• İzlanda vizesi kaç günde çıkar
    K.L, 29 Haz 2020, 16:57

    Merhabalar, Kartal Adliyesinde yaklaşık 6 yıldır memur olarak çalışmaktayım. Önümüzdeki sonu gibi erkek arkadaşımla beraber İzlanda’ya turistik bir seyahat planlıyoruz. Erkek arkadaşımın mevcut vizesi var ben İlk defa vize başvurusu yapacağım bu sebeple danışmanlık alarak işlemlerimi sizinle gerçekleştirmek istiyorum. Birkaç sorum olacak İzlanda vizesi kaç günde çıkar? Erkek arkadaşımla gideceğimi nasıl belgelemem gerekir? Aynı zamanda başvuru için Konsolosluğa şahsen gelmem gerekir mi? Benim yerime tüm işlemlerimi siz gerçekleştirebiliyor musunuz? Evraklarımı kaç gün önceden size iletmiş olmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vize Randevu
    R.C, 29 Haz 2020, 16:47

    Merhabalar, Eşim ile birlikte ablamın daveti üzerine İzlanda’ya seyahat planlıyoruz. Eşim ve ben emekliyiz başvuru yapmak istiyorum. Arkadaşımın referansı ile size yazıyorum. Türkiye’de Konsolosluk olmadığını duydum İzlanda vize Randevu almamız gerekir mi ve nereden alabiliriz? Aynı zamanda başvuruyu nereden yapmamız gerekecek? Davetiyemiz geldi davetiye dışında hangi belgeleri sunmamız gerekir? Vize işlemleri için kişi başı toplam ne kadar ücret ödememiz gerekir? Bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vize işlemleri
    P.L, 29 Haz 2020, 16:38

    Merhabalar, Aydın üniversitesi uluslar arası ilişkiler 2 sınıf öğrencisiyim. 2 ay sonrası için Üniversitenin yaptığı bir etkinlik olan İzlanda turuna katılmak istiyorum 4 günlük turistik seyahatte vize işlemlerimizi şahsen kendimiz yapmamız gerektiği söylendi. Sponsorum emekli olan annem olacak. İzlanda vize işlemleri için hangi belgeleri sunmam gerekir? Şahsi banka hesabım mevcut sunmam bana fayda sağlar mı? Vize işlemleri için en geç ne zaman başvuru evraklarımı size ulaştırmam gerekir? Annem banka hesabında ne kadar bakiye göstermesi gerekir? Bilgi rica ediyorum. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda ticari vize dilekçe örneği
    T.D, 29 Haz 2020, 16:16

    Selamlar, İstanbul’da bir firmada mimar olarak çalışmaktayım. Çalıştığım şirket Beni İzlanda’da çalıştığımız bir firma ile görüşmek için ticari olarak İzlanda’ya göndermek istiyor. Yalnız vize işlemlerim ile benim ilgilenmemi istiyorlar. Ve ben bu aşamada bir danışman firma ararken sizinle karşılaştım. Sizden danışmanlık almak istiyorum. Çalışan olarak şirketin adıma yazması gereken bir dilekçe olduğunu öğrendim. İzlanda ticari vize dilekçe örneği tarafınızdan temin edebilir miyim? Ve bu dilekçede nelere dikkat etmem gerekir? Dilekçenin nasıl bir etkisi olur vize başvurumda bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda öğrenci vizesi
    c.z, 29 Haz 2020, 16:08

    Merhabalar, Erasmus programı ile İzlanda Öğrenci vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim sponsorum babam olacak. Yalnız konu ile ilgili hiçbir fikrim yok neler yapmam gerekiyor ve hangi belgeleri hazırlamam gerekir? Türkiye’de İzlanda Konsolosluğu yokmuş vize başvurumu nereden yapabilirim? Vizem kaç günde sonuçlanır? Aynı zamanda öğrenci iken İzlanda’da çalışmak için ne yapabilirim? Bilgi rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vizesi ret itirazı
    K.F, 29 Haz 2020, 15:50

    Merhabalar, İzlanda’ya yaptığım turistik vize başvuru sonucum bugün elime ulaştı ve ret aldığımı öğrendim. Birkaç sorum olacak size neden ret aldığım madde halinde ret mektubunda belirtilmiş sorum İzlanda vizesi ret itirazı nasıl yapabilirim? Daha sonra yapacağım vize başvurularımda İzlanda’dan ret almam sonraki vizelerimi olumsuz etkiler mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda çalışma vizesi
    S.K, 29 Haz 2020, 15:33

    Merhabalar, İstanbul’da ikamet etmekteyim. Yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum. Ve İzlanda çalışma vizesi başvurusu yapmak istiyorum. İzlanda’ya çalışma vizesi başvurusunda dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. İzlanda Çalışma vizesinde yaş sınırı var mıdır? İzlanda’da herhangi bir şirket ile anlaşma yapmam gerekir mi? Buradan çalışma iznine başvuru yapıp İzlanda’ya gittiğimde bir iş yeri ile anlaşabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vize reddi
    D.H, 29 Haz 2020, 13:07

    Merhaba, yaklaşık 2 yıldır İstanbul’da özel bir bankada çalışmaktayım ve geçen sene eylül ayında İzlanda vize başvurum ret ile sonuçlandı. Neden ret aldığım konusunda herhangi elle tutulur bir sebep sunulmadı bir ret mektubu tarafıma sunuldu ve sebep olarak seyahatimin inandırıcı olmadığı yazılı bir madde işaretlenmişti. Ret sebebim ne olabilir? İzlanda vize reddinden sonra bir daha başvuru yapabilir miyim? Beklemem gereken herhangi bir süre var mıdır? Vizemin ret olmaması için ekstra olarak nasıl bir başvuru gerçekleştirmem gerekir? Sizden danışmanlık alarak işlemlerimi yapmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda ticari vize
    Y.T, 29 Haz 2020, 12:10

    Merhabalar, Önümüzdeki ay içerisinde fabrikamızda çalışan 3 kişi için İzlanda ticari vize başvurusu yapmak istiyoruz. Davetiye bugün geldi evrakları hazırlama aşamasındayız. Bu süreçte araştırmalarım sonucu adınızı birçok arkadaşımdan duydum ve oldukça profesyonel olduğunuzu tarafıma ilettiler. Sizden danışmanlık alarak işlemlerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Öncelikle sormak istediğim birkaç sorum olacak çalışan kişiler için ticari vize başvurusunda şirketimizden hangi belgeleri dosyalarına eklememiz gerekiyor? Ve işlem süresi İzlanda ticari vize için kaç gün sürmektedir? Son olarak ticari vize başvurusunda bulunacak çalışanlarımız için aldığımız şirket banka hesapları ne kadar süre geçerli ve güncel sayılmaktadır? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vize başvurusu
    T.Y, 29 Haz 2020, 11:51

    Merhabalar, İstanbul Sarıyer de ikamet etmekteyim. Yaklaşık 1 yıldır bir firmada grafiker olarak çalışıyorum. Kız arkadaşımla beraber önümüzdeki ay sonu İzlanda’ya Turistik bir seyahat düşünüyoruz. İzlanda vize başvurusu yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Aynı zamanda vize başvuru sürecinde ret alma olasılığımız olduğunu biliyorum. İlk defa vize başvurusu yapacağız ve beraber başvurmamız beraber seyahat edeceğimiz anlamına mı geliyor? Yoksa başka ne şekil açıklayabiliriz bu durumu? Hangi belgeleri sunmamız gerekir beraber gideceğimizi kanıtlamak için Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vizesi Nereden Alınır?
    Z.C., 18 Haz 2020, 20:43

    Merhabalar, 2 senedir emekliyim ve İzlanda’daki arkadaşımı ziyaret etmek için İzlanda’ya bir seyahat planlamaktayım. İlk defa başvuru yapacağım ve bilgim yok. Yalnız İzlanda başvurusu yapmak için yaptığım araştırmalarda İzlanda Konsolosluğu’nun Türkiye’de olmadığını öğrendim. Sorum İzlanda vizesi nereden alınır? İzlanda vize başvurumu Türkiye’den nasıl yapabilirim? Başvuru esnasında sizden danışmanlık alma durumumda başvuruya gelmem gerekecek mi? Başvuruyu nereye nasıl yapacağız? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vizesi için Gerekli Evraklar
    F.M., 18 Haz 2020, 20:20

    Merhabalar, kız arkadaşımla beraber İzlanda’ya 3 ay sonrası turistik seyahat düşünüyoruz. Her ikimizde kurumsal bir firmada yaklaşık 4 senedir çalışıyoruz ve danışmanlık almak istiyoruz. Şirketten almam gereken İzlanda vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Evrak listesinde sunmamız gereken gelir belgelerinde minimum ne kadar bakiye göstermemiz gerekir? Tapu, ruhsat gibi belgeler zorunlu mudur? Üstümüze herhangi bir gayrimenkul olması gerekir mi? Vize başvurumuzu en geç ne zaman yapmamız gerekir? Evraklarımızı kaç gün kala iletmemiz gerekecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vize Ücreti 2020
    M.Ş., 18 Haz 2020, 19:47

    Selamlar, eşim ve oğlum ile birlikte önümüzdeki ay İzlanda’da turistik bir seyahat düşünüyoruz. Eşimin ve benim daha önceden sizin tarafınızdan alınan birçok vizemiz mevcut, oğlumun ilk vizesi olacak. Yalnız İzlanda vize ücreti 2020 yılında zamlandığı gibi belli başlı haberler okudum. Vize başvurusu yapma durumumuzda eşim oğlum ve kendim için toplam ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Ve oğlum 8 yaşında, ilkokul öğrencisi okuldan almamız gereken bir belge var mıdır? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Ticari Vize Ücreti
    R.B., 18 Haz 2020, 19:16

    Merhabalar, İzlanda’ya yapacağım ticari bir seyahat söz konusu yalnız araştırmalarımda vize başvurumu nereden yapacağımı bulamadım. İzlanda’nın Türkiye’de konsolosluğunun olmadığını öğrendim. Danışmanlık alarak sizinle işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum. İşverenim ve İzlanda’da çalıştığım bir firmayı ziyaret etmek istiyorum. Arkadaşımın referansıyla sizi buldum. İzlanda başvurusu için bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? İzlanda ticari vize ücreti için ne kadar ödeme yapmam gerekecek? Başvurumun ret olma durumunda ödediğim ücret iade oluyor mu? Vize ücretinin haricinde ekstra bir ücret ödemem gerekir mi? Sizin danışmanlık bedeliniz dahil vize ücretini öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum ve dönüş bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Ticari Davetiye
    Ö.A., 18 Haz 2020, 18:40

    Merhabalar, 3 yıldır İstanbul’da bir fabrikada makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Bir makinenin kurulumu ve testi için İzlanda’da çalıştığımız bir firmayı ziyaret etmek istiyorum. Araştırmalarım sonucu İzlanda ticari vize almam gerektiğini öğrendim. Aynı zamanda İzlanda ticari davetiye almam gerektiğini söylediler. Bu davetiyeyi nerede alacağım? Ticari davetiye başvurum esnasında benim için zorunlu mudur ve nasıl bir önem taşır? Bu belge olmadan ticari vize başvurusu yapma şansım yok mudur? İşlemlerim biraz acil ve vizem çıkar çıkmaz gitmek istiyorum. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Turist Vizesi
    O.K., 18 Haz 2020, 18:14

    Selamlar, emekliyim ve eşimle birlikte İzlanda’ya turistik bir seyahat planlıyoruz. Eşimde bir kamu kuruluşundan emekli ve 3 dairemiz var. Birinde biz oturuyoruz, 2 dairemizden kira gelirimiz var. Banka hesaplarımızda birikimimiz mevcut. Araştırmalarım sonucunda İzlanda turist vizesi almamız gerektiğini öğrendim. Bizim İzlanda’da bir arkadaşımız var. Yalnız evleri çok müsait olmadığı için otelde kalmayı planlıyoruz. Danışmanlık alarak işlemlerimizi yapmak istiyoruz. Turist vizesi alabilmemiz için hangi belgeleri sunmamız gerekir? İşlemler için kişi başı ne kadar ödeme yapmamız gerekiyor? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Turist Vizesi Ücreti
    K.A., 18 Haz 2020, 16:54

    Merhabalar, eşim ve kızımla birlikte 2 ay sonra İzlanda’ya turistik seyahat planlıyoruz. Eşim şuan çalışmıyor, ben çalışanım ve kızım 7 yaşında ilkokul 1.sınıfa gidiyor. İzlanda turist vizesi ücreti ne kadar? Kızım için aynı ücretimi ödeyeceğiz? Vize ücreti dışında bir ödeme yapmam gerekir mi? Bankada kızım, eşim ve kendim için ortalama ne kadar bakiye göstermem gerekiyor? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vize Dilekçe Örneği
    T.Z., 18 Haz 2020, 13:59

    Merhabalar, İstanbul Aydın üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 1 buçuk ay sonra turistik bir seyahat planım mevcut ve sponsorum annem olacak. Annem vergi dairesinde devlet memuru olarak yaklaşık 14 senedir çalışıyor. Annem belgelerini ve banka dökümünü hazırlama aşamasında. İlk defa vize başvurusu yapacağım için danışmanlık almak istiyorum. Aynı zamanda İzlanda için vize talep dilekçesi yazmam gerektiğini duydum. İzlanda vize dilekçe örneği tarafınızdan temin edebilir miyim? Yazacağım dilekçede nelere dikkat etmem gerekir? Yazılacak olan dilekçe başvuruda büyük önem taşır mı? Bilgi rica ediyorum, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vize Başvuru Formu
    Y.E., 18 Haz 2020, 13:38

    Selamlar, İstanbul’da bir şirkette finans sorumlusu olarak çalışıyorum. Ve İzlanda’ya turistik bir seyahat planlıyorum. Birkaç araştırmam sonucunda Türkiye’de İzlanda konsolosluğunun bulunmadığını öğrendim. Çalışıyorum ve vaktim yok işlemlerimle ilgili sizden destek almak istiyorum. Yalnız öncelikle birkaç sorum olacak. İzlanda vize başvuruları nereden yapılıyor? İzlanda vize başvuru formu başvuru esnasında mı dolduruluyor ve nereden temin etmem gerekiyor? Danışmanlık talep etme durumumda başvuru formumu benim yerime siz dolduruyor musunuz? Başvuru formu doldururken nelere dikkat etmem gerekir? Vize işlemi kaç gün sürmektedir? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    B.R., 18 Haz 2020, 12:04

    Selamlar, İstanbul’da oturuyorum ve ev hanımıyım. İzlanda’da ikamet eden ablamdan davetiyem geldi. 1 aylığına ablamı ziyarete gitmek istiyorum. İzlanda aile ve arkadaş ziyareti vizesi almam gerektiği bilgisin aldım. 2 ay sonra seyahat düşünüyorum. Vize başvurumda emekli olan eşim sponsor olacak eşimden almam gereken belgeler nelerdir? Vize başvurumu en geç ne zaman yapmam gerekir? Ne kadar sürede vizem çıkmış olur? Vize başvurusunda bana destek olabilir misiniz? Bilgileri bekliyorum, teşekkürler ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda Vizesi
    S.T., 18 Haz 2020, 01:41

    Merhabalar, Türkiye’de 3 senedir bir firmada çalışanım ve 2 ay sonra yaz ortası düğünüm var. Eşim ile birlikte İzlanda’ya balayı için turistik bir seyahat düşünüyoruz. Eşim öğretmen kendisinin hali hazırda bir vizesi mevcut kendim için vize başvurusu yapmak istiyorum. İzlanda vizesi için nereden başvuru yapabilirim? Aynı zamanda danışmanlık almak istiyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Eşim ile birlikte gideceğimi nasıl belgeleyebilirim? Hangi belgeleri sunmam gerekir? 2020 yılında vize ücretinde herhangi bir değişiklik var mı? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vatandaşlığı
    Ö.İ., 14 Eyl 2018, 08:56

    Merhaba, yurt dışında yaşamak istiyorum buna en uygun ülkenin de İzlanda olduğunu düşünüyorum, bu ülkenin vatandaşı olmak için ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport sahipleri için İzlanda vizesi
    E.B.G., 22 Tem 2018, 12:43

    İyi günler, üniversite son sınıf öğrencisi ve yeşil pasaport sahibiyim. 2019 Subat ayında kız arkadaşım ile birlikte İzlandaya 1-2 haftalığına tatile gitmek istiyoruz. Bilgi almak istediğim konu şudur; benim yeşil pasaportumun süresi 17 Mayıs 2019'da bitiyor. Bu bana kapıda sorun çıkarır mı ? Hesaplamaları yapınca son 3 ayın içine girmeden geri dönmüş olacağız. Şubat 14-15-16 gibi. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda oturum izni
    O.D., 19 May 2017, 16:59

    Merhaba, ben İzlanda’da oturma ve çalışma iznini nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzlanda vatandaşı nasıl olunur?
    C.Ö., 06 Nis 2017, 18:27

    Merhaba, İzlanda vatandaşı nasıl olabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet memurları için İzlanda vizesi
    E.K., 23 Oca 2017, 14:48

    Merhaba, devlet memuruyum vize başvurusu yapsam sorun çıkar mı? Gezi amaçlı düşünüyorum saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İzlanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp