• Macaristan Erasmus Başvurusu
    B. Y., 10 Oca 2019, 13:55

    Bu sene Erasmus programı kapsamında Bahar döneminde Eötvös Lorand Üniversitesine gitmeye hak kazandım. Gideceğim okulun belgeleri ve bilgileri bana geç göndermesi ve bana geç dönmeleri sebebiyle, işlemlerim yeni halloluyor ve kabul mektubum haftaya elime ulaşacak. Ancak D tipi vize başvurusunda bulunamıyorum çünkü randevular dolu en yakın randevu tarihi 20 Şubat. Benim 11 Şubat günü okulda olmam gerekiyor. Erasmusa gidebilmem için vize almam lazım ancak şu an randevu alamadığım için mümkün görünmüyor. Ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Schengen Vize İşlemleri
    A. G., 13 Kas 2018, 12:15

    Merhaba, İki dönem Macaristan'da Erasmus yaptım ve pasaportuma iki tane ulusal d tipi vize basıldı. Üç ay tatilde schengen vizesine başvuru yapmak istiyorum. Hangi vizeye başvuru yapsam daha mantıklı. Aldığım iki tane ulusal d tipi vizeleri göz önünde bulundurursak. Sponsorum yok ama hesaplarımda 8-9 bin tl bakiye gösterebilirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vize Süremi Nasıl Uzatabilirim?
    G. B., 22 Eki 2018, 20:30

    Merhaba, Ben Budapeşte'de pilotaj eğitimi alıyorum. Bana bu eğitim için Macaristan Konsolosluğu 60 gün içerisinde 45 gün yurt dışında kalmalı vize verdi. Uçuş eğitimi aldığımız için havalardan ötürü bazı günler uçuş yapamadık ve benim ekstra bir 5 güne daha ihtiyacım var. İzlemem gereken yol nedir ? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancılar İçin Macaristan Schengen Vizesi
    A. T., 12 Ağu 2018, 22:44

    Merhabalar, Ben Lübnanlıyım. 2017 yılınnda Ankara Universitesi'nden mezun olup Ankara'da yasamaya deva ettim. Simdi bana verilen oturma izni turu "Kisa Donem" oturma iznidir. Ekim'de Macaristan'da bir konferansa katilmak amaciyla Vize icin basvurmak istiyorum. Ancak benim kimlik "Kisa Donem" oturma izni kimligi olmakla beraber Vize icin basvurabilirmiyim? bunu sormak istedim. Cok tesekkurler. Kolay gelsin. Iyi calismalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vatandaşlık İşlemleri 2020
    R. Y., 10 Tem 2018, 13:23

    Macaristan vatandaşlık işlemleri 2020 doldurulan başvuru formu prosedürü hakkında bilgi alabilir miyim? Başvuru formu nasıl doldurulmakta, detaylarını anlatabilir misiniz? Danışmalık hizmeti alırsam başvuru formunu siz mi dolduruyorsunuz? Gereken bilgiler nelerdir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Eğitim Vizesi 2020
    M. A., 16 Haz 2018, 12:22

    Merhaba, Macaristan’da eğitim almak istiyorum. Macaristan eğitim vizesi 2020 yılında başvurusu mu yapmam gerek? Eğitim vizesine başvuru yaparken okuldan hangi evrakları almam gerekir? Bu süreç için sizin danışmanlık ücretiniz ne kadardır? Konaklama ve ulaşım bilgisini belirtmem gerekecek mi? Pasaportumun bitmesine bir ay kaldı. Yeni pasaport çıkartmam gerekecek mi? Siz nasıl yardımcı oluyorsunuz? Bilgi vermenizi rica ederim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan İçin Schengen Vizesi Gerekli Mi?
    B. B., 13 Haz 2018, 00:51

    Merhaba, balayı için 5 gece Budapeşte'de konaklamayı düşünüyoruz. Bunun için Schengen vizesi mi alınması gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Ücreti Ne Kadar?
    Ö. M., 13 May 2018, 12:28

    Merhabalar, Ben Temmuz ayında Budapeşte, Viyana, Prag turuna katılıcam. Vize başvurusu için yapılan ödemeler hangi tutarları kapsıyor? Nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum. turistik vize başvuru ücreti ne kadar? Yazarsanız sevinirim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Erasmus Vize Başvurusu
    A. T., 10 Nis 2018, 14:00

    Merhabalar, 10 Haziran 2018 tarihinde Macaristan Budapeşte’ye Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında bir seyahatim olacak. Vize konusunda yardımcı oluyor musunuz? Ne zaman başvuru yapmam gerekiyor? İlgili konular ile ilgili bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Aile Ziyareti Davetiyesi Nasıl Olmalı?
    M. K., 30 Mar 2018, 21:46

    Macaristan'da ikamet ediyorum. Annem ziyaretime gelecek. Göndermem gereken davetiye dilekçesinin resmi onayli olması zorunlu mudur? Gerekli belge fotokopileri ile hazirlanmış imzali dilekçem yeterli olur mu? Tesekkurler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaporta Vize Uygulaması Var Mı?
    F. T., 08 Mar 2018, 12:27

    Emekliyim .Yesil Pasaport sahibiyim.Macaristana türistik gezi amacıyla gitmek istiyorum.Vize almama gerek varmı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Turistik Shengen Vizesi Başvuru Evrakları
    B. B., 03 Mar 2018, 18:24

    Ben 3 gün Budapeşte'de iki gün Viyana'da kalacak şekilde bir seyahat yapmak istiyorum. Gidiş uçağım Budapeşte'ye olacak fakat dönüşüm Viyana'dan olacak şekilde planlamak istiyorum. Bu şekilde ayarlayabilir miyim? Giriş çıkış ülkeleri farklı olması sorun yaratır mı? Macaristan Konsolosluğu'na mı başvurmam gerekiyor vizeyi almam için? İyi günler iyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Oturum Vizesi Seçenekleri
    M.T., 16 Oca 2018, 10:05

    Merhabalar, Haziran ayında çalışmak üzere Macaristan'a gideceğim ve hemen akabinde ailemi de almayı düşünüyorum. Ancak çalışma izni vs almanın 3 ay gibi bir süre aldığını ve ancak bu iznin alınmasından sonra aile için başvuru yapılabileceği bilgisini aldım. Büyük oğlum okul çağında )12 yaşında) ve eğitim vizesi alınması durumunda yanında ebeveyni (annesi) gelebiliyor mu? (ayrıca 4 yaşında bir çocuğumuz da var) böyle bir yol izlesek sonuç alabilir miyiz? İyi çalışmalar...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Turistik Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
    A.B., 13 Oca 2018, 12:15

    Merhabalar, Macaristan'a bir kaç haftalığına bir gezi yapmak istiyorum. Daha önce Macaristan'a Erasmus öğrencisi olarak gittim ve 4 ay gibi bir süre eğitim gördüm. Turistik vize için hangi işlemlerin yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bir yerde işçi olarak çalışmaktayım. bu süreç zarfında işlemleri şirketiniz aracılığı ile gerçekleştirmek istiyorum. Sivas'ta yaşamaktayım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Erasmus Başvurusu
    A., 11 Tem 2017, 13:07

    İyi günler ben Macaristan Erasmus vizesi almak istiyorum fakat resmi bir web sitesi bulamadım sizin web sitenizden randevu alınabiliyor mu? Alınıyorsa nasıl alabalilirim? Ayrıca Erasmus vizesi için sponsor evrakları isteniyor bu evraklar hibeli hibesiz tüm Erasmus öğrencileri için mi geçerli? İlginize şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avrupa Turu için hangi ülkeden Schengen vizesi alınmalı?
    P. K. Ç., 28 May 2017, 15:22

    Merhaba. Kızkardeşim Budapeşte'den başlayarak Budapeşte, Viyana ve Prag gezimiz için vize başvurusunda bulunacak. ilk gideceğimiz yer Budapeşte olduğu için Macaristan vizesine mi başvurmalıyız? ikinci sorum ise otel rezervasyonlarımızı ben yaptım. benim yeşil pasaportum var ama kardeşim vize başvurusunda bulunurken rezervasyonların onun değil benim adıma olması sorun yaratır mı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaportla Macaristan vizesi gerekir mi?
    Y. Ö., 23 May 2017, 09:35

    Yeşil pasaport sahibiyim.Pasaportumun süresi 22 Kasım 2017 de bitiyor.Ben 2-4 Haziran 2017 tarihleri arasında Budapeşteye gidiyorum.Sorun olur mu

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Turistik Vize Başvurularında Vukuatlı Nüfus kayıt Örneği Gerekli Mi?
    D., 03 Nis 2017, 08:50

    Merhaba, turistik vize için e-devletten alınan nüfus kayıt örneği yeterli olur mu? Yoksa nüfus dairelerinden mi almak gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport Sahibi Erasmus Vizesi Almak Zorunda Mı?
    C.T., 16 Şub 2017, 14:14

    Bir konu hakkında bilginizi almak istiyorum.Ben İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği 3üncü sınıf öğrencisiyim. Onümüzdeki yaz dönemi 3 Temmuz 2017 ile 3 Eylül 2017 tarihleri arasında Szeged şehrindeki Szeged Üniversitesinde Erasmus Stajı yapacağım. Szeged Üniversitesi üst yetkilileri ile şahsi temas kurdum,olumlu cevap aldım. Kendi üniversitem ile stajım konusunda son aşamaya geldim. Yeşil (hususi) pasaport sahibiyim. Erasmus Staj sürem 60 gün veya 90 günden az olacağı için vize almak zorunda mıyım ve Fax numaranızı öğrenebilir miyim? Bana gerekli bilgileri bildirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlkkez pasaport çıkartacağım ve Macaristan vizesini nasıl alınır?
    V. D., 21 Ara 2016, 12:28

    İlkkez pasaport çıkartacağım ve Macaristan vizesini nasıl alınır? Bilgi almak istiyorum iyi günler...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Turistik vize
    B. A., 27 Eki 2016, 23:27

    Merhaba, Macaristan’a gezmeye gitmek istiyorum. Bu durumda Macaristan turistik vizeye mi başvurmam gerekiyor? Bu gezim esnasında amcamda konaklayacağım. Amcamın ne yapması gerekiyor? Oradan bir evrak mı göndermesi gerekiyor? Ben ise babamın yanında çalışıyorum SGK’lı olarak. Hangi evrakları hazırlamam gerekli? Kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyor? Bana bu konularda yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bağ-Kur'umu ödemiyorum. Bu durum vize almamda engel teşkil eder mi?
    E. K. B., 11 Eki 2016, 00:04

    Şirket sahibiyim ve Bağ-Kur'umu ödemiyorum. Bu durum vize almamda engel teşkil eder mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan çalışma izni
    B. U., 20 Eyl 2016, 21:48

    Selam iyi günler! Macaristan'da 20 yıldır oturan kardeşimin yanında çalışmaya gideceğim. Son gittiğimde tüm evrakları hazırladım. İstanbul'da oturuyorum ve bu evrakları nereye vermem gerekiyor. Bana konsolosluğa verilmesi söylendi. Doğru mudur? Yardımcı olursanız sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet Memurları için Macaristan Vizesi!
    D. D., 01 Eyl 2016, 13:32

    Selam. Devlet memuruyum. Macaristan'a turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum. Bordo pasaportum var ve daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. Turistik amaçlı gitmeme rağmen bu akraba ziyareti falan olmayacak ama bir arkadaşın evinde kalacağım. Yani davetiye gönderemeyecek kendisi. Böyle olunca da otel rezervasyonu yaptırmayacağım. Sormak istediğim şudur: Davetiye ve otel rezervasyonu şart mı vize alırken?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Macaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp