• Malta vize başvurusu 2022
    Ö.H, 24 Şub 2022, 17:13

    Merhabalar, Malta’ya 1 çalışanımızı ticari amaçlı bir iş toplantısı için göndermek istiyoruz. Malta vize başvurusu 2022 yılında herhangi bir kısıtlama var mı? Ne gibi belgeler hazırlamamız gerekiyor? Pandemi nedeni ile herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Sizden bu konuda yardım talep ediyoruz, şimdiden teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta turistik vize 2022
    N.Ç, 24 Şub 2022, 16:34

    Merhabalar, Hobi olarak anlık doğa fotoğrafları çekiyorum. Nisan ayı gibi Malta’da bulunmak ve fotoğraf çekimi yapmak istiyorum. Başvuru yapmam gereken vize türünün turistik vize olduğunu öğrendim. Ben öğrenciyim ve babam sponsorum olacak babam emekli Malta turistik vize 2022 yılında gerekli belgeleri öğrenebilir miyim? Vize başvurumu nereden yapabilirim ve nekadar ödemem gerekir bana siz yardımcı olabilir misiniz? İlk defa vize başvurusu yapacağım yanlış bir işlem yapmak istemiyorum. Bilgi talep ediyorum, Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta öğrenci vizesi 2022
    E.Ö, 24 Şub 2022, 16:29

    Merhabalar, Malta’ya eğitim amaçlı vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Eğitimim 90 günden fazla olacak hangi vizeye başvuru yapmam gerekiyor? Bir sürü gereksiz bilgi var web sitelerinde Malta öğrenci vizesi 2022 yılında nasıl ve nereden başvuru yapılıyor? Bana başvuru türümle alakalı bilgi ve karşı okuldan almam gereken evrak listesi iletir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi için gerekli evraklar 2022
    E.K, 24 Şub 2022, 16:20

    Merhabalar, Malta’ya turistik seyahat planlıyorum. Yaklaşık 1 yıllık yeni emekliyim. Malta vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir? Ve Vize çıktıktan sonra yanımda götürmem gereken belgeler nelerdir? Daha önceden alınmış iki adet Schengen vizem mevcut bilgi rica alabilir miyim? Arkadaşımın referansı ile İşlemlerimi sizinle gerçekleştirmek istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vize fiyatları 2022
    L.U, 24 Şub 2022, 16:13

    Merhabalar, Malta’ya çalıştığımız bir firmanın talebi üzerine iş toplantısı yapmak amacıyla seyahat planım var. Malta vize fiyatları 2022 yılında herhangi bir güncelleme veya zam geldi mi? Vize ücreti nereye ve nasıl ödeyeceğim? Ayrıca Malta için gerekli belgeler nelerdir? Danışmanlık almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta transit vize 2022
    N.K, 24 Şub 2022, 16:03

    Merhabalar, Malta aktarmalı bir uçuşum olacak. Malta transit vize 2022 yılında ister mi? Ben alandan hiç çıkmadan aktarma yapacağım ama hiçbir yerde net bilgi bulamadım. Transit vizeye ihtiyacım olacak mı? Ayrıca hazırlamam gereken belgeler neler olacak bilgi alabilir miyim? Ben çalışanım ve yaklaşık 2 senedir bir firmada çalışıyorum bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vize ücreti 2022
    Ö.N, 23 Şub 2022, 15:35

    Merhabalar, Malta’ya eşimle beraber balayımız için mayıs sonu gibi seyahat düşünüyoruz. Eşim de bende devlet kurumunda devlet memuruyuz. Devlet memuru olarak hazırlamamız gereken belgeler nelerdir? Ayrıca Malta vize ücreti 2022 yılında ne kadar ödememiz gerekecek kişi başı olarak bilgi rica ediyorum, güzel çalışmalar dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vize 2022
    M.K, 23 Şub 2022, 14:19

    Selamlar, Malta’ya ticari amaçlı 3 çalışanımızı yollayacağız. Malta vize 2022 yılında pandemi koşulları ile ilgili bilgi alabilir miyim? Ayrıca çalışanlarımız için ticari davet talep ettik hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Başvuru esnasında kişilerin şahsen başvuruya gelmeleri gerekir mi? Hiçbirinin daha önce vizeleri yok ilk seyahatleri olacak bilgi rica ediyorum. Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi 2022
    Ç.K, 23 Şub 2022, 13:38

    Merhabalar, Malya’ya turist amaçlı seyahat planlıyorum. Lakin ortalama 1 ay sonra gibi düşünüyorum bu seyahati erkek arkadaşım ile berber gideceğiz. Erkek arkadaşım Alman vatandaşı olduğu için vizeye ihtiyacı yok başvuru esnasında onun için herhangi bir belge sunmama gerek var mı? Ayrıca ben öğrenciyim Malta vizesi 2022 yılı için hazırlamam gereken belgeleri öğrenebilir miyim? Son olarak aşı zorunluluğu var mı? Bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Trabzon
    G. I., 28 Tem 2020, 11:18

    Trabzon’da inşaat sektöründe faaliyette bulunan bir firmayız. Şirket ortağımız ve 2 çalışanımız 2 ay içerisinde Malta’da aynı sektördeki bir firmayı ziyaret edeceklerdir. Vize işlemlerimizi danışmanlık hizmeti alarak yapmak istiyoruz. Siz bu konuda yardımcı olabiliyor musunuz? Malta vizesi Trabzon başvuruları nereye yapılmaktadır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Gaziantep
    G.E, 28 Tem 2020, 10:52

    Gaziantep’te kendi adıma işyerim bulunmaktadır. Malta’yı turistik amaçlı gezmek istiyorum. Geçen yıl 2 defa vize aldım. Yunanistan ve İtalya’ya gittim. Kısa süreli vizeler çıktı. Bu başvurumda danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Malta vizesi Gaziantep’te oturanlar nereye başvuru yapıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Antalya
    R.G., 27 Tem 2020, 16:46

    Merhaba, kız arkadaşımla birlikte Malta’yı gezmek istiyoruz. Malta’dan sonra başka ülkelere de gidebiliriz. Nasıl bir vizeye başvuru yapmalıyız? Malta vizesi Antalya ilinde oturan ve üniversite öğrencileri hangi belgeleri hazırlıyor? Evraklarımızı nereye teslim ediyoruz bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi İzmir
    G. K, 27 Tem 2020, 16:35

    Merhaba, İzmir’de kamu personeli olarak çalışıyorum. Malta’da bir haftalık seminere katılacağımdan vize almam gerekiyor. Ne tür vize başvurusunda bulunmalıyım, neler hazırlamalıyım? Malta vizesi İzmir ilinden yapılabiliyor mu? İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Diyarbakır
    A. A, 24 Tem 2020, 16:47

    Malta’daki dayımın yanına gidip yeğenlerimi görmek istiyorum. Şu an bir işte çalışmıyorum. Dayımın Malta’da kendi işyeri var. Konsolosluğa yazı mı yazması gerekiyor? Malta vizesi Diyarbakır başvurusunu nereye yapmam gerekiyor? Yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Kayseri
    V.O, 24 Tem 2020, 16:40

    Merhaba, yapı malzemeleri satışı yapan bir firmada satış temsilcisiyim. Şirketimiz, benimle birlikte 1 satış temsilcisi arkadaşımızı Malta’daki şirket ile görüşmeye göndermek istiyor. Çalıştığım firma Kayseri’de faaliyet göstermektedir. Malta vizesi Kayseri başvurularımızı nasıl yapmalıyız? Vize işlemleri için neler isteniyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Adana
    E.T., 24 Tem 2020, 16:33

    Merhaba, kardeşimle birlikte Malta ve birkaç Avrupa ülkesini gezmek istiyoruz. Annem ve babam özel sektörde çalışıyorlar. Öğrenciyiz ve seyahatimizin masraflarını ailemiz karşılayacak, ailemiz ile birlikte Adana’da oturuyoruz. Malta vizesi Adana başvurularımızı nereye yapabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Konya
    B. D., 22 Tem 2020, 14:01

    Merhaba, Konya’da bir firmada ortaklığım bulunmaktadır. Ortağımla beraber Malta’ya firma ziyareti yapacağız bunun için vize almamız gerekiyor. Malta vizesi Konya başvurularının nereye yapıldığı ve ne tür evraklar hazırlandığı konusunda bilgilendirme yapmanızı rica ediyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Bursa
    E.D, 22 Tem 2020, 13:52

    Bursa’da öğrenciyim ve ailemle beraber yaşıyorum. Eylül’de Malta’da yaşayan dayımın yanına gitmek istiyorum. Dayımın Malta’dan belge göndermesi gerekir mi ayrıca Malta’daki dil kurslarını yerinde görmek istiyorum? Malta vizesi Bursa başvuruları nereye ve nasıl yapılıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Edirne
    N.S, 22 Tem 2020, 13:32

    İyi günler, Edirne’de hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Malta’daki kız arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Malta vizesi Edirne başvurusunu nasıl yapmalıyım? İşyerinden hangi belgeleri almalıyım

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Çorlu
    U. G., 20 Tem 2020, 14:22

    Merhaba, Çorlu’da inşaat ve yapı malzemeleri işi yapan şirketin sahibiyim. Malta’da aynı sektörde iş yapan firmalar ile görüşmeler yapacağım. Malta’da bulunan şirketin istekte bulunması gerekiyor mu? Malta vizesi Çorlu başvuruları için İstanbul’a mı gitmek gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Çanakkale
    Ç.O., 20 Tem 2020, 13:00

    Selamlar, Çanakkale’de devlet memuru olarak görev yapıyorum. Eşimle beraber Malta’yı görmek ve gezmek için vize istiyoruz. Belge olarak neler isteniyor? Malta vizesi Çanakkale başvuruları için nereye gitmemiz gerekiyor? Form doldurma ve dilekçeler hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Altunizade
    M.A., 20 Tem 2020, 12:47

    Malta’da arkadaşım var ve onu ziyaret etmek istiyorum. Öğrenciyim, ailemle birlikte yaşıyorum. Annem ev hanımı ve babam emekli. Malta vizesi Altunizade için evraklar ve form doldurmada yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Öğrenci Vizesi
    K.S., 10 Haz 2020, 13:55

    Öğrenim hayatımı Malta’da sürdürmek istiyorum. Normal vize başvurularından daha mı zordur? Belgeleri biraz daha fazla sanırım, mülakata çağırıyorlar mı? Malta öğrenci vizesi başvurusunu nasıl yapabilirim, yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Ret İtirazı
    M.G., 10 Haz 2020, 13:32

    Merhaba, Şubat ayında Malta’ya turizm amaçlı gitmek için yaptığım vize başvurumun sonucu ret geldi. O dönemde olayın şaşkınlığı içerisinde ne yeni bir başvuru yapabilme ne de itiraz edebilme fırsatım olmadı. Malta vizesi ret itirazı için şuanda işlem yapabilir miyim? Yoksa yeni bir başvuru mu yapmak gerekiyor? Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Schengen Vizesi
    H. k., 06 Haz 2020, 23:13

    Merhaba, bu yaz tatilimizi Malta’da ve İtalya’da geçirmek istiyoruz. Daha önce aldığımız Schengen vizelerimiz bulunmakta, eşim ev hanımı, benim kendi adıma ait iş yerim var. Malta Schengen vizesi almak istiyoruz. Vize uzun süreli çıkar mı? Vize başvurumuzda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Çalışma Vizesi
    B. k., 06 Haz 2020, 22:59

    Merhaba, 32 yaşındayım. Yazılım uzmanıyım ve İstanbul’da yaşıyorum. Malta’da bir şirket ile görüşüyorum. Malta’da çalışabilmek için neler hazırlamalıyım? Malta’daki şirketten evrak temin etmem gerekiyor mu? Malta çalışma vizesi başvurusu ve aşamaları hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vize Reddi
    Y. L., 06 Haz 2020, 22:45

    Merhaba, yaklaşık 6 aydır özel sektörde çalışıyorum. Mart 2020 tarihinde Malta vize başvurum onaylanmadı. Yeniden vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Malta vize reddi almamak için neler yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Ticari Vize
    C.S., 31 May 2020, 17:52

    Merhaba, denizcilik alanında faaliyet gösteren bir firmayız. Çalışanımız ve işverenimizin, Temmuz ayı içerisinde Malta’da bulunan şirket ile görüşmek için ziyaret planımız bulunmaktadır. Malta ticari vize başvurusu için belgeleri tamamlayarak başvurumuzu yapmak istiyoruz. Belgeler ve süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vize Başvurusu 2020
    Z. T., 31 May 2020, 16:55

    Merhaba, İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım. Geçen yıl üniversiteden mezun oldum. Şu an çalışmıyorum. Malta’da arkadaşlarım var. Malta vize başvurusu 2020 senesi için nasıl yapılmalı? Yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta Vizesi Nereden Alınır?
    Ö. K., 31 May 2020, 16:11

    Merhaba, kamu çalışanı olarak İstanbul’da yaşıyorum. Erkek arkadaşım da özel bir şirkette çalışıyor. Ağustos sonu Malta’yı gezip görmek istiyoruz. Daha önce vize almadığımız için Malta vizesi nereden alınır konusunda yardımınızı rica ediyorum. İstanbul’a gelmemiz gerekiyor mu? Vize başvurusu ve evraklar hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Malta için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp