2 yıllık diploma programı için gitmek istiyorum.

S.T. 07/02/19, 01:31
Merhaba, ben 2 yıllık diploma programı için gitmek istiyorum. Öğrenci vizesiyle kampüs dışında çalışabilir miyim?
Vize Merkezi

Merhabalar, 

Kanada uzun süreli eğitim için giden kişilere part time çalışma izni veriliyor. Okulunuz bittikten sonra kalıcı iş bulduğunuz taktirde oturum ve çalışma izni alıp orada kalabiliyorsunuz. Size uzun süreli eğitim hakkında detaylı bilgi vermeleri için size en yakın şubemizin telefonlarından vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon