• Malta Vizesi için Gerekli Evraklar
    V.B., 30 May 2020, 20:35

    Merhaba, eşimle birlikte temmuz ayında Malta’ya gitmeyi planlıyoruz. Eşim ve ben özel sektörde çalışıyoruz. Malta vizesi için gerekli evraklar ile birlikte konaklama, ulaşım, sigorta belgeleri nasıl ve hangi şekilde hazırlanmalıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vize Ücreti 2020
    S. K., 30 May 2020, 14:51

    İstanbul’da avukatlık bürosunda çalışıyorum. Malta’ya turizm amaçlı gitmek istiyorum. Daha önce Avrupa’da birkaç ülkeye seyahat etmiştim. Malta vize ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Ankara
    V.P., 10 May 2020, 14:44

    Merhaba, arkadaşımla birlikte Malta’ya ve oradan İtalya’ya gidip gezmek istiyoruz. İkimizde Ankara’da yaşıyoruz. Ben devlet memuruyum, arkadaşım özel sektörde çalışıyor. Malta vizesi Ankara başvurusu yapılıyor mu yoksa İstanbul’a gelmemiz gerekir mi? Belgeler ve nasıl başvuru yapabiliriz, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi İstanbul
    Ş.N., 10 May 2020, 14:21

    Şirketimiz, İstanbul’da boya imalatı ve satışını yapıyor ve 1-2 ay içerisinde Malta’ya şirket ziyareti için vize talebimiz var. Malta vizesi İstanbul Konsolosluğu başvuruları nasıl yapılıyor, hangi belgeler isteniyor? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Ticari Vize Ücreti
    S.Değirmenci, 10 May 2020, 01:52

    İstanbul’da denizcilik sektöründe faaliyette bulunan bir firmayız. İşverenimiz ve iki çalışanımız net olmamakla birlikte Ağustos ayı içerisinde Malta’da bir firma ile görüşmeye gidecekler. Biz uzun süreli 2 veya 3 yıllık vize istiyoruz. Malta ticari vize ücreti ne kadar oluyor, bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Ticari Davetiye
    B.Akman, 10 May 2020, 01:19

    Firmamız bilişim ve iletişim sektöründe faaliyet gösteriyor. Çalışanımız, Malta’daki firma ile görüşmeye gideceğinden karşı firmadan Malta ticari davetiye alacak mıyız? Görüşme Temmuz ayında planlanıyor, bu işlemler ne kadar sürer? Belgeler nelerdir, yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Turist Vizesi
    C.A., 10 May 2020, 00:20

    Merhaba, geçen yıl şirket çalışanları ile birlikte Malta’ya fuar için gitmiştim. Bu yıl kız arkadaşımla beraber Malta’ya gidip gezmek istiyorum. Malta turist vizesi için belgeler nelerdir? Başvurumuzda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Turist Vizesi Ücreti
    A.Y., 04 May 2020, 18:28

    Merhaba, Temmuz ayında Malta’ya iş amaçlı seyahat edeceğim. Eşim ve kızımla bu seyahatimde birlikte olmak istiyorum. Malta turist vizesi ücreti ticari ücreti olarak farklı mıdır? Vize başvurularımız için toplamda ne kadar ödememiz gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vize Dilekçe Örneği
    T.V., 04 May 2020, 17:45

    Merhaba, işverenimiz Malta’ya iş görüşmesi için Eylül ayında seyahat planlaması var. Bu yüzden sizden hem evraklar hem de Malta vize dilekçe örneği konusunda destek talep ediyorum. Vize başvurusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz. Evrakları size nasıl ulaştırıyoruz, teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vize Başvuru Formu 2020
    G. G., 04 May 2020, 17:21

    Merhaba, Malta’da dil okuluna gitmek istiyorum ama öncesinde birkaç günlüğüne gidip hem okulları görmek hem de gezmek istiyorum. Üniversite öğrencisi olarak neler hazırlamalıyım? Bir de Malta vize başvuru formu 2020 yılında nasıl doldurulması gerekir, siz form doldurulmasında yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    M.A., 04 May 2020, 15:28

    Malta’da oturan erkek arkadaşımın yanına gideceğim. Üniversite öğrencisiyim ve İstanbul’da oturuyorum. Arkadaşım bana davet mektubu gönderebileceğini söyledi. Bu durumda Malta aile ve arkadaş ziyareti vizesi başvurusu mu yapmam gerekir? Neler hazırlamalıyım, istenilen evrak ve şartları gönderebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi
    S.B., 04 May 2020, 15:02

    Merhaba, Malta’ya eşim ve 3 yaşındaki çocuğumla beraber turistik bir seyahat düşünüyoruz. Eşimin ve benim daha önce aldığımız Schengen vizelerimiz var. Şirket ortağıyım ve Malta vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi ne zaman çıkar?
    M. Aytuğ, 16 Haz 2017, 15:59

    Malta Vize başvurusuna ne kadar sürede cevap verirler ve vize için parmak izi alımı için randevu sistemi varsa ne kadar sürede randevu verirler?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Malta için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp