• İsviçre vize başvurum ne kadar sürede sonuçlanır?
    İ.D.B., 17 Eki 2019, 03:22

    Ben vizeyi alıp İsviçre'de kaç gün içinde olurum ve vize almak uzun sürer mi ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vatandaşı olan erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık
    R.Ö., 30 Ağu 2019, 00:41

    İsviçre vatandaşı olan erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık eş dolayısıyla vize çıkartmam gerekiyor kaç gün sürecektir muhtemelen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2019
    S.E., 19 Ağu 2019, 20:28

    isviçreye tatile gitmeyi düşünüyorum 10 günlüğüne vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum hesabımda kaç tl olması gerekir detaylı bilgi verirseniz çok memmun olurum .

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre aile ziyareti vizesi mi turistik vize mi almak daha kolay?
    A.G., 22 Mar 2019, 22:00

    Isvicre'ye ablamı ziyarete gidecegim. Davetiye ile mi daha kolay vize alırım yoksa turist vizesi ile mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize ücreti 2019
    A.Y., 17 Mar 2019, 23:49

    İsviçre'ye ailece gitmek istiyoruz. Eşim ve çocuklar için ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Küçük çocuğum 5 yaşında diğeri 8 yaşında. Bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Aile Birleşimi
    K.K., 12 Mar 2019, 02:27

    Türkiye'de evlilik yaptıktan sonra mı başvuru yapılmalıdır? Resmi evlilikten sonra ne kadar sürede başvuru yapılmalıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize başvuru formu nasıl doldurulur?
    İ.Ü., 09 Mar 2019, 14:04

    İsviçre vize başvuru formunu açtım ama nasıl dolduracağım? İsviçre formunu doldururken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hata yapmaktan korkuyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize reddi 2019
    A.G., 15 Şub 2019, 16:07

    isviçredekı halamdan davetiye kağıdı geldi. siggortalı çalışıyor olarak bütün evrakları topladım hiç bir eksiğim yoktu istanbuldaki tlscontact isimli aracı şirkete verdim. onlarda isviçre başkonsolosluğuna teslim etmişler. 9. maddeden red aldim. benim onların ülkelerini terk etmiyeceğimin kanıtına varmışlar . bu durumda ne yapabilirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İSVİÇRE AİLE BİRLEŞİMİ EVRAKLARI VE SÜRECİ
    D.A., 14 Şub 2019, 12:52

    Merhabalar; eşim İsviçre vatandaşı ben ise sadece Türk vatandaşıyım. İsviçreye yerleşip orda yaşamak istiyoruz. Bunun için yapmamız gereken prosedürler ve izlememiz gereken yollar nedir? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vizesi için gerekli olan evraklar 2019
    E.Y., 12 Şub 2019, 17:42

    İsviçre Turistik vize almak istiyorum. Özel bir şirkette çalışıyorum. Hangi evrakları hazırlamam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tek girişli vizem ile schengen ülkelerinde seyehat edebilir miyim?
    F.Y., 19 Oca 2019, 13:38

    Merhabalar. Tek girişli schengen vizesi aldım. İsviçreye iniş yapacağım. Diğer ülkeleri de gezmek istiyorum. Örneğin; isviçreden ucakla barselonaya gittim ve tekrar isviçreye ucakla döndüm. bunun akabinde paris'e roma'ya da gittim ve her seferinde isviçreye dönüş yaptım. Tek girişten dolayı sıkıntı yaşar mıyım? teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • En kısa sürede İsviçre vizesi nasıl alınır?
    T.A., 24 Ara 2018, 13:00

    Merhaba, En kısa sürede İsviçre vizesi nasıl alınır? İsviçre vize başvurusu yapmak istiyorum fakat İsviçre vize başvuru formu ve diğer evrakları hazırlamak çok zaman alacak.Sizin yardımınızla kısa sürede İsviçre vizesi alabilir miyim? Dilekçeler ve form konusunda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Aile Birleşimi 2019 Başvurusu
    Y.M, 19 Kas 2018, 18:48

    1996 yılından beri isviçre de yaşıyorum. Evlilik ile gelmiştim. Boşandım üç sene önce . Dört çocuk annesiyim. Çalışmıyorum. Bir evlilik yapmak üzereyim. Evleneceğim kişi Türkiye de ve ilk eşinden bir küçük çocuğu var. Onları evlendikten sonra nasıl getirebilirim isviçre ye. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vize Yasağı
    V.Ö, 19 Kas 2018, 17:18

    Slm benim sorunum 20 temmuz 2016 yilinda cenevre havalimanindan turkiyeye gecisim esnasinda vize ihlali sebebiyle kontrol polisleri tarafindan 2019 kasim ayina kadar shengene giris yasagi uguladilar pasaportuma sorum su bu yasagi kaldirmam mumkunmu tesekurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport Sahibi Kişiler için İsviçre Vize Uygulaması
    c. özgün, 28 Eyl 2018, 20:03

    Yeşil pasaport sahibiyiz. 31 ekim-10 kasım tarihleri arasında İsviçre Bern'de yaşayan oğlumuzu eşimle birlikte ziyaret etmek istiyoruz. İsviçre vizesi gerekiyor mu? Selamlar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Nüfus kayıt örneği için edevletten aldığım belgeyi götürebilir miyim ?
    N.Y., 25 Eyl 2018, 10:39

    Gerekli belgeler arasında yer alan nüfus kayıt örneği için e-devletten aldığım belgeyi götüre bilir miyim? Yoksa imza ve damgalı olması mı gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eşim AB vatandaşı ben Türk vatandaşıyım Zurihe taşınmayı düşünüyoruz.
    K.F., 30 Tem 2018, 01:10

    Eşim AB vatandaşı ben Türk vatandaşıyım Zuriche taşınmayı düşünüyoruz Türk vatandaşı olduğum için çalışma izni alabilir miyim ?oturum ve çalışma belgesi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Konsolosluğa hitaben verilecek dilekçe örneğini nereden temin edebilir
    Y.Z., 09 Mar 2018, 13:02

    Merhaba Mayıs ayında eşimle beraber ilk defa 8 günlüğüne İsviçre'ye seyahat edeceğiz. İkimiz de emekliyiz Vize başvurumuzu hangi katagoride yapacağız .Turistik seyahat mi emekli mi. Uçak biletim ve konaklıyacağım otel rezervasyonumuz var. Herhangi bir tur şirketi ile gitmeyeceğiz. Kendi başımıza gideceğiz . Cenevre'de kızım damadım ve 2 torunumuz var . Onları görmeye gideceğiz. Konsolosluğa hitaben verilecek dilekçe örneğini nereden temin edebilirim. Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport ile İsviçre‘ye giriş yaptım 90 gün kuralı nasıl oluyor?
    G.Y., 06 Mar 2018, 10:59

    Merhabalar Yesil pasaport ile isvicre‘ye giris yaparak 90 günden az kalinca ( mesela 30 ya da 60 gün kalarak) Türkiye‘ye dönünce yine de 90 gün Türkiye‘de kalma zorunlulugu var mi Isvicre‘ye bir daha gidebilmek icin? Cevabiniz icin simdiden tesekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen vizem var İsviçre ye giriş yapabilir miyim?
    E.M., 21 Oca 2018, 02:45

    Merhabalar, ben 25.01-31.01 tarihleri arası ailece İsviçre'ye tatile gitmek istiyoruz; ki bilet ve otel rezervasyonları yapılmıştır. Şöyle bir durum söz konusu: Hepimiz Almanya Schengen Vizesi'ne sahibiz. Benim ve eşimin 3 yıllık vize, çocukların Ağustos sonuna kadar vizesi geçerli. Çocukların 6 ve 8 yaşlarında. Geçen sene Almanya'ya gidecektik, bu nedenle çocuklarım için Almanya'dan Schengen Vizesi çıkardık. Nitekim sağlık sorunu nedeniyle Almanya'ya gidemedik. Ama 2017 yılında o vizeler ile Yunanistan'a gittik. Sorun çıkmadı. Kısaca, çocuklarım Almanya Schengen Vizesi'ne sahip olmasına rağmen, Almanya'ya hiç giriş yapmadılar. Bu sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre'den davetiye göndermeleri gerekiyor mu?
    O.M., 13 Ara 2017, 20:59

    İyi günler İsviçre’de oturumu bulunan Türk vatandaşı olan nişanlım ve ailesini 10 günlük ziyaret etmeyi planlıyorum. Şuan yüksek lisans öğrencisiyim. Vize başvuru esnasında bana isviçreden davetiye göndermeleri gerekiyor mu? Göndereceklerse nereden göndermeliler bu süreç nasıl olacak. Şuan uygun biletler var Ocak 2018 in 12. veya 15. günleri şimdiden bileti alsam bir sıkıntı olur mu? Bana vize vermeme ihtimali varmı. Şuan 25 yaşındayım ve okulda Tübitak projesinde çalıştığım için Gss sigortam da var

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Babam İsviçre vatandaşı ben de İsviçre'de oturum izni alabilir miyim?
    E. G., 23 Kas 2017, 14:51

    Merhaba babam İsviçre vatandaşı 2. eşiyle evli yaşım 23 bu sene içerisinde babam da vatandaşlık hakkına sahip olacak bu şartlarda ben de babam sayesinde oturum ve çalışma ya da vatandaşlık hakkına sahip olabilir miyim? Oturum izni aldığım takdirde evlenirsem eşim de bu haktan yararlanabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Geçerli Yunanistan Schengen vizem ile İsviçre'ye gidebilir miyim?
    G. S., 17 Kas 2017, 13:31

    Merhaba, Yunanistan için alınmış ve süresi dolmamış Schengen vizem var. Yunanistan'a giriş çıkış yaptım. Bu vize ile isviçre'ye seyahat edebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vizesi ile İsviçre'ye Girebilir Miyim?
    A. G., 31 Eki 2017, 12:09

    Merhaba. Ben eşim ile 2018 Haziran ayında Basel'e turistik olarak 10 günlüğüne gitmek istiyorum. Eşim Sırbistan vatandaşı, ben de Türk vatandaşıyım. Benim Avusturya'dan alınmış Schengen vizem var. Bu vize ile İsviçre'ye girebilir miyim? Eşimin vizeye ihtiyacı var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre'ye arkadaş ziyareti için gitmek istiyorum
    B. Ö., 12 Eki 2017, 21:03

    Merhaba benim kız arkadaşım İsviçre'de yaşıyor bu kasım ayının sonunda ben de yanına gitmek istiyorum bana davetiye hazırlayarak yolladı. Pasaportunun önlü arkalı fotokopisini de gönderdi, ben de sadece pasaportumu çıkardım. Sigortalı olarak çalışıyorum benim hangi evrakları tamamlamam gerekiyor? Belgeler tamamlandıktan sonra başvurum ne kadar bir zaman süresinde sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport sahibiyim İsviçre vizesi almam gerekir mi?
    E. Gülaç, 11 Eki 2017, 22:08

    Merhabalar ailece yeşil pasaportluyuz. Devlet memuruyum. Sömestr tatilinde 3 günlüğüne İsviçre'ye akraba ziyaretine gitmek istiyoruz. Vizeye gerek olacak mı hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre'de yaşamak için nasıl oturum izni alabilirim?
    E. N., 02 Eki 2017, 00:50

    Merhaba, İsviçre'de yaşayan soyadı farklı akrabalarım var ve İsviçre vatandaşılar. Kebapçı dükkanları var, bende kebapçı ustasıyım yaşım 22, beni yanlarına işçi olarak veya farklı şekilde nasıl aldırabilirler? Cevap için şimdiden teşekkür ediyorum, İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vizesi başvurularında banka hesap bakiyesi en az kaç TL olmalı
    F. S., 26 Ağu 2017, 00:05

    Emekli annem ve babamı İsviçre'ye aile ziyareti için davet etmek istiyoruz, yalnız kendi banka hesaplarında ayrı ayrı 4000 try olmak zorunda olduğunu okudum, bu miktar yeterli mi yoksa daha fazla istenirmi? Ayrıca 70 yaşlarında iki memur emeklisinden istenen hesap miktarı için anlayışlı olunabilirmi? Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vizesi randevusu nasıl alınır?
    M. B., 08 Ağu 2017, 10:09

    Merhaba, Uluslararası bir firmada çalışmaktayım. Ve yıllık iznimin bir kısmını yurt dışında geçirmek istiyorum. Bu yüzden merak ettiğim İsviçre'ye gitmek istiyorum. Başvurumu İzmir'den yapacağım. Gerekli evraklar kısmını okudum ancak sizden dikkat etmemi gerektiren konular hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum. Randevuyu nasıl alabilirim? Ücreti nedir? gibi sorularda da yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Schengen vizesi ile İsviçre ve Fransa'ya gitmek istiyorum.
    a. kıldiş, 03 Ağu 2017, 15:07

    Merhaba 03-09-2016 ile 02-09-2017 tarihleri arasında geçerli Yunanistan başkonsolosluğundan aldığım shengen vizem var. 07/08/2017 tarihi ile 18/08/2017 tarihleri arasında İsviçre ve Fransa'ya seyahat etmek istiyorum. Vize ile ilgili bir sorun olur mu? Ülkeye girişte problem yaşar mıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsviçre için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp