Kazakistan'a 30 gün süre ile vize uygulaması

B. Çelik 25/07/16, 17:31
Kazakistan'a 30 gün süre ile vize uygulaması olmadığını biliyorum. Ancak turist olarak gidip Kazakistan'ı beğenip orada kalmak istersem, Kazakistan'da iş bulup çalışmak istersem, ne gibi işlemler yapmam gerekir ?
Vize Merkezi

Sayın Çelik merhaba,

"T.C. vatandaşlarının Kazakistan’da 5 günden fazla kalmak istemeleri halinde, ülkeye giriş tarihini takip eden 5 gün içerisinde göç polisine kayıt olma ve kayıt yaptırılan şehirden başka bir şehre gidildiğinde kayıt yenileme zorunlulukları bulunmaktadır."

Detaylı bilgi için Dış işleri Bakanlığı'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.