• Macaristan vize takip
    U. Ulucan, 15 Nis 2020, 13:38

    Macaristan Schengen vizesi başvurusunda bulundum. Macaristan vize takip yapabileceğimiz bir yer var mı? Başvuru sürecimizi nasıl görebiliriz? Başvurumu yapalı 7 gün oldu, kaç günde sonuçlanmaktadır? Daha çok beklemem gerekecek mi? Bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Fotoğraf Ölçüleri
    C. Zengin, 15 Nis 2020, 13:04

    Merhaba, Macaristan’a turistik bir seyahate gideceğim. Macaristan fotoğraf ölçüleri nasıl olmalı? Nelere dikkat etmem gerekiyor, belli bir ölçüsü var mı? Sayfanızı inceledim, danışmanlık hizmetini sizden almak istiyorum? Bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Dilekçe Örnekleri
    K. Demirtaş, 14 Nis 2020, 15:32

    Merhaba, yapacağım ticari seyahatim için Macaristan vizesi dilekçe örnekleri konusunda bana bilgi vermeniz mümkün müdür? Dilekçeye neler yazılmalı, nasıl olmalı, ticari başvurumdaki dilekçeye nasıl ulaşabilirim? Ayrıca eşim de haziran ayında turistik bir seyahat yapacak, özel bir şirkette çalışmaktadır. Onun nasıl bir dilekçe yazması gerekiyor bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Ankara Büyükelçiliği
    A. Şengül, 14 Nis 2020, 14:54

    Macaristan Ankara Büyükelçiliği başvuru kabul ediyor mu? Ankara’da İkamet ediyorum oturum vizesi için başvurumu Ankara’dan yapmam mümkün müdür? İşlemlerle uğraşırken zaman kaybı ve bilgi eksikliği yaşamamak adına sizinle başvuru yapmak istiyorum. Sizin Ankara’da şubeniz var mı? Form doldurma işlemi nasıl yapılmaktadır? Siz mi yapacaksınız, yapıyorsanız danışmanlık ücretine tabi mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Konsolosluğu İstanbul
    Varol, 14 Nis 2020, 14:41

    Macaristan vize başvurum için Macaristan Konsolosluğu İstanbul şubesine mi gitmem gerek yoksa sizinle yapmam yeterli olur mu? Siz Macaristan Konsolosluğu ile işbirliği içinde çalışan bir şirket misiniz? Uğraşmamak ve işlemlerinin takibi için sizinle çalışmam mümkün mü? Benim başvurum turistik bir başvuru olacak özel bir şirkette çalışmaktayım. Şirketimden nasıl evraklar temin etmem gerekecektir? Bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Yatırımcı Vizesi
    Erkan, 14 Nis 2020, 13:29

    Macaristan’da bilim teknoloji alanında yatırım yapmak istiyorum. Macaristan yatırımcı vizesi için detayları öğrenebilir miyim? Yatırım işlemleri nasıl yapılmaktadır, nelere dikkat etmem gerekiyor, süreç ve evraklar nelerdir? Bu konuda nasıl yardımcı oluyorsunuz öğrenmek istiyorum. Bana destek verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vatandaşlık Şartları
    Zeki, 14 Nis 2020, 12:29

    Macaristan vatandaşlık şartları nelerdir? Annem Macaristan doğumlu babam İstanbul, ben de İstanbul’da doğdum. Fakat annemden faydalanarak Macaristan vatandaşı olmak için ne yapmam lazım? Bu süreçte ne gibi bir hizmet alabilirim sizden? Sonuçlanması uzun süren bir işlemidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Gönüllü Çalışma Vizesi
    Seda, 11 Nis 2020, 15:06

    Macaristan’da gönüllülük esaslı bir projede yer alacağım. Bu proje için Macaristan gönüllü çalışma vizesi başvurusu mu yapmam lazım? Bu projeye başvuru yaparken zaman kaybı yaşamamak ve daha tedbirli ve bilinçli ilerlemek adına sizden yardım alabilir miyim? Nasıl evraklar hazırlamam gerekiyor? Bu hizmet için ödemem gereken tutar ne kadardır? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Şirket Kurma Vizesi
    Sena, 11 Nis 2020, 11:26

    Macaristan’da giyim üzerine bir şirket kurmak istiyorum. Macaristan şirket kurma vizesi diye bir şey var mı? Varsa ne yapmam lazım? Kendi başıma yapamayacağım için bu işlemleri sizin aracılığınız ile yapmam mümkün mü? Danışmanlık hizmeti için bir ücret alıyor musunuz? Form ve dilekçe işlemlerini siz mi yapacaksınız? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Çalışma Vizesi
    Erkan, 11 Nis 2020, 10:26

    Macaristan çalışma vizesi almam için ne yapmam lazım? Macaristan’da bir arkadaşımın iş yerinde çalışmak istiyorum, neler iletmesi gerekiyor? Gerekli evrak listesini bana nasıl iletmektesiniz? Vize işlemlerim kaç günde sonuçlanır? Siz konsoloslukla işbirliği içerisinde mi çalışıyorsunuz? Sizin üzerinizden işlem yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İyi Çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Oturum İzni Vizesi
    Şeyda, 10 Nis 2020, 11:20

    Kendime ait bir şirketim var. Şirketimin kuruluşunu yaparak Macaristan oturum izni vizesi almak istiyorum. Ne kadar sürecektir? Başvurumu kendim yaparak zaman kaybı yaşamamak için sizden yapmak isterim. Ağustos ayına kadar bitmesini istiyorum. Bu konuda desteğinizi sağlamanızı isterim. Konaklama için otel değil de ev tutsam olur mu? Şirket kurulumda ne gibi bir belge sunulması gerekiyor? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize işlem süresi
    U. Can Aylaz, 09 Nis 2020, 10:05

    Macaristan vize işlem süresi ne kadar acaba? Başvuru türüme göre süreç değişmekte midir? Ben ticari bir seyahat için Macaristan’a gideceğim ne kadar sürede vize almış olurum? Siz bu sürecin neresinde yer alıyorsunuz? Kardeşim de aile birleşimi için başvuruda bulundu onun işlem süresi ne kadar sürer? Bana bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize ret sebepleri
    S. Cambaz, 08 Nis 2020, 23:00

    Macaristan’dan vize reddi aldım. Tekrardan başvuru yapmam mümkün mü? Tekrardan yapacağım başvuruyu sizin üzerinizden yaparsam bana nasıl yardımcı olacaksınız? Macaristan vize ret sebepleri neler olabilir? Bununla alakalı bilgi alamadım bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Aile Birleşim Vizesi
    E.A, 08 Nis 2020, 17:17

    Macaristan vatandaşıyla evlilik yaptım. Macaristan aile birleşim vizesi ile eşimin yanına gitmek istiyorum. Bu durumda neler yapmam gerekiyor? Gerekli evrakları bana söyleyebilir misiniz? Eşime ait hangi belgeler gereklidir? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize reddi
    A. Es, 08 Nis 2020, 17:14

    Macaristan vize başvurusunda bulunmak istiyorum fakat çok fazla teredütlerim var. Macaristan vize reddi almamak için neler yapılmalı? Red alırsam nasıl bir yol izlemeliyim? Belirli ölçütleri var mıdır? Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    s. k, 08 Nis 2020, 16:11

    Macaristan’a turistik bir seyahatimiz olacak. ilk defa yurt dışına çıkacağız. Kızım ve eşimle yapacağım bu seyahati. Ben ve eşim özel bir kuruluşta çalışanız. Kızımız ise devlet memuru. Macaristan Schengen vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Tam olarak ne yapmam lazım? Evraklar size ulaştıktan sonraki süreçten biraz bahseder misiniz? Hepimiz parmak izine gelecek miyiz? Evrakları ben getirsem olur mu? Eşimle kızım gelmese sorun yaşar mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan aile ziyareti vizesi
    N. Altın, 08 Nis 2020, 16:04

    Macaristan‘da yaşayan kuzenimin yanına gitmek istiyorum. Kuzenimin bana oradan herhangi bir evrak göndermesi gerekiyor mu? Macaristan aile ziyareti vizesi mi almalıyım? Sizden bu konuda danışmanlık alabilir miyim? Özel bir şirkette grafiker olarak çalışmaktayım. Hangi evrakları hazırlamam gerekecektir? Ücret konusunda bilgi rica edeceğim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Ticari Vize
    A. Yeşilöz, 08 Nis 2020, 15:06

    Merhaba, Macaristan’da düzenlenen bir fuarda stand açacağım. Macaristan ticari vize mi almam gerekiyor? Ticari vize alınırken istenen evraklar nelerdir. Özel bir şirkette çalışmaktayım. Ne zaman başvuru yapmam gerekiyor? Ne kadar sürede başvurum sonuçlanır? Rica etsem süreç konusunda yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan İşçi Vizesi
    H. Y., 08 Nis 2020, 14:40

    Macaristan’da özel bir şirkette iş buldum ve kabul edildim. Yazılımcı olarak başvuru için neler yapmam gerekecektir? Konsolosluğa başvurmadan bu işlemleri sizin aracılığınızla yapabilir miyim? Macaristan işçi vizesi için evraklar nelerdir? Bu işlem ne kadar sürmektedir? Konaklama belgelerini de belirtmem gerekir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Orange Vize Macaristan
    İ. A., 08 Nis 2020, 14:09

    Orange vize Macaristan için yetkili kurum mu? Siz bu kurumla işbirliği içinde misiniz? Vize işlemlerim sırasında bana siz yardımcı olur musunuz? Macaristan'a turistik bir gezi yapacağım. Kendime ait bir şirketim var. Nasıl evraklar hazırlamam gerekli? Bu sürecin takibini siz yapabilir misiniz? İşlerimden dolayı gelmem mümkün olmayabilir. Evraklarımı size nasıl ulaştırabilirim? Sadece parmak izi için gelsem yeterli olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Randevu İzmir
    B. A., 08 Nis 2020, 13:02

    İzmir’de yaşıyorum. Kız arkadaşımla Macaristan’a gezi amaçlı bir seyahatim olacak. Ben avukatım, kız arkadaşım da avukat. Macaristan vize randevu İzmir için randevuyu nasıl oluşturuyorsunuz? Randevu işlemi için ofisinize mi gelmemiz gerekecek? Telefondan yapsak olur mu? Evraklar nelerdir? Evrakları size nasıl ulaştıracağız? Bu süreçte bize yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesiz Mi?
    İ. A., 08 Nis 2020, 12:12

    Macaristan’a bazı koşullarda vize alınmadığını duydum. Macaristan vizesiz mi? Doğruluğu nedir? Ben İstanbul’da devletten emekli biriyim fakat yeşil pasaportum yok. Bu durumda vizeli mi vizesiz mi gitmem gerekiyor? Seyahatim 4 gün sürecek ve gezi amaçlıdır. Bu durumda neler yapmam gerekiyor? Vize aldıktan sonra aynı vizeyle başa ülkeye de gidebilmem mümkün müdür?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata Macaristan Vizesi
    G. K., 08 Nis 2020, 11:32

    İdata Macaristan vizesi başvurusu yapabilir miyim? Vize konusunda yetkili bir yer mi? Yetkili değilse hangi kurum yetkilidir? Hangi günler kapalı oluyor ve parmak izi hangi durumlarda alınmamaktadır? Bilgi verebilir misiniz? Kaç gün önceden başvuru yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Konsolosluğu Vize Randevu Alma
    e. ş, 08 Nis 2020, 11:02

    Macaristan Konsolosluğu vize randevu alma kabul ediyor mu? Oraya mı başvuracağım yoksa direkt sizinle yapabilir miyim? Başvurumu yaparken konsolosluğa gitmeden sizle işlem yapmak istesem telefondan mı randevuyu vereceksiniz? Kaç günde oluşturuluyor randevu? Ayrı bir ücret isteniyor mu? Bir büroda avukat olarak çalışmaktayım. Neler hazırlamam gerekiyor? Yardımınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan D tipi vize
    C. Tiryaki, 07 Nis 2020, 17:55

    Macaristan’da uzun süre kalmak için Macaristan D tipi vize başvurusu mu yapmalıyım? Macaristan’a Erasmus kapsamında gitmeyi planlıyorum neler yapmam gerekiyor? İşlemlerin sıralaması nasıldır? İstanbul’dan başvuru yapabilir miyim? Sağlık seyahat sigortası zorunlu mudur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS Global Macaristan Vizesi
    Ş. Güleryüz, 07 Nis 2020, 16:56

    VFS Global Macaristan vizesi başvurularında hangi evrakları istiyor? Yapmam gerekenler nedir? Başvurumu VFS Global üzerinden yapabilir miyim? Ticari bir seyahat yapacağım. Şirket çalışanıyım fuara katılacağız. Macaristan’da nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Benden ve şirketimden istemiş olduğunuz evraklar nelerdir? Bu arada unutmadan bir detay hakkında daha sorum olacak pasaportumun bitmesine 2 ay kaldı bende bu ay içinde seyahat edeceğim pasaportumu da değiştirmem gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macar Vizesi
    A. Hakkı, 07 Nis 2020, 16:06

    Macar vizesi nasıl alınır? Hangi belgeleri hazırlamam lazım? Aslında ilk seyahatim Macaristan’a olacak ve orda 3 gün kalacağım daha sonra ise Polonya ya geçeceğim orda ise 2 gün kalacağım ilk etapta vize başvurumu Macaristan üzerinden mi yapmam gerekiyor? İstanbul’da kendi şirketim var başvurum için hangi evrakları hazırlamam gerekir başvurum kaç günde sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Macaristan
    D. Yaşar, 07 Nis 2020, 14:52

    VFS Macaristan vize başvurusu alıyor mu? Vfs ile vize başvurusu yapabiliyor muyum? Vfs başvuru almıyorsa nereden başvurumu yapabilirim? Süreç nasıl başlıyor? Kaç gün içinde başvuru yapmam gerekiyor? Randevu nasıl alınıyor? Ev hanımıyım başvuru esnasında beraber yaşadığım emekli babam destek olsa olur mu? Sizin aracılığız ile başvurumu yapsam ödeyeceğim hizmet bedeli ne kadardır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize İşlemleri
    S. AYTEKİN, 07 Nis 2020, 13:16

    Merhaba, Macaristan vize işlemleri ilk olarak nasıl başlıyor ve devamında ne yapmam lazım? Bilgi alabilir miyim? Yapacağım seyahat turistik bir gezi olacak, bu esnada aklıma takılan soruları sizle paylaşarak bilgi almak isterim. Benimle birlikte babam seyahat edecek. Babama sponsor olabilir miyim? Ben devlet memuruyum. Sponsor olduğum takdirde hesabımda ne kadar olması gerekiyor? Babamın kendisine ait kira geliri bulunuyor. Bu gelirin bulunduğu hesabı da ilave olarak göstersek olur mu? Neler yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Başvuru Merkezi
    E. K., 07 Nis 2020, 12:46

    Merhaba, Macaristan vize başvuru merkezinde işlem yapmaya yetkiniz var mı? Eğer yetkiniz varsa sizden evrak bilgisi ve danışmanlık konusunda bilgi alabilir miyim? Kendim özel bir kuruluşta çalışıyorum. 4 ay oldu başlayalı. Sigortam yeterli mi? Başvuru süreci için arkadaşım yeterli olmadığını, sorun yaşayabileceğimi söyledi. Bu konuda bilgiyi birinci ağızdan duymak istediğim için sizden bilgi alabilir miyim? Benimle birlikte kız kardeşim de gelecek fakat onun mevcut olan vizesi var ne yapması gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Macaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp