• Macaristan Schengen
    N. Selim, 07 Nis 2020, 12:22

    Merhaba, Macaristan Schengen vizesi almam için ne yapmam lazım? Prosedür hakkında bilgi alabilir miyim? Randevu almadan başvuru yapabilir miyim? Ekspres uygulama ve parmak izi uygulaması nasıl ilerler? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Erasmus Vizesi
    Z. K., 07 Nis 2020, 11:39

    Üniversitemde Erasmus başvurusu yaptım ve kazandım. Macaristan Erasmus vizesi alabilmem için yapılması gerekenler hakkında bilgi verir misiniz? Tavsiye üzerine size başvurmak istedim. Erasmus başvurusu kaç günde sonuçlanıyor? Evraklar Türkçe mi İngilizce mi olacak? Kalacağım süre boyunca bütün masraflarımı babam karşılayacak. Ne yapmam gerekiyor? Bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizeli mi?
    C. Gündüz, 07 Nis 2020, 11:23

    Merhaba, Macaristan’a vizesiz gidilebiliyor mu yoksa Macaristan vizeli mi? Bu konuda bilgilendirir misiniz? Başvurumuzu nereden yapabiliriz? Vize başvurusu yaparken kendi içinde çeşitlere mi ayrılıyor? En fazla kaç güne kadar veriliyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Konsolosluğu Vize
    C. B., 07 Nis 2020, 11:02

    Merhaba, Macaristan Konsolosluğu vize başvurularını alıyor mu? Başvuru için ilk olarak ne yapmam lazım? Gideceğim seyahat sırasında yanımda kızım ve oğlumu da götüreceğim fakat anneleri bizimle seyahat edemeyecek. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Kızım 8 oğlum ise 10 yaşında. Konsolosluğa ücret ödemem gerekiyor mu? Ben de özel bir şirkette çalışanım. Gerekli evrak bilgisi de alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi için gerekli belgeler
    C. Güler, 07 Nis 2020, 10:44

    Macaristan vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Macaristan vizesi için işleyiş nasıl oluyor? Macaristan’a yapacağım seyahatim ticari olacaktır. Şirket sahibi olduğum için hangi evrakları hazırlamalıyım bilgi alabilir miyim? Vizem kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
    M. A., 07 Nis 2020, 10:24

    Merhaba, Macaristan seyahatim olacak yakında. Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için neler hazırlamam gerek? Yapacağım seyahat turistik olacaktır. Özel bir şirkette çalışanım. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Evrakları size nasıl iletebilirim? Bütün bu hizmetler karşılığında ödemem gereken ücret nedir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte Vize Başvurusu
    C. K., 07 Nis 2020, 10:04

    Merhaba, Budapeşte’ye seyahat etmem gerek, Budapeşte vize başvurusu nereden ve nasıl yapacağım? Şöyle sorayım: Budapeşte’ye annemle seyahat etmek istiyorum fakat annem dedemden emekli maaşı almaktadır. Başvuru yapabilir mi? Daha öncesinde Almanya ve Fransa’ya vizelerimiz vardı fakat Budapeşte’ye ilk seyahatimiz. Bundan dolayı neler yapacağımız konusunda bir fikrimiz yok. Bende öğretmenlik yapmaktayım, Milli Eğitim Bakanlığı’nda memur statüsündeyim. Destek olmanızı rica edeceğim. Ödeme konusunda da bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Öğrenci Vizesi 2020
    E. A., 06 Nis 2020, 17:09

    Macaristan’da bir üniversiteye kabul edildim. Macaristan öğrenci vizesi 2020 yılında kolay alır mıyım? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bu hazırlayacağım evraklar için sizden bilgi almam mümkün olur mu? Uzun süren bir işlem mi? Ücretlendirmesi nasıl yapılıyor? Uçak rezervasyonunu göstermem şart mıdır? Konaklamam üniversite tarafından karşılanacak. Onla alakalı belge sunmam gerekiyor mu? Bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Randevu
    G.A, 06 Nis 2020, 14:07

    Macaristan vize randevu almak zorunlu mu? Almam gerekiyorsa nereden alacağım? Planladığım seyahat için turistik bir vize almak istiyorum. Devlet memuruyum fakat neler yapmam gerekiyor? Başvuru esnasında ilk randevuyu alıp sonra mı evrak hazırlanıyor? Randevu için bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Randevu süreci nasıl ilerler? Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Parmak izi vermem gerekecek mi? Randevuya geldiğim sırada mı gerçekleşecek? Bu konuda bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Schengen Mi?
    M.L., 06 Nis 2020, 12:16

    Merhaba, Macaristan Schengen mi? Macaristan’a yapacağım turistik seyahat için Macaristan Schengen vizesi mi almam gerekiyor? Ben Tıp Fakültesi’nde öğrenciyim fakat gelirim olmadığı için masraflarımı babam karşılayacak. Babam özel bir şirkette çalışan. Hangi evrakları hazırlamamız gerekli ve bu süreçte sizden destek alabilir miyiz? Macaristan’a gitmek için Schengen vizesi mi almam lazım? Süreç hakkında bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte Schengen Vizesi
    N. K., 03 Nis 2020, 15:18

    Balayımız için Budapeşte’ye bir seyahat planı yapıyorum. Kendim şirket sahibiyim. Nişanlım ise devlet memuru. Ne gibi evraklar hazırlamamız gerekiyor? Randevuyu telefondan mı veriyorsunuz? Ücretlendirmeniz nasıl olacak? Evrakları kargo yolu ile size iletsem sorun olur mu? Budapeşte Schengen vizesi süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Fiyat
    M. K., 03 Nis 2020, 13:44

    Macaristan’a yapacağım seyahatim sırasında oluşabilecek sorunlardan ötürü sizden yardım almam mümkün mü? Kızımla seyahat edeceğim. Kızım şuanda çalışmıyor evde. Ben ise şirket çalışanıyım. Hangi evraklar gerekli? Ücretlendirme nasıl yapılacak? Ödemeler ne kadar ve nereye yapılmakta? Ödeme işlem bittikten sonra mı yapılıyor? Başvuru formu için ayrı bir ücret mi talep edeceksiniz? Macaristan vizesi fiyat hakkında bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • As Visa Macaristan Gerekli Belgeler
    B. A., 03 Nis 2020, 12:46

    As Visa ile işbirliği içinde mi Macaristan başvurusu kabul ediyorsunuz? Macaristan’a yapacağım turistik seyahat için neler yapmam gerekiyor? Ben öğrenciyim. Gelirim olmadığı için annem bana sponsor olabilir mi? Eğer annem sponsor olursa hesabında ne kadar olması gerekiyor? Özel bir şirkette çalışmakta. Başvuru esnasında annemin gelmesine gerek var mıdır? As Visa Macaristan gerekli belgeler nelerdir? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? İyi Çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Transit Vize
    A. E., 02 Nis 2020, 14:20

    Merhaba, Ben İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 3.sınıf öğrencisiyim. Romanya’da düzenlenecek olan bir eğitim seminerine katılacağım fakat bunun için Macaristan üzerinden araçla gitmek istiyorum. Bu durumda Macaristan transit vize mi almam gerekiyor ve neler yapmam gerekiyor? Bu durum için bana yardımcı olur musunuz? Aslında Romanya için vizem mevcut, bu vizeyle giriş yapsam olur mu? Öğrenci olduğum için transit vize işlemlerinde emekli babam sponsorluğunda ilerlersem mümkün mü? Açıkçası biraz panikledim çünkü beklenmedik bir durumla karşı karşıya olduğum için sizden yardım almak istiyorum. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Konsolosluğu Vize Evrakları
    c. k, 02 Nis 2020, 13:39

    Merhaba, yaz aylarında bir seyahat planım var bu seyahatin çoğunluğu Budapeşte’de geçecek. Bir şirketim var fakat benle birlikte annemde gelecek. Annemin de kendisine ait bir işyeri var. Macaristan Konsolosluğu vize evrakları olarak hangilerini istiyor? Bizim seyahatimiz turistik olacağı için nasıl evraklar hazırlamamız gerekiyor? Seyahat türüne göre farklılık mı gösteriyor? Eksik evrak olması vize alış durumunu etkiler mi? Bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Bursa
    K. A., 02 Nis 2020, 12:53

    Merhaba, Bursa’da yaşıyorum. Macaristan vizesi Bursa için buradan başvuru yapmam mümkün mü? Parmak izi işlemi için ne yapmam gerekiyor? Ticari amaçlı bir seyahat planlamaktayım. İşyerim de evim de Bursa’da. Başvuru aşamasında Macaristan Konsolosluğu tarafından atanmış olan başvuru merkeziyle işbirliği içinde mi çalışıyorsunuz? Sizinle çalışmak istediğim takdirde Bursa’daki şubenizden işlemlerimi yapabilir miyim? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Size teslim ettikten sonra süreç nasıl ilerliyor? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Macaristan Vizesi
    L. Ş., 02 Nis 2020, 12:10

    Vfs Macaristan vizesi başvurusu kabul ediyor diye duydum, onlarla yapabilir miyim başvurumu? Aslında arkadaşım bu bilgiyi verdi bana ama tabi ki emin olamadım. İnternette inceleme yaptığımda sizin numaranız çıkmakta. Siz başvuru alıyor musunuz yoksa aracı bir kuruluş musunuz? Eğer aracı bir kuruluş iseniz sizle başvuru yapmam mümkün mü? Ben memurum, gezi amaçlı gideceğim. Tur şirketinden tur satın aldım. Neler sunmam gerekiyor? Çizmem gereken yolda bana yardım ederseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Yetkili Kurum
    E. A, 02 Nis 2020, 11:16

    Merhaba, Macaristan’a yapacağım seyahat sırasında sizinle çalışmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç soruyu sizle paylaşmak isterim. Macaristan vizesi yetkili kurum ile işbirliği içerisinde mi hizmet veriyorsunuz? Sürecin hangi kısmında konsolosluğun atadığı yetkili kurumla muhatap oluyorum? Kendime ait bir avukatlık ofisim var. Neler hazırlamam gerekli? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Macaristan
    G. Yalkır, 31 Mar 2020, 17:34

    Merhabalar. Vfs Global Macaristan vize işlemlerinde yetkili kurum mu? Başvurumuzu oradan yapabilir miyiz? Macaristan başvurumu nerden yapabilirim işlemler sırasında parmak izi uygulaması nasıl ilerlemektedir? Kaç günde sonuçlanmaktadır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • As Visa Macaristan
    E. Güntekin, 31 Mar 2020, 14:10

    As visa Macaristan vize başvurusu alıyor mu? Onlar aracılığıyla vize başvurusu yapabilir miyim? Başvurumu kaç gün önceden yapmam gerekiyor? Hangi tür başvuruları sizin üzerinizden yapabiliyorum? Biometri işlemi kurala uygun olmazsa sıkıntı yaşar mıyım? As visaya başvuru yapmadan sizin aracılığınız ile başvuru yaparsam süreç nasıl ilerler?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte Vize Ücreti 2020
    A. Çakır, 31 Mar 2020, 13:24

    Budapeşte vize ücreti 2020 için nasıl? Budapeşte’ye gitmek için ne kadar ödemeliyim? Yapacağım seyahatte öncesinde aslında nasıl evraklar hazırlamam gerekiyor? Ben turistik seyahat edeceğim fakat yanımda 12 yaşında oğlum ve eşim olacak onlar için de evrak ve ücret bilgisi rica edebilir miyim? Eşim ev hanımı.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Başvuru Formu
    Ö. Bayram, 31 Mar 2020, 12:51

    Macaristan vize başvuru formuna nereden ulaşabilirim? Formu kendim doldurabilir miyim yoksa siz yardımcı oluyor musunuz? Form kaç sayfadan oluşmaktadır nelere dikkat etmem gerekiyor formu doldururken herhangi bir ücret isteniyor mu formu doldururken eksik ya da yanlış bilgi beyanında bulunursam cezai yaptırımı var mıdır? Aklıma takılan son bir soru daha olacak evrak hazırladıktan sonra teslim etsek olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Schengen Vizesi
    M. Alıkan, 31 Mar 2020, 12:19

    Macaristan schengen vizesi başvurusu yapmak istiyorum, hazırlamam gereken evraklar ve yapmam gerekenleri söyleyebilir misiniz? Seyahatim turistik olacak bu seyahat sırasında emekli babam ev hanımı eşim ve öğrenci olan çocuğum benle gelecek onlar için hangi evraklar gerekli? Kardeşimin de bizimle gelme durumu var, kendisi şirket sahibidir ne gibi evrak hazırlaması lazım kardeşimin bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Başvurusu
    O. Ekrem Çalık, 27 Mar 2020, 12:54

    Macaristan vize başvurusu için hazırlamam gereken evraklar tam listesine nereden ulaşabilirim? Siz yollayabilir misiniz? Aile ziyareti başvurusu için alınan davetiye nasıl olmalı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Ücreti 2020
    M. Saygın, 27 Mar 2020, 12:20

    Merhaba. Macaristan vize ücreti 2020 yılı için nasıl oldu? Konsolosluk her sene fiyatı artırıyordu, bu sene ne kadar zam yapıldı? Özellikle turistik vize ücreti ne kadar oldu? Tabi bir de sizin danışmanlık ücretiniz var. O ne kadar? Ret alırsak yeniden mi ücret ödemesi yapacağız? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte vizeli mi?
    Y. Engin, 27 Mar 2020, 11:06

    Merhaba. Budapeşte vizeli mi? Arkadaşımla turistik amaçlı gideceğiz. Fakat Budapeşte için vize var mı ya da Budapeşte’ye gidebilmek için hangi vizeyi almamız gerekli bilmiyoruz. Ben şirket sahibiyim. Eşim ev hanımı ve kızım da öğrenci. Hangi belgelerle nasıl bir başvuru yapabiliriz? Bu konuda bilgi alabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte Vize
    B. Akkaya, 26 Mar 2020, 12:20

    Budapeşte vizesi diye bir şey var mı? Başvurmam için ne yapmam gerekli? Turistik vize başvurusu yapmayı düşünüyoruz. Hangi belgeleri hazırlamak lazım? Ben emekliyim. Oğlum da öğrenci. İkimiz gideceğiz. Tatilden ne zaman önce başvuru yapalım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi
    K. Sevin, 26 Mar 2020, 11:12

    Merhaba. Macaristan vizesi almak istiyorum, yapmam gerekenler hakkında bilgi alabilir miyim? Bordo pasaportum var. Arkadaşımla beraber gideceğiz onun da yeşil pasaportu var. Hangi tür vize başvurunda bulunursak daha kolay vize alırız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İptal Edilen Pasaporttaki Vizeler Nasıl Kullanılır?
    T.Ö., 23 Oca 2019, 11:31

    Merhaba, Yeni pasaport başvurusunda bulunduğumda eski pasaportum iptal edildi ancak vize sayfalarına dokunulmadı. Schengen vizemi Almanya'dan almıştım, o nedenle Almanya konsolosluğunu aradığımda yeni pasaportumla birlikte eski pasaportumdaki vizeleri kullanabileceğimi, Almanya'nın problem etmeyeceğini söyledi. Bu durumda Macaristan'a girişte bir problem yaşar mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Başvurusu
    C. Sürecek, 22 Oca 2019, 16:36

    Okulu yeni bitirdim ve Macaristan'a turistik vize almak istiyorum. Oraya gittiğimde kalacak yerim/ arkadaşlarım var. Hangi adımları izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Macaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp