• Malta ticari vize ile Almanya'ya gitmek
    A.K, 22 Nis 2022, 14:32

    Merhabalar, Malta’dan ticari bir davetiyem gelecek. Ama önce Almanya’ya 2 günlük turistik bir seyahatim söz konusu olacak. Almanya’dan başvuru yapmak istemiyorum. Malta ticari davet ile başvuru yapmamın kendim için çok daha garanti olduğunu düşünüyorum. Aldığım Malta ticari vize ile Almanya’ya gitmek sınırda sorun yaratır mı? Bana bu konuda ne önerirsiniz? Başvurumu Malta olarak yapmamı önerir misiniz? Malta yapma durumumda işveren olarak ne gibi belgeler sunmam gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta uzun süreli şoför vizesi almak
    F.L, 22 Nis 2022, 14:28

    Merhabalar, Malta’ya çalıştığım firma üzerinden malta uzun süreli şoför vizesi almak istiyorum. Ben yaklaşık 2 yıldır bu firmada çalışıyorum en son aldığım vize 6 aylıktı daha uzun almak istiyorum. Ne gibi belgeler sunmalıyım? Malta için genel anlamda kısa vize verildiği söyleniyor benim uzun süreli almam gerekiyor bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Başvurumu sizin üzerinizden yapabilir miyim? Bilgi ve danışmanlık alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta şoför vizesi ret geldi
    H.M, 22 Nis 2022, 14:16

    Selamlar, Malta’ya çalıştığım firma üzerinden şoför vize başvurusu yaptım. Malta şoför vizesi ret geldi ne yapmam gerekiyor? Firma bana itiraz hakkım olduğunu iletti ben itiraz hakkımı kullanmak istiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? Başvuru ret itirazımı nereye nasıl yapmam gerekiyor? Başvurumu sizinle yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim?
    Ç.K, 22 Nis 2022, 13:33

    Merhabalar, Malta’ya ticari olarak bir seyahat planım var. Malta ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim? Eşim çalışan ve eşimle beraber seyahat planım olacak. Ben bu davet ile hem eşim hem kendim için vize başvurusu yapmak istiyorum. Bu davetle eşime de vize başvurusu yapabilir miyim? Ben işveren olarak evraklarımı hazırladım eşim çalışan onun işyerinden alması gereken belgeler nelerdir? Bilgi rica ediyorum, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirketimin temsilciliğini kurdum Malta'da oturum nasıl alırım?
    S.O, 21 Nis 2022, 16:57

    Merhabalar, Şirketimin Malta’da temsilciliğini kurdum, Malta’da oturum nasıl alırım? İnternet üzerinde oldukça fazla bilgi kirliği bulunmakla birlikte bu oturum işlemini yapacak bir kurum bulamadım. Başvurumu nereden yapabilirim ve şirket belgelerimi sunmam gerekir mi? Malta Konsolosluğuna ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta'dan ev aldım ticari vize nasıl alırım?
    K.F, 21 Nis 2022, 16:52

    Selamlar. Malta’da bir firmada ufakta olsa ortaklığım bulunuyor. İleride Malta’ya yerleşme durumum olabilir. Ama şimdilik böyle bir planım yok fakat iş için devamlı Malta’ya gidip geliyorum.4 -5 adet Malta vizem mevcut Malta’daki firmadan tarafıma gelen davetiye ile başvuru yapıyorum en uzun verdikleri vize 2 yıllık. Ben daha uzun süreli vize almak istiyorum. Malta’dan ev aldım, ticari vize nasıl alırım uzun olarak. Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. İş ve yoğunluğum sebebi ile devamlı evrak hazırlatmak ve işlemlerle uğraşmak oldukça zor ve meşakkatli 5 yıl schengen bölgesi vize verebildiğini öğrendim pasaportumda oldukça fazla vizem var 5 yıllık başvuru yapmak istiyorum. Son olarak en son 2019 da Malta’dan aldığım vize başvurumda parmak izi verdim bir daha bu başvuruda parmak izi vermeme gerek var mı? Gelmek zorunda kalacak mıyım? İşlemlerimi sizinle yapmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta'dan ev aldım turistik vize nasıl alırım?
    İ.H, 21 Nis 2022, 16:45

    Merhabalar, Malta’da seneler önce 4 yıl çalışma izni ile oturumum mevcuttu yaklaşık 21 yıl önce döndüm ve Türkiye’den emekli oldum. Şuan Türkiye’de ikamet ediyorum ve emekliyim. Orada yaşayan bir arkadaşımdan Malta’dan ev aldım, turistik vize nasıl alırım? Ama sık sık orada yaşayan arkadaşlarım olduğu için ziyaret edeceğim bu sebeple uzun süreli vize başvurusu yapmak istiyorum. Bana bu konuda nasıl yardımcı olursunuz? Ayrıca sunmam gereken belgeler emekli olarak nelerdir? Bilgi ve danışmanlık rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    S.K, 21 Nis 2022, 16:31

    Merhabalar, Malta’dan 1 ay önce alınmış 1 yıllık ticari vizem mevcut fakat Ben Malta’ya henüz seyahat etmedim. Öncesinde Hollanda’ya seyahatim söz konusu Malta ticari vize ile Hollanda’ya gitmek sorun teşkil eder mi? Başvurumu Malta’dan yapmıştım ama programımda değişiklik oldu ve acil bir şekilde önceliğim Hollanda bu vize ile Hollanda sınırında problem yaşamaktan korkuyorum. Bu bana bir sorun olur mu? Ya da ne yapmam gerekiyor Malta’ya şuan için seyahatim mümkün görünmüyor. Bir iş seyahatim olacaktı fakat firma sahipleri şuan Malta’da değil ve benim oraya şuan için gitmem bir işe yaramayacak. Ne yapmamı önerirsiniz? Bilgi rica ediyorum, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Malta'da çalışabilir miyim?
    K.L, 20 Nis 2022, 12:12

    Merhabalar, Malta’da bir devlet kurumunda mutfak montajı için seyahat planım var ben ve 3 çalışma arkadaşım Malta’ya montaj için gideceğiz. Ticari vize ile Malta’da çalışabilir miyim? Bu vize ile Malta’da çalışmam sorun teşkil eder mi? Malta çalışma izni almak zorunda mıyım? Çalışma izni vize başvurusu hem çok uzun sürüyor hem de maliyetli oluyor bizim için ben ticari vize almak istiyorum. Ama sorun yaşamaktan korkuyorum. Bana bilgi verir misiniz? Teşekkürler, İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz?
    E.K, 20 Nis 2022, 11:51

    Merhabalar, Malta’ya ticari bir vize başvurusu yaptım. Fakat gelen ticari davet ile Malta ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz? Ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor benim vizeyi almak için itiraz etsem sonucu ortalama ne kadar sürede tarafıma ulaşır? Ya da bana ne önerirsiniz, başvuru yapmam daha mı mantıklı nasıl işlem yapabilir ve vize alma olasılığım olabilir? Bilgi ve danışmanlık rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    B.K, 19 Nis 2022, 16:54

    Merhabalar, Malta’ya ticari bir seyahatim olacak. Malta’dan davetiyem geldi fakat Malta ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Bu konu hakkında bana bilgi alabilir miyim? Ayrıca işverenim ben ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor? Başvuru esnasında davetiyenin orijinal mi sunulması gerekmektedir. Benim davetim henüz gelmedi mail çıktısı sunmamda herhangi bir problem olur mu? Bilgi rica ediyorum, Güzel Çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    H.K, 19 Nis 2022, 16:34

    Selamlar, Malta’ya ticari bir iş seyahatim için başvuru yapmak istiyorum. Fakat bana iletilen evrak listesinde otel ve uçak rezervasyonları istendiği yazıyor. Malta ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Otel ve uçak biletlerini vize çıkmadan almam gerekiyor mu? Ben bu rezervasyonları satın almadan sadece rezervasyon halinde sunsam vizemin ret olmasına sebep olur mu? Bu rezervasyonları benim yerime siz yapabilir misiniz? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Malta vizesi
    Z.K, 19 Nis 2022, 16:30

    Merhabalar, Malta’ya turist olarak seyahat planım mevcut fakat ben Yaklaşık 3 aydır Türkiye’de bir firmada iş sözleşmesi ile çalışıyorum. Ben freelancer çalıştığım için sigortam yok ve çalıştığım şirket ile aramda 2 yıllık noter onaylı sözleşmem mevcut başvurumu bu belgelerle yapabilir miyim? Ek olarak Sözleşmeli çalışanlara Malta vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Bilgi rica ediyorum, Kolay gelsin, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur
    K.F, 19 Nis 2022, 16:23

    Selamlar, Malta’ya piyasa araştırması için 2 günlük bir seyahatim söz konusu ve Malta’da bir firmadan gelen ticari davetim mevcut. Malta ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Bana bu form konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bu formun hatalı doldurulması redde sebebiyet verdiği söylendi bu formu benim yerime siz doldurabilir misiniz? Bilgi ve danışmanlık rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta ticari vize başvuru formu örneği
    E.L, 19 Nis 2022, 16:16

    Merhabalar, Malta’ya 3 çalışanımızı ticari amaçla göndereceğiz. Malta ticari vize başvuru formu örneği bulamıyoruz. Bize form konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca Malta’da ki firmadan hangi belgeleri temin etmemiz gerekiyor? Başvuru esnasında hangi belgeleri talep etmemiz gerekiyor? Başvuru sürecimizi takip ve randevu alım işlemleri için sizden danışmanlık almak istiyoruz. Bize Yardımcı olursanız çok seviniriz, biz ne form nede gerekli evrak listesi güncel halini bulamıyoruz. Bilgi rica ediyorum, güzel günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta acil vize hattı
    D.G, 18 Nis 2022, 17:32

    Merhabalar, Malta’ya ablamın doğumu için acil bir vize başvurusu yapmam gerekiyor. Şuan başvuru merkezi sitesi üzerinden online randevulara baktığımda kapalı görünüyor. Malta acil vize hattı var mıdır? Ben başvurumu nereden nasıl en acil şekilde yapabilirim? Ablam tek orada eniştem şuan Türkiye’de ve ablamın doğumuna 10 günden az kaldı sizden ricam bana acil randevu vermeniz hemen başvuru yapıp vizemi alıp gitmem gerekiyor. Eniştem Malta vatandaşı o buradaki Konsolosluğa giderek benim için acil randevu talep edebilir mi? Ben hiçbir yere ulaşamıyorum ve Ablam Malta’da şuan tek başına yanına gitmek ve ona destek olmam gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta uzun süreli vize nasıl alınır?
    Ş.K, 18 Nis 2022, 17:11

    Merhabalar, daha önceden Malta’dan 2 Yunanistan’dan da 1 schengen vizem var fakat hepsi ne yazık ki 15 ve 20 günlük neden bu kadar kısa verdiklerini anlamıyorum. Malta uzun süreli vize nasıl alınır? Ne yapmam gerekiyor? Ben aldığım malta 20 günlük vize ile yunan dahil 4 ülkeyi gezdim. Devamlı seyahat eden biri olarak uzun süreli almak istiyorum. Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız. Şimdiden teşekkür ediyorum, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta turistik vize harcı nereye yatırılır?
    Y.K, 18 Nis 2022, 17:05

    Merhabalar, Malta’ya turistik vize başvurusu yapacağım. Fakat daha önce danışman firma adı altında bir yere internet üzeri harç yatırdım. Ve dolandırıldım arkadaşımın tavsiyesi ile sizi buldum. Öncelikle Malta turistik vize harcı nereye yatırılır? Ben bu ücreti size mi ödemem gerekiyor? Toplam ücret ne kadar? Ben emekliyim seyahat için gerekli evrakalar nelerdir? Bilgi ve danışmanlık almak istiyorum. Güzel çalışmalar, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    P.K, 16 Nis 2022, 11:22

    Merhabalar, Malta’ya turistik bir vize başvurusu yapacağım. Sizi aradım Ve evrak listesi danışman arkadaştan gerekli evrakları aldım. Orada vize talep dilekçesi var. Malta turistik vize dilekçesi nasıl yazılır? Bu dilekçeyi şirket benim adıma yazmalı? Ve bu dilekçede ne belirtmem gerekiyor? Ben seyahat amacımı belirten bir dilekçe yazdım bu sadece yeterli değil mi? Şirkette bir dilekçe yazması gerekiyor mu? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Malta turistik vize nasıl alabilirim?
    N.K, 16 Nis 2022, 11:17

    Merhabalar, Malta’ya turistik olarak vize başvurusu yapmam gerekiyor. Dayım Malta’da oturumu var ve yaklaşık 5 yıldır orada yaşıyor. Şuan oldukça hasta ve davetiye alamıyorum. Acil Malta turistik vize nasıl alabilirim? Bana yardımcı olur musunuz? Randevu bulamıyorum ve başvurumu nereden yapacağımı bilmiyorum. Dayımın şuan Malta’da bakanı yok ve benim acil bir şekilde yanına gitmem gerekiyor? Ben hemşireyim ve ne gibi belgeler hazırlamam gerekir? Bana yardımcı olun lütfen Konsolosluğa ulaşamıyorum. Ve başvurum için herhangi bir yerden bilgi alamıyorum. Zor durumdayım dayımın hastalık raporu ve hastane belgelerini Malta’da yattığı hastaneden tarafıma ulaştı bana acil bir destek sağlar mısınız? Teşekkürler, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok, Malta turistik vize alabilir miyim?
    G.Ş, 16 Nis 2022, 11:07

    Merhabalar, Ben performans sanatçısıyım bu sebeple freelancer çalışıyorum Sgk yok, Malta turistik vize alabilir miyim? Başvuru esnasında ne gibi belgeler sunmamda fayda var. Ben arada birçok gösterim oldu oldukça ilgi duyulan ve bilinen performans sahnesiydi bunları belgelemem gerekiyor mu? Bana detaylı bir bilgilendirme yapabilir misiniz? Danışmanlık almak ve başvurumu gerçekleştirmek istiyorum. Güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Malta vizesi alabilir miyim?
    M. A, 14 Nis 2022, 15:38

    Merhabalar Malta’daki erkek arkadaşımın daveti üzerine seyahat planım var ben 4 Aydır çalışıyorum Malta vizesi alabilir miyim? Kısa süreli çalışıyor olmam vizemin onay olasını etkiler mi? Başvuru yaparken erkek arkadaşım ve çalıştığım firmadan ne gibi belgeler temin etmem gerekiyor? Bana detaylı bilgi verirseniz dosyamı hazırlayarak tarafınıza iletmek istiyorum. Bilgi için teşekkürler şimdiden, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    C.K, 14 Nis 2022, 14:55

    Selamlar, Malta’ya arkadaş grubumuz ile turistik bir seyahat planımız mevcut ben öğrenciyim annem ve babam emekli sponsor olacaklar bana Malta turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Babam ve annem sponsor olacak bana belge ne sunmalıyım ve bakiyeleri ne olmalı seyahat 4 günlük olacak ve bu seyahat esnasında tüm masraflar annem ve babam tarafından karşılanacak üniversite 4 sınıf öğrencisiyim çalışmıyorum. Vize işlem süresi ortalama kaç gün birde ne zaman başvuru yapmalıyım hazirandaki seyahat için en geç bilgi alabilir miyim? Teşekkürler, Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    S.K, 14 Nis 2022, 11:44

    Merhabalar, Malta için ticari vize başvurusu yaptım. Fakat gidiş sebebim montaj olduğu için montaja gidecekler için çalışma izni başvurusu yapmam gerekiyormuş ve bu sebeple ret verdiler. Malta vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yeniden başvuru yapma durumumda çalışma izni için hangi belgeler tarafıma gelmesi gerekiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi 2022 yılında açık mı?
    A.U, 25 Şub 2022, 13:28

    Merhabalar, Malta’ya kız arkadaşımın daveti üzerine seyahat planım var. Malta vizesi 2022 yılında açık mı? Aşı zorunluluğu veya karantina uygulaması bulunuyor mu? Ayrıca ben 4 senedir bir firmada operatör olarak görev yapıyorum. Malta vize başvurumda hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Sizi bana bir arkadaşım önerdi daha önce kendisine çok kez vize aldınız ve çok memnun kaldı bende sizinle çalışmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi reddi 2022
    D.G, 25 Şub 2022, 13:21

    Selamlar, Malta’ya gecen ay turist amaçlı vize başvurusunda bulundum. Vizem ret yedi sebebi ise geri dönüş garantimin bulunmamasıydı. Ben Türkiye’de yaklaşık 3 senedir bir firmada muhasebe finans bölümünde çalışıyorum. Malta vizesi reddi 2022 yılında ne sebeple ret yemiş olabilirim. Evli değilim bu ret yememe sebep olduğu söylendi. Vize başvurusu yapmak istiyorum ret sebeplerini öğrenebilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi kaç para 2022
    G.Ş, 25 Şub 2022, 13:14

    Merhabalar, Malta’ya turistik amaçlı seyahat edeceğim ben üniversite öğrencisiyim sponsorum emekli olan annem olacak. Malta vizesi kaç para 2022 yılında vize ücreti ne kadar ödeniyor? Ayrıca ben öğrenci olarak ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi ve danışmanlık almak istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi kaç günde çıkar 2022
    T.H, 25 Şub 2022, 13:09

    Merhabalar Malta’ya ticari amaçla seyahat etmek istiyorum ama çok sürem kalmadır. Malta vizesi kaç günde çıkar 2022 yılında işlem süresi Malta’da ne kadar oluyor? Benim seyahatim biraz acil bu sebeple hemen gitmem gerekecek bana en kısa sürede nasıl vize alabiliriz? Ben 2 doz aşı oldum yeterli olur mu? Ayrıca pandemi dönemi olma sebebi ile giderken yanımda neler götürmeliyim? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vizesi nasıl alınır 2022
    E.Ş, 25 Şub 2022, 13:03

    Merhabalar, Ben yeni mezun bir doktorum. Malta’ya arkadaşımın daveti üzerine seyahat etmek istiyorum. Kamu çalışanıyım bir devlet hastanesinde Çocuk doktoruyum. Malta vizesi nasıl alınır 2022 yılında ne gibi değişiklik var? Bana gereken belgeleri iletebilir misiniz? Aşı ve karantina şartları nelerdir? Bana yardımcı olur musunuz? Sağlıklı günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Malta vize randevusu 2022
    U.O, 25 Şub 2022, 10:14

    Merhabalar, Malta’ya ablamın daveti üzerine ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyorum. Belçika için yaklaşık 1 haftadır randevu bulamıyorum. Malta vize randevusu 2022 yılında randevular nereden alacağım? Bana siz yardımcı olabilir misiniz? Ben çalışanım ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Pandemi nedeni ile herhangi bir kısıtlama ya da aşı zorunluluğu var mı? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Malta için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp