Kanada Uzun Süreli Öğrenci Vizesine Başvurmak İstiyorum

E.E 12/11/18, 09:00
Merhaba Oturum almak istiyorum fakat bu ilk etapta zor görünüyor. Bunun yerine uzun süreli öğrenci vizesi ile bunu halledebilir miyim?
Vize Merkezi

Merhaba

Kanada uzun süreli eğitim vizesi Kanada'da 6 aydan daha uzun süreli eğitim alacak kişilerin başvurması gereken vize türüdür. Kanada uzun süreli eğitim vizesi almak isteyen kişiler bu vize türünü Kanada'da uzatabilir. Bu vize türü için Kanada Hükümeti ilk senesinde kişiye part-time çalışma hakkı sunmaktadır. Bu ileriki yıllarda full-time çalışma şekline de dönebilir. 

Kanada uzun süreli öğrenci vizesine başvurmak için öncelikle Kanada'dan sizi eğitim programına kabul mektubu almanız gerekmektedir. Bu mektupla beraber Kanada vize uzmanımızın size yolladığı mailde istenen evrakları hazırlamanız ve tarafımıza yollamanız gerekmektedir. Vize uzmanımızın detayları size telefonda izah ettiği gibi işleyecek süreç, kafanıza takılan soru ve sorunları mail yolu ile bizlere iletebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz.

 

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon