Kanada Tecrübeli Göçmenlik Programı

A. Akyıldız 06/10/16, 21:40
Kanada Tecrübeli Göçmenlik Programı - Kanada’da en az 1 yıl süreyle yüksek öğrenim gören ve eğitimleri sonucunda sertifika veya diploma alacak olanlar, eğitim bittikten sonra 1 yıl ve üzeri bir çalışma iznine sahip oluyor. Bu program kapsamında 1 yıl çalıştıktan sonra göçmenlik başvurusu yapılabiliyor. Bu şekilde gitmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor, ne evrak hazırlayacağım lütfen yardımcı olun?
Vize Merkezi

Sayın Akyıldız merhaba,

Göçmen olmayan vizeler kısa süreli kalışlar için gerekli Kanada vize başvuruları için danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Kanada Tecrübeli Göçmenlik Programı çalışma alanımızın içinde yer almamaktadır. Kanada Konsolosluğunu aramanızı tavsiye ediyoruz.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.