Kazakistan'a 11 günlük bir turistik ziyaret

Selamet 25/07/16, 17:31
Kazakistan'a 11 günlük bir turistik ziyarette bulunacağım pasaportum var. 41 yaşındayım, İstanbul'da bir şirkette çalışmaktayım. Kazakistan'a giriş için çalıştığım şirketten evrak almam gerekli mi? Bu konu hakkında ne yapmam gerekli? Saygılar
Vize Merkezi

Sayın Selamet merhaba,

T.C. vatandaşları 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde Kolombiya vizesinden muaftır. Kazakistan'a vize almadan gidebilirsiniz. Kazakistan Seyahati için Pasaportunuz yeterli olacaktır.

"T.C. vatandaşlarının Kazakistan’da 5 günden fazla kalmak istemeleri halinde, ülkeye giriş tarihini takip eden 5 gün içerisinde göç polisine kayıt olma ve kayıt yaptırılan şehirden başka bir şehre gidildiğinde kayıt yenileme zorunlulukları bulunmaktadır."

Detaylı bilgi için Dış işleri Bakanlığı'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.