması gerektiğini duydum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz? Sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için buradan yardım almak istedim. Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize fiyatları 2021
    P.Deniz, 31 May 2021, 22:11

    İyi günler dilerim, mısır’a yapacağım seyahat için vizeye başvuruda bulunmak istiyorum. Toplamda ne kadar bir ücrete denk geleceğini hesaplayamıyorum. Mısır vize fiyatları 2021 yılı için nedir? Başvuruda sizden danışmanlık alırsam ne kadar süre önce görüşme yapmamız doğru olur, şahsen gelmeme gerek var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır transit vize 2021
    A.Ender, 31 May 2021, 19:09

    İyi günler, ben önümüzdeki ay Mısır üzerinden aktarma yaparak başka bir ülkeye seyahat etmeyi planlıyorum. Mısır transit vize 2021 şartlarına göre hangi durumlarda talep edilmektedir? Yalnızca giriş yapacağım ülkeye vize başvurusunda bulunmam ve uçuş biletim yeterli oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederiz ve iyi çalışmalar dileriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize ücreti 2021
    P.Şencan, 31 May 2021, 19:02

    Selamlar, ben öğrenci olarak Mısır’a seyahat etmek istiyorum. Daha öncesinde yurtdışına seyahat etmedim ve başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Öncelikle ne kadar bir bütçe ayırmam gerektiğini öğrenmem gerekiyor. Mısır vize ücreti 2021 yılı için belirlenen tutar nedir ve hangi aşamada ödeme talep ediliyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vize 2021
    B.Tuncay, 31 May 2021, 18:58

    İyi çalışmalar, ben ve eşim bordo pasaport sahibi olarak kısa süreli Mısır seyahati planladık. Mısır vize 2021 başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığına dair bilgi almak istiyoruz. İşlemlerde sizden yardım almak istediğimizde bizim tarafımızdan ne yapılması gerektiğini anlatabilir misiniz? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi 2021
    O.Göl, 31 May 2021, 18:53

    Merhabalar, Mısır vizesi 2021 başvuru işlemleri ile bilgi almak istiyorum. Başvurularda pasaporta göre vize muafiyeti söz konusu mu? Eğer değilse süreç boyunca yapılması gerekenlerden bahsedebilir misiniz lütfen? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Trabzon
    A. Şahin Sever, 04 Tem 2020, 11:38

    Merhaba, ailece gezmek için Mısır’a gitmek istiyoruz. Çocuklarımızın bir 8 yaşında diğeri de 13 yaşında. Mısır vizesi için Hazırlanacak belgeler ve ücretler hakkın bilgi verebilir misiniz? Mısır vizesi Trabzon ’dan başvuru yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Gaziantep
    C. Tokuç, 04 Tem 2020, 10:49

    Merhaba, firmamız Gaziantep’te makine üretimi yapan bir firmayız. Mısır’da bulunan firmaya makine sattık ve montajı için teknik elemanlarımızı göndermek istiyoruz. Mısır’da ki firmanın davetiyeyi nereden alması gerekiyor? Ayrıca vize işlemleri için hazırlanması gereken evraklar hakkında da bilgi verebilir misiniz? Ankara’ya gitmeden Mısır vizesi Gaziantep ’te bulunan başvuru merkezlerinden yapılabilir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Antalya
    C. Doruk, 29 Haz 2020, 17:44

    Merhaba, balayı için Mısır’a gezi yapmayı düşünüyoruz. Ben devlet memuruyum yeşil pasaportum var. Henüz nikâhımız kıyılmadığından nişanlımın pasaportu normal pasaport. Ben vize almalı mıyım? Bir de nişanlım Antalya’da Mısır vizesi Antalya ’dan başvuru yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Diyarbakır
    M.Köksal, 29 Haz 2020, 17:31

    Merhaba, turistik bir gezi için Mısır’a gitmeyi istiyorum. Mısır Konsolosluğu uçak biletimi ve otel ödememi yapmam gerekli mi? Ankara’da çalışıyorum fakat ikamet adresim Diyarbakır’da gözüküyor. Mısır vizesi Diyarbakır ’dan mı yapılmalı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Kayseri
    D. Gür, 29 Haz 2020, 17:04

    Merhaba, eşim Mısır’da çalışıyor. Önümüzde ki ay oğlumla birlikte eşimi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Eşimin Mısır’dan göndermesi gereken evraklar nelerdir? Ayrıca benim hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Mısır vizesi Kayseri ’den başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Adana
    M. Pekin, 29 Haz 2020, 16:41

    Merhaba, AIESEC projesi kapsamında Mısır’a girmek gerekiyor. Mısır AIESEC vizesi için hazırlanması gereken belgeler nelerdir? Bir de Mersin’de ikamet ettiğimden Mısır vizesi Adana ’dan yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Konya
    M. Aktuna, 29 Haz 2020, 16:12

    Merhaba, Konya’da faaliyet gösteren tekstil firmasıyız. Mısır’da düzenlenen fuara şirket olarak katılmaktayız. Fuar işlemleri için şirket ortağımız ve şirketimizin 3 personelini göndermek istiyoruz. Şirket ortağımızın yeşil pasaportu var. Mısır vizesi almalı mı? Mısır vizesi Konya ’dan yapılabilir mi? Fuara katılacağımızdan dolayı yine de davetiye almak gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi İzmir
    H. Çiftçi, 29 Haz 2020, 15:59

    Merhaba, 2 çocuğumla birlikte Mısır’a turistik seyahat yapmayı planlamaktayız. Küçük çocuğum 18 yaşından küçük olduğundan dolayı babasından muvafakatname istenir mi? Manisa’da ikamet ettiğimizden dolayı Mısır vizesi İzmir ’de bulunan başvuru merkezlerinden yapılabilir mi? Ankara’ya ya da İstanbul’a gelmem gerek olmadan siz işlem yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Bursa
    M. Soylu, 29 Haz 2020, 15:48

    Merhaba, eşim Mısır’da da bulunan firmada çalışıyor. Bayramda eşimi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimin çalıştığı yerden benim için yazı mı alması gerekiyor. Bursa’da ikamet ettiğimden dolayı Mısır vizesi Bursa başvuru merkezinden yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Edirne
    B. Aktürk, 29 Haz 2020, 15:05

    Merhaba, arkadaşlarla birlikte Sharm El Eheikh’e dalış yapmak için Mısır’a seyahat yapmayı planlıyoruz. Turistik olarak yapacağımız vize başvurusunda otel ve uçak biletimizi satın almamız gerekli mi? Edirne ikamet ettiğimizden Mısır vizesi Edirne ’de ki başvuru merkezlerinden yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Çorlu
    D. Ç., 19 Haz 2020, 10:21

    Merhaba, Çorlu’da faaliyet gösteren bir şirketiz. Mısır’da bulunan şirkete makine sattık ve makinelerin montajı için teknik elemanlarımızı Mısır’a göndermek istiyoruz. Davet mektubu dışında Mısır’da şirketten almamız gereken evrak var mı? Çorlu’da bulunduğumuzdan dolayı Mısır vizesi Çorlu ’dan başvuru yapılabilir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Çanakkale
    P. Güçlü, 19 Haz 2020, 10:06

    Merhaba, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde öğrenciyim. Okul arkadaşım Mısır’lı, yaz tatilinde arkadaşımın yanına tatile gitmek istiyorum. Turistik vize mi almam gerekiyor yoksa arkadaşım davetiye göndermeli mi? Çanakkale’de oturduğundan dolayı Mısır vizesi Çanakkale ’den başvuru yapılabilir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır vizesi Altunizade
    Y. Aydın, 19 Haz 2020, 09:09

    Merhaba, arkadaşlarımla birlikte Mısır’a turistik gezi düzenleyen bir acenteden tur satın aldık. Mısır vizesi işlemleri için neler yapmalıyız. Mısır vizesi Altunizade ’de bulunan başvuru merkezlerinden yapmamız mümkün mü? Bir arkadaşımızın yeşil pasaportu var. Vize alması gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Mısır çalışma vizesi
    B. Şalcıoğlu, 09 May 2020, 23:41

    Merhaba, İstanbul’da ikamet etmekteyim. Mısır’da bulunan bir firmadan teklif geldi ve Mısır’daki firma ile çalışmak için sözleşme imzaladım. Mısır çalışma vizesi için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Hangi durumlarda vize alabilirim ve çalışmak için Mısır’a gidebilirim? Kısa süreli vizede almam gerekiyor mu? Süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Mısır için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp