• İtalya Turistik Vize Ücreti
    V.ERKOYUNCU, 21 Eyl 2020, 15:44

    Kız arkadaşımla birlikte İtalya’ya turistik vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Kız arkadaşım devlet memuru ben özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. İtalya turistik vize ücreti 2020 yılında değişiklik göster dimi? Ne kadar ödeme yapmamız gerekiyor. Evrak ve vize ücretleri hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalyan Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    N.ATEŞ, 19 Eyl 2020, 12:47

    Kızım İtalya’da üniversite 3. sınıfta okuyor. Eşim ve ben kızımızı ziyarette bulunmak istiyoruz. İkimizde emekliyiz kızımızın yanına 15 günlüğüne gitmek istiyoruz. İtalyan vizesi için gerekli evraklar nelerdir. Geçen sene de gitmiştik vize evraklarında değişiklik var mı? Vize başvurusunu bizim adımıza siz yapabilir misiniz? İtalya vize ücreti ve başvuru hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Başvuru Merkezi
    A.AYDIN, 19 Eyl 2020, 12:31

    İtalya’da yaşayan arkadaşım bana davet mektubu gönderdi. Kurumsal bir bankada çalışıyorum. Zonguldak ‘da ikamet ediyorum. İtalya vizesi başvuru merkezi işlemlerimi nerede yapmalıyım? Zonguldak ikameti olan kişiler nerden başvuru yapabilirler. Şahsen randevuya gelmem gerekiyor mu? Evrak detayı ve vize süreciyle ilgili bilgilendirme rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS global randevu İtalya
    A.CEYLAN, 18 Eyl 2020, 15:40

    İtalya’ya firma görüşmeleri yapmak üzere seyahat etmek istiyorum. Firmadan davetiyem mail ortamında geldi. Firmamız Denizli’de Vfs Global randevu İtalya başvurusu için nerden yapılması gerekir. İtalya ticari başvurusu yapmak için hangi evrakları hazırlamamız gerekir. Sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvurusu Gerekli Evraklar
    H.ALTUNTAŞ, 18 Eyl 2020, 15:16

    İtalya’da yapılacak olan müzik festivaline katılmak istiyorum. Özel bir şirkette finans sorumlusu olarak çalışmaktayım. İtalya vize başvurusu gerekli evraklar nelerdir? Hangi evrakları hazırlamalıyım. Şahsen mi başvuru yapmalıyım. Vize ücreti ne kadar ödeme yapmalıyım. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Vfs
    D.TUNÇ, 17 Eyl 2020, 17:46

    Şirketimiz Eskişehir merkezli bir şirket olup İtalya’da bulunan fuar ziyareti için Satın Alma müdürümüz İtalya’ya seyahat edecektir. İtalya vize vfs kurumundan mı başvuru yapmamız gerekir. Vize başvurusu için hangi bölgeden başvuru yapmamız gerekir. Şahsen gelmemize gerek olmadan sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyiz? Vize evrakları hakkında bilgi yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Şartları
    Z.ALYA, 17 Eyl 2020, 14:02

    Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim ara dönemde İtalya’ya turistik olarak seyahatte bulunmak istiyorum. Seyahat için İtalya vize şartları nedir? Vize başvurusu için hangi evrakları hazırlamam gerekir. Ne kadar ödeme yapmam lazım. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Venedik Vizeli Mi?
    C.MUTLU, 17 Eyl 2020, 13:51

    Eşim ve ben İtalya Venedik ziyareti yapmak istiyoruz. Eşim ev hanımı ben bir şirkette tasarım sorumlusu olarak çalışıyorum. İlk defa yurt dışına çıkacağız. Venedik vizeli mi? Vize var ise hangi tür işlemleri yapmamız gerekir. Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Staj Vizesi
    f.yayla, 16 Eyl 2020, 17:19

    Makine mühendisiyim Üniversiteden yeni mezun oldum. İtalya’da bir firma ile görüşmeler yapıyorum. İtalya staj vizesi var mı? Kalacağım süre 2 ay olacak şekilde davet mektubu geldi. Başvuru işlemlerim için hangi evrakları hazırlamam gerekir? Vize başvurusu hakkında bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Transit Vizesi
    F.GÜR, 16 Eyl 2020, 15:11

    İtalya üzerinden Mısıra seyahat edeceğim. İtalya’da kalacağım süre 6 saat olacak. İtalya transit vizesi almam gerekir mi? İtalya Schengen vizesi mi almam gerekir? Transit vize için hangi evrakları sunmam gerekir? Bilgilendirmenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Büyükelçiliği Vize
    B.DEĞERLİ, 15 Eyl 2020, 16:56

    Şirketimizin genel müdürü İtalya’ya ticari vize başvurusunda bulunmak istemektedir. İtalya’da görüşmeler yaptığımız firmadan davet mektubu mail ortamında gönderildi. İtalya Büyükelçiliği vize başvurusu alıyor mu? Sizden başvuru yapabilir miyiz? Hangi evrakları hazırlamamız gerekmektedir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvuru Ücreti
    E.SANCAR, 15 Eyl 2020, 16:43

    İtalya’ya tıbbı konferansa katılmak için seyahatte bulunmak istiyorum. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Devlet memuruyum İtalya vize başvuru ücreti alıyor mu? Ne kadar ödeme yapmam gerekir? İtalya’dan almam gereken evraklar nelerdir. Gerekli olan evrak listesi ve fiyat bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Venedik Vize
    A.Yıldırım, 15 Eyl 2020, 16:25

    Kız arkadaşımla birlikte İtalya Venedik’e seyahat etmek istiyoruz. Venedik vize işlemleri yapıyor musunuz? Venedik seyahatimde hangi evrakları hazırlamam gerekir. Ben uluslararası bir firmada mali müşavir olarak çalışıyorum, kız arkadaşım öğrenci vize evrakları ve başvuru için detaylı bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize fiyatları
    S.DERYA, 14 Eyl 2020, 15:31

    Şirketimizin genel müdürü İtalya’da bulunan iş ortağımızı ziyarette bulunacaklar. İtalya vize fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim? 2020 yılında evrak ve fiyatlarda değişiklik yapıldı mı? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya schengen
    g.aydın, 14 Eyl 2020, 15:01

    İtalya ve Yunanistan’a turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İtalya da 5 gün Yunanistan ‘da 2 gün kalacağım. İlk seyahatim Yunanistan olarak gideceğim. İtalya Schengen vize başvurusu mu yapacağım. Hangi evrakları hazırlamam gerekir. İtalya vizesi ile Yunanistan’a giriş yapabilir miyim? Evraklar başvuru ile ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Erasmus vize
    A.AKIN, 12 Eyl 2020, 11:52

    İtalya ‘ya 6 ay erasmus programıyla vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İkametim İstanbul ve üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. İtalya erasmus vize başvurusu için hangi belgeleri almam gerekir. Vize başvurumu İtalya Konsolosluğundan mı yapmam gerekir. Vize başvurusunu sizden yapabilir miyim? Vize başvurusu için ücret ve bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize belgeleri
    S.Çetin, 11 Eyl 2020, 14:19

    İtalya’ya şirketimiz fuar katılımında bulunacağız. Fuara katılacağımıza dair davetiyemiz, fuar krokimiz, katılım belgelerimiz mevcuttur. İtalya vize belgeleri nelerdir? Ne zaman başvuru yapmamız gerekiyor. Vize başvurusu için neler yapmamız gerekir? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalyan Konsolosluğu vize
    D.YAPICI, 11 Eyl 2020, 10:57

    İtalya’ya 2 aylığına kısa süreli eğitim vize başvurusu yapacağım. İstanbul’da ikamet ediyorum. İtalyan Konsolosluğu vize başvurusu alıyor mu? Hangi evrakları hazırlamam gerekir. Sizden başvuru yapabilir miyiz? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'ya turistik vize
    F.ERTEM, 11 Eyl 2020, 09:44

    Kız arkadaşımla birlikte İtalya'ya turistik vize başvurusu yapmak istiyoruz. Benim kendi şirketim var kız arkadaşım özel bir bankada çalışıyor. Daha önce birçok kez Avrupa seyahatlerimiz oldu. Vize başvurusu yapmak için şahsen gelmemize gerek var mı? Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Siz yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya gerekli belgeler
    H.ALTIN, 11 Eyl 2020, 09:33

    Üniversite’de eğitim görevlisi olarak çalışmaktayım. İtalya Milano’da bulunan bir konferansa katılacağım davet mektubumu mail ortamında aldım. İdata italya gerekli belgeler hangileridir. İtalya Konferans vizesi için hangi vize türüne başvuru yapmam gerekir? Vize evrakları nelerdir? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya gerekli evraklar
    M.AKYOL, 09 Eyl 2020, 16:00

    Şirket yetkilimiz İtalya’da çalıştığımız firmaya ziyarette bulunmak için seyahat etmek istemektedir. İdata İtalya gerekli evraklar nelerdir? İtalya’daki firmadan isteyeceğimiz evraklar nelerdir. Sizden başvuru yaparsak nasıl işlem yapıyorsunuz. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Schengen vizesi ücreti
    A.capli, 09 Eyl 2020, 15:45

    İtalya’ya eşim ve çocuğumla birlikte turistik ziyarette bulunmak istiyoruz. Eşim şirket çalışanı ben bankacıyım. Çocuğum 5 yaşında İtalya Schengen vizesi ücreti olarak ne kadar ödeme yapmalıyız. Çocuklardan ücret alınıyor mu? Vize ücreti ve evraklar konusunda bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi işlemleri
    G.YAĞMUR, 09 Eyl 2020, 15:31

    İtalya ‘da yaşayan ablamın yanına ziyarette bulunmak istiyorum. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim bankada bir miktar param var. Masraflarımı karşılayabilirim. İtalya vizesi işlemleri konusunda nasıl işlem yapmalıyım. Hangi evrakları hazırlamam gerekir. Vize konusunda siz yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi almak
    S.ACAR, 08 Eyl 2020, 16:33

    İtalya’ya fuar ziyaretinde bulunmak istiyorum. Çalıştığım firma beni İtalya yapılacak olan tekstil fuarına ziyarette bulunacağım. İtalya vizesi almak istiyorum. Hangi tür vize başvurusu yapmam gerekir. Hangi evrakları hazırlamam gerekir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya’ya vize
    D.CAN, 08 Eyl 2020, 16:19

    Otelde resepsiyon şefi olarak görev yapmaktayım. Daha önce işim gereği birçok seyahatlerde bulundum. İtalya‘ya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İtalya turistik vize başvurumu sizin aracılığınızla şahsen gelmeme gerek olmadan yapabilir miyiz? Hangi tür evrakları hazırlamam gerekir? Vize ücret bilgilendirmesi yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize istiyor mu?
    Ç.SAYGI, 08 Eyl 2020, 16:03

    Eşim ve 2 çocuğum ile birlikte İtalya’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyoruz. Eşim ev hanımı çocuklarım öğrenciler ve benim şahıs şirketim var. İtalya vize istiyor mu? İtalya vize başvurusu için hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Vize başvurusu yaparken şahsen gelmemiz gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalyan vizesi
    O.KABAL, 08 Eyl 2020, 15:50

    Bir inşaat firmasında elektrik teknikeri olarak çalışmaktayım. Daha önce ailemden dolayı yeşil pasaportum vardı ve Avrupa’ya seyahatlerim oldu. Şu anda bordo pasaportum var ve ilk defa vize başvurusunda bulunacağım. İtalyan vizesi başvurusu için hangi tür evrakları hazırlamam gerekir. Sizden başvuru yapabilir miyim? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya vize ücreti
    V.ACER, 07 Eyl 2020, 17:57

    Emekliyim İtalya’da yaşayan oğlumun yanına ziyarette bulunmak istiyorum. İtalya vize başvurularını İdata üzerinden mi yapacağız. İdata İtalya vize ücreti ne kadar? Sizin üzerinizden vize başvurusu yapsak ne kadar ödeme yapmam gerekir? Fiyat ve evrak için bilgilendirme yapmanızı rica ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Konsolosluğu vize
    D.DENİZ, 07 Eyl 2020, 09:40

    İtalya ‘ya arkadaşımla birlikte turistik vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. İtalya Konsolosluğu vize başvurusu işlemlerini direk yapabiliyor muyuz? Ben şirket çalışanıyım arkadaşım öğretmen. Vize başvurusu yapmak için hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Kendim başvuru yapabilir miyim? Sizinle üzerinden işlem yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Konsolosluğu randevu
    K.YAĞMUR, 05 Eyl 2020, 13:17

    İtalya’da bulunan arkadaşımı ziyarette bulunmak istiyorum. Kendisi bana davet mektubunu mail ortamında gönderdi. Bir şirkette makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Daha önce yurt dışı seyahatim olmadı ilk defa seyahat edeceğim. İtalya Konsolosluğu randevu işlemlerini nasıl yapmalıyım. Siz başvuru ve randevu konusunda yardımcı oluyor musunuz? Bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İtalya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp