• İsviçre'de doğumla vatandaşlık alınabilir mi?
    N.Ç., 25 Tem 2017, 12:08

    eşim isviçre doğumlu yaklaşık 6 yaşına kadar orada yaşadıktan sonra türkiye ye dönüş yapmışlar. Kızımızla birlikte oraya yerleşmeyi düşünüyoruz bu durumda Eşimin isviçre doğumlu olması bize nasıl bir kolaylık sağlayacaktır.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Davetiye ile İsviçre vize başvurusu süreci
    a. karaman, 23 Oca 2017, 17:17

    İsviçre'ye arkadaş ziyaretinde bulunmak istiyorum. İsviçre vizesi için gerekli belgelerde yer alan Davetiyem bir iki güne gelecek. Davetiyeyi gönderen kişi pasaport bilgilerini ve ziyaretin amacını detaylı bir şekilde yazacak davetiyeye yalnız 3 aylık daveti gönderen kişinin banka hesaplarını bilgisini göndermesi mecburi mi? Kendi ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi yazacak davetiyede İsviçreli arkadaş. En az 3 aylık banka dökümü göndermezse sıkıntı olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaportumda KKTC pulu bulunması vize almama engel olur mu?
    G. Ocak, 14 Ara 2016, 21:51

    İsviçre'ye yapacağım turistik seyahat öncesi, İsviçre vizesi işlemlerine başlamadan önce size birkaç sorum olacak. Kuzey Kıbrıs'ta okuduğumdan dolayı pasaportumda KKTC pulu bulunmasının İsviçre vizesi almama engel teşkil eder mi ? Bundan dolayı İsviçre Konsolosluğu İsviçre vize başvuruma Red kararı verir mi? İsviçre vize başvuru yapmadan önce pasaportumu yenilemeli miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre üzerinden Fransa'ya gideceğim
    t. doğançay, 12 Ara 2016, 23:08

    Ailem ile birlikte Fransa'daki Megeve bölgesine gideceğim. Uçuşum Cenevre'ye olacak. Cenevre'de kalmadan direk Megeve bölgesine geçeceğim. Ben ve eşimde Fransa vizesi mevcut. Oğlumuza vize almamız gerekiyor. Fransa'dan vize almam mı gerekiyor? Yoksa ona İsviçre vizesi almak zorunda mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Başvuru Merkezi
    M. yasar, 01 Ara 2016, 18:04

    Merhaba, İsvicrede ablam var, 2 yillik devlet memuruyum. 20 gün İsviçre'ye geziye gitmek istiyorum. Bu konuda izlemem gereken adımlar hakkında bilgi verir misiniz? İsviçre Aile ziyareti vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Sizin tarafınızdan danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Şahsen gelmeme gerek var mı? işlemleri siz takip edip benim yerime başvuruda bulunuyor musunuz? Seyahat sağlık sigortasını kurumunuz tarafından yapabilir miyim? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen vizesi ile İsviçre'ye giriş yapmam mümkün müdür?
    D. Öncel, 15 Kas 2016, 12:17

    Herhangi bir ülkeden aldığım geçerli Schengen vizesi ile İsviçre'ye giriş yapmam mümkün müdür?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport ile İsviçre'ye seyahat
    s. erkiner, 04 Kas 2016, 11:20

    Yeşil pasaport ile İsviçre'ye seyahat edebilir miyim? 2017 Ocak ayında akraba ziyareti amacı ile bir haftalığına İsviçre’ye gitmeyi düşünüyorum. Yeşil pasaport sahibiyim. İsviçre vizesi almam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Adana'da ikamet ediyorum. Vize başvurumu İstanbul'dan yapabilir miyim?
    MİRAY, 03 Kas 2016, 13:43

    Merhaba Vize Merkezi Çalışanları,ben Adana'da ikamet ediyorum. İsviçre vizesi için başvurumu İstanbul'dan yapabilir miyim? 1 yıl önce İtalya vizesi için parmak izi vermiştim. Tekrar vermem gerekir mi? 8 aylık bir bebeğim var onun için gerekli evraklar nelerdir? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Başvurusu
    fatma, 25 Eki 2016, 09:09

    Merhaba, İsviçre vize başvurusu için randevu almak istiyorum. Özel bir şirkette çalışıyorum, turist olarak seyahat etmek için hangi evraklar gerekiyor? Nereye başvuracağım hakkında da bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Aile ziyareti vizesi
    Dilek98, 12 Eki 2016, 19:50

    İsviçre’deki akrabalarımı ziyaret etmek istediğimde İsviçre aile ziyareti vizesi mi alacağım? Turistik vizeden farkı nedir? Akrabalarım bana davet mektubu göndermez ise turistik gidebilir miyim? Vizesi alabilmem için davet mektubunun içeriği nasıl olmalıdır.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre'de Oturma izni ve İsviçre'de çalışmak istiyorum
    A. Kiye, 11 Eki 2016, 15:43

    Merhaba, Ben İsviçre'de Oturma izni ve İsviçre'de çalışmak istiyorum. Online başvuru yapabilir miyim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Taahhüt belgesi nedir ve nereden temin edebilirim ?
    H. akın, 26 Eyl 2016, 13:53

    İsviçre vizesi başvurusu yaptım, neticesinde bana taahhüt belgesi verildi. Taahhüt belgesi nedir ve nasıl yol izlemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsviçre için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp