• Meksika Ticari Vizesi
    T. Acar, 01 May 2020, 15:17

    Merhaba, ben Meksika ticari vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Daha önce hiç bir ülkeye ticari amaçlı olarak seyahat etmedim. Bu nedenle turistik vize başvurusundan ne gibi farklılıkları var bilmiyorum. Süreçle ilgili bilgi verebilirseniz ve bu konuda nasıl yardımcı olabileceğinizi açıklarsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vizesi güncel fiyatları
    e. acar, 29 Nis 2020, 19:51

    Merhaba meksika için vize gerekiyor mu ve gerekiyorsa başvuruyu nasıl yapabilirim? Meksika vizesi güncel fiyatları nedir? Konuyla ilgili kısaca bilgi alabilir miyim lütfen teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vize ücretleri 2020
    B. Pekin, 29 Nis 2020, 19:19

    İyi günler Vize Merkezi, ben 2020 yılı sona ermeden Meksika’ya seyahat etmek istiyorum. Meksika vize ücretleri 2020 detaylarını öğrenebilir miyim? Turistik gezi amacıyla seyahat edeceğim ve yaklaşık olarak 2 hafta kalmayı planlıyorum. Bu durumda ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika E-Vize
    B. Karaboğa, 26 Nis 2020, 16:48

    Merhaba ben meksika e-vize hakkında bilgi almak istiyorum. Bordo pasaportum var ve bu yıl sona ermeden Meksika’ya gitmek istiyorum. Online başvuru nasıl yapılıyor bilmiyorum. Siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz acaba bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar ve iyi günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vizesi 2020
    D. Gül, 26 Nis 2020, 16:01

    Merhaba ben meksika vizesi 2020 şartlarına dair bilgi almak istiyorum. Vize başvurum onaylanırsa Meksika’da ne kadar kalabilirim? Vize işlemlerini başlatmak için ofisinize mi gelmem gerekiyor? Seyahatin ne kadar öncesinden iletişime geçmem gerek sizinle? Bu sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaporta Meksika Vize
    K.Özkaynak, 25 Nis 2020, 14:53

    Meksika’ya seyahat etmek istiyorum ve yeşil pasaportum var. Birçok ülkeye vizesiz giriş yapabiliyorum. Yeşil pasaporta meksika vize istiyor mu? Daha önce vize başvurusunda bulunmadım ve nasıl işlemlerin nasıl yürütüldüğünü bilmiyorum. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim ve sizinle nasıl iletişime geçebileceğimi bildirirseniz memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vize başvurusu
    Ç. Çelik, 25 Nis 2020, 14:09

    Merhaba Vize Merkezi, 2020 yaz sonu turistik gezi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Meksika’da cancun vize istiyor mu acaba? Seyahat için Meksika vize başvurusu yapmam zorunlu mu? Gerekiyorsa başvuru nasıl yapılıyor? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türk vatandaşları için Meksika vizesi nasıl alınır 2019
    S. Ceran, 14 Nis 2019, 00:20

    Merhaba, ben Brezilya'da ikametgah etmekteyim. Turk vatandasiyim. Evliyim. Esim Brezilya ve Italyan vatandasi. Esim ile Meksikaya turistik amaçli bir haftalik bir gezi planlamaktayiz. Esim için vize gerekmiyor. Bu Meksika seyahati için benim vizeye ihtiyacim var mi? Iyi gunler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • SAE sistemine kayıtlı hava yolları
    H.K., 17 Mar 2019, 11:30

    Meksika elektronik vize almak istiyorum. SAE sistemine kayıtlı hava yolları ile gitmek zorunluymuş. Sizde listesi var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vizesi için sadece online başvuru yeterli mi?
    E.S., 29 Oca 2019, 20:21

    İyi akşamlar, Meksika vizesi için sadece online başvuru yeterli mi? Konsolosluk veya elçiliğe gitmeye gerek var mı ? Ayrıca vize başvurusu onaylandıktan sonra mı vize başvuru ücretini ödememiz gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika fmm formunu tarafınızdan Mail olarak alabilir miyim?
    G.L., 19 Oca 2019, 19:18

    Meksika fmm formunu tarafınızdan Mail olarak alabilir miyim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vize ücreti 2019
    S.K., 14 Kas 2018, 15:03

    Meksika vize ücreti 2019 yılında ne kadar? Aldığım elektronik vize ile en fazla ne kadar süre Meksika'da kalabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerikan Vizesi İle Meksika'ya Giriş Yapılabilir Mi?
    B.K., 11 Eki 2018, 16:51

    Merhabalar,Amerikan Vizesi İle Meksika'ya Giriş Yapılabilir Mi? ek bir vizeye gerek var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika'ya giriş yapabilmek için bu Schengen vizesi yeterli midir?
    B.D., 20 Tem 2018, 10:27

    Pasaportumda seyahat tarihlerimi kapsayacak şekilde Schengen Vizem bulunuyor. Meksika'ya giriş yapabilmek için bu Schengen vizesi yeterli midir? Ayrıca Meksika vizesi almam gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • YEŞİL PASAPORT SAHİBİYİM. MEKSİKA VİZESİ NASIL ALMALIYIM?
    N.Ö.E., 03 Tem 2018, 15:17

    YEŞİL PASAPORT SAHİBİYİM. 27 EYLÜLDE MEXICO CITY'DE KONGREYE BİLDİRİ İLE KATILACAĞIM. VİZEYİ NASIL ALMALIYIM?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika SAE sistemine kayıtlı havayolları
    H. Ş., 13 Eyl 2017, 08:36

    Merhaba ben ve babam T.C. vatandaşıyız. Babamla birlikte Ekim ayında Panama, Kolombiya ve Meksika'yı kapsayan turistik bir gezi planladım ve biletlerimizi aldık. Meksika'ya Kolombiya'dan havayolu (Interjet ABC Aerolines) ile giriş yapacağız. Kontrol ettiğimde Havayolu şirketinin SAE kaydının olmadığını öğrendim. Babamın 10 yıl geçerli USA vizesi var, benim yok. Meksika SAE sistemine kayıtlı havayolları nelerdir? Meksika'ya kolombiyadan giriş yaptığımız durumda, babam için USA vizesi tek başına yeterli midir? Online vize uygulanabilir gözükmediği için, Ankara'da ikamet eden biri olarak ne şekilde vize alabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vizesi ile Meksika'ya gidilir mi?
    M. K., 18 Tem 2017, 18:33

    İyi Günler, Kanada vizesi ile Meksika'ya gidilir mi? ablamın 5 yıllık Kanada vizesi var (Pasaportu Yeşil Pasaport Memur olduğu için) , bu yıl aralık ayında Ablam Kanada'ya beni ziyarete geliyor (Ben Kanada'da yaşıyorum)... Ablamı Meksika'ya 1 haftalığına tatile götürmeyi düşünüyorum (Toronto'dan Riviera Mayaya), Meksika vizesine başvurmamız gerekiyor mu? Pasaportunda Sadece Kanada Vizesi var. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, İyi Çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika'ya aktarma uçuş için transit vize almam gerekir mi?
    N. S., 04 Tem 2017, 11:20

    Merhaba, Ağustos sonunda Meksika'ya seyahat etmeyi planlıyorum henüz uçak bileti ve vize başvurusunda bulunmadım. Uçak biletleri pahalı olduğu için farklı ülkeler üzerinden aktarma yaparak gitmeyi planlıyorum. Ancak Meksika'ya en kolay Amerika üzerinden gidilebiliyor. Ben de önce Amerika'ya gidip oradan Meksika'ya geçmeyi planlıyorum. Sorum şu yönde olacak; ilk olarak Amerika vizesiyle direkt Meksika'ya geçebilir miyim? yani Amerika vizesi alıp onun dışında başka bir işlem ya da vize başvurusu yapmama gerek var mı? İkinci sorum ise Amerika üzerinden değil de başka bir ülkeden geçiş yapabilir miyim? Meksika'ya aktarma uçuş için transit vize almam gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Meksika vizesi nasıl alınır?
    B. P., 09 Haz 2017, 18:06

    Meksika vizesi nasıl alınır? Meksika'ya vize almak istiyorum. Ücret nedir lütfen? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Meksika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp