• İsviçre Vizesi Vfs
    Y. Y, 06 Nis 2020, 12:18

    Vfs kurumundan yeni haberdar oldum, İsviçre vizesi Vfs’den alınabiliyor mu? Eskiden Konsolosluğa şahsen başvuru yapıyorduk yine kendim mi başvuracağım? Amcam İsviçre vatandaşı, eşimle birlikte başvuru yapmak istiyoruz. Benim kendi muayenehanem var eşim çalışmıyor. İlk defa Schengen vizesi alacağım. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Almak
    A. O, 06 Nis 2020, 11:51

    Merhaba, İsviçre vizesi almak için neler gerekiyor? İsviçre Konsolosluğu vizeyi neye göre vermektedir. Vize kolay çıkması için nelere dikkat etmeliyiz? Konsolosluğa verdiğimiz belgeler arasında en çok hangi belge vizeyi vermelerinde belirleyicidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen Vize Ücreti
    VC, 03 Nis 2020, 14:01

    İsviçre Schengen vize ücreti olarak ne ödeyeceğim? Ödemem gereken farklı bir ücret olacak mı? Devlet hastanesinde doktor olarak çalışıyorum. İsviçre’de yapılacak olan bir konferansa davetliyim. Seyahatim boyunca otelde konaklayacağım. Uçak biletimi de satın aldım. Bu konuda bana yardımcı olabileceğiniz konusunda sizden hizmet alan bir arkadaşımdan tavsiye aldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tls İsviçre Vize
    SA, 03 Nis 2020, 13:14

    Merhaba İsviçre vize konusunda araştırma yaparken internette Tls diye bir firma ismi geçiyor. Bahsedilen bu kurum İsviçre vize işlemlerini yapabileceğim bir kurum mu? Eczanem var. Turistik vize başvurumu sadece bu firmadan mı yapabilirim? Hangi evrakları hazırlamalıyım? Sizin aracılığınızla başvuru yapılabiliyor mu? Siz bu süreçte nasıl bir destekte bulunuyorsunuz ? İsviçre’yi arkadaşlarım gitmişti tekrar birlikte gitmek istiyoruz. Nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize fiyatları 2020
    CR, 03 Nis 2020, 12:28

    İsviçre vize fiyatları 2020 yılında değişikliğe uğradı mı? 6 kişi İsviçre’de akrabamın düğününe gideceğiz. Gidecek olanlardan anne ve babalar ssk lı diğerleri 5 yaşında ve 9 yaşında iki çocuğumuz var. Çocuklar için muvafakatname alalım mı? Başvuru için neleri hazırlamalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global İsviçre Vizesi
    K. Baştürk, 03 Nis 2020, 11:47

    Vfs global isviçre vizesi alma konusunda yardımcı oluyor mu? Randevulu mu gitmemiz lazım? Emekliyim, Aile ziyareti amaçlı gideceğim. Davet mektubumu gönderdiler ama İsviçre Konsolosluğunun istediği şekilde olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Hangi belgeler isteniyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Zürih Vize
    G. Saglam, 03 Nis 2020, 11:11

    Zürih vize başvurusunu nereden yapabilirim? Zürih’te yaşayan arkadaşım beni uzun süredir davet ediyor. Turistik vize talep ettiğimizde kaç günde vize çıkar? Eşim özel bir firmada çalışıyor. Ben çalışmıyorum eşim bana sponsor olabilir mi? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vizesi için gerekli belgeler
    SD, 02 Nis 2020, 13:34

    İsviçre vizesi için gerekli belgeler nelerdir? 2020 yılında başvuru yaparsam hangi belgeleri hazırlamalıyım? İsviçre’de yaşayan akrabalarım var. Aile ziyareti için davetiyem yakında gelecek. Emekli olan annem ve babam ile birlikte gideceğiz. Kendime ait dükkanım var. Sizin ile daha önce akrabam çalışmış bana tavsiye etti. Bana da yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize şartları
    M. b, 02 Nis 2020, 12:56

    İsviçre vize şartları nelerdir? Öğrenciyim, annem çalışmıyor, babam şirket sahibi. Sponsor sunmam gerekir mi? Randevumu nasıl alabilirim? İsviçre’de arkadaşlarım ile buluşacağız orada ki bazı etkinliklere katılacağız. İlk defa vize alacaklar için ne tavsiye edersiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre aile birleşimi vizesi
    B. Gunsal, 02 Nis 2020, 12:19

    İsviçre aile birleşimi vizesi hangi durumlarda çıkarılabiliyor? Evlendikten sonra mı başvuru yapılmalıdır yoksa evlenmeden önce mi ? Evlilik Türkiye’de olur ise İsviçre’de kayıt nasıl yapılabilir? İsviçre kaydı yapılmadan aile birleşimi vizesine başvuru yapabilir miyim? Nişanlım İsviçre’de oturum izni ile kalıyor, dil bilmek zorunlu mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Cenevre vize
    BR, 02 Nis 2020, 11:34

    Cenevre vize prosedürü nasıldır? Cenevre’de sürekli olarak çalıştığımız şirketler var sanırım bu yüzden ticari vize almam gerekiyor. Eğer gerekli ise çalıştığım şirketlerden davetiye alabilirim. Daha önce ticari olarak seyahat etmediğim için nasıl bir prosedür takip etmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası.Bu durumda hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? İsviçre vize harcı dışında herhangi bir ücret ödeyecek miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs İsviçre
    FS, 02 Nis 2020, 10:53

    Merhaba Vfs İsviçre vize başvurularını nasıl yapacağız? Congress Central Basel de gerçekleşecek bir konferansa davetliyim. Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim görevlisiyim. Daha önce Schengen ülkelerine seyahat etmedim. Sizin aracılığınızla yapsak daha mı kolay olur?Bilgi verirseniz cok sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen Mi?
    E.A, 01 Nis 2020, 12:28

    Merhaba, sorum şu şekilde; İsviçre Schengen mi istiyor? İlk kez vize başvurusu yapacağım. Özel sektörde çalışıyorum fakat işe başlayalı 6 ay oldu. Turistik amaçlı gitmek istiyorum. Bankada ne kadar param olması gerekir. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Randevu
    M. ADA, 01 Nis 2020, 12:20

    İsviçre vize randevu işlemleri nereden yapılıyor? Konsolosluk mu ilgileniyor? Eşim ile birlikte annemi ziyaret etmek için gideceğiz. Annem bana davet mektubunu gönderdi. Eşim Devlet memuru, benim Beyazıt’ta kuyumcu dükkânım var. Sizin aracılığınız ile başvuru yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global İsviçre
    T. P., 01 Nis 2020, 12:12

    Daha önce VFS Global Fransa vize başvurusunda bulunmuştum. Çok fazla prosedür ile uğraştım bir de başvuru sırasında bekledim bütün gün uğraşmak zorunda kaldım. Vfs Global İsviçre vize başvuruları ile uğraşmak istemiyorum. İsviçre vizesini arkadaşım sizden almış sizi tavsiye etti. Size evrakları getirirken randevu almamız gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Öğrenci Vizesi
    M. K, 01 Nis 2020, 10:54

    İsviçre öğrenci vizesi almak istiyorum. 90 gün sürecek dil okuluna kaydımı yaptırdım. Sponsorumun ve benim hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Ne kadar süre öncesinde başvuru yapmam gerekir? İsviçre C vizesi mi, D vizesi mi almam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Turist Vizesi
    E. ŞAHİN, 01 Nis 2020, 09:32

    Merhaba ailem ile birlikte İsviçre’ye gitmek istiyorum. İsviçre turist vizesi hakkında bilgi alabilir miyim? Hangi durumlarda alınabiliyor? Ben Şirket sahibiyim, eşim devlet memuru, babam özel bir şirkette çalışıyor, annem emekli, çocuklarımın biri öğrenci diğeri henüz okula başlamadı 2 yaşında. Başvuru merkezinde sırada beklemek, zaman harcamak istemiyorum. Gidecek kişilerin hepsi daha önce Schengen vizesi aldı. Bizim gelmemize gerek olmadan vizelerimizi alabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar
    sena, 31 Mar 2020, 21:49

    İsviçre vize başvurusu için gerekli evraklar nelerdir? İsviçre’ye eşimle birlikte ticari amaçla gideceğiz. İkimizde şirket ortağıyız. İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Sizinle birlikte işi bilen uzmanlarla başvuru yapmak istiyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu Randevu
    Simay, 31 Mar 2020, 18:52

    İsviçre Konsolosluğu randevu sistemi başvuru kabul ediyor mu? İsviçre’de yaşayan ablamı ziyarete gideceğim. Devlet memuru olarak 7 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Ablamdan davetiye alırsam daha kolay vize alabilir miyim? Hangi evrakları hazırlayacağım konusunda bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu Nerede?
    N. ATASEVER, 31 Mar 2020, 18:04

    İsviçre Konsolosluğu nerede öğrenebilir miyim? İletişim bilgisi verebilir misiniz? Eşim İsviçre vatandaşı ama eşim ile Türkiye’de evlendim. Evlilik kaydını İsviçre Konsolosluğu’nda yaptırabilir miyim? İsviçre Konsolosluğu’ndan aile birleşimi vizesine başvuru yapabilir miyiz? Bu başvuruları sizin aracılığınız ile yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize İşlemleri
    Ahmet, 31 Mar 2020, 17:23

    İsviçre vize işlemleri konusunda hangi kurum yetkilidir? İşlemlerimi en kolay nasıl halledebilirim? İsviçre vize işlemlerimin olumlu sonuçlanması için siz yardımcı oluyor musunuz? İsviçre başvuru formunu siz dolduruyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu
    c. kara, 31 Mar 2020, 16:28

    İsviçre konsolosluğu vize başvurusu alıyor mu? İsviçre vize başvuruları ne kadar sürede sonuçlanmaktadır? Konsolosluk ne kadar süre içinde vize sonucunu açıklıyor? Yoksa sizin aracılığınızla mı başvuru yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu Vize
    E. B, 31 Mar 2020, 16:00

    İsviçre Konsolosluğu vize işlemleri için hangi evrakları hazırlamam gerekli? Ticari davetiyem geldi. Şirket sahibiyim. Vize talep dilekçemi hazırlamamda yardımcı olabilir misiniz? Kendim başvuru yapabiliyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • TLS Contact İsviçre
    ELİF, 31 Mar 2020, 10:52

    TLS Contact İsviçre vize başvurularına mı bakıyor? Başvuru için randevu almam lazım mı? Randevu tarihini 1 ay sonrasına veriyorlarmış, işlemlerimi nasıl hızlandırabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen Vizesi
    R. Durmuş, 30 Mar 2020, 17:33

    İsviçre Schengen vizesi alırsam girebileceğim bir ülke mi? Önce İtalya’ya gideceğim 3 gün kalacağım, daha sonra 2 gün Fransa da kalacağım, 4 günde İsviçre’de kalacağım. Gidiş amacım turistik ama daha uzun vereceklerse ticari davetiye alabilirim. İlk defa vize başvurusu yapacağım, hangi ülkeden vize alırsam daha uzun süreli alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Başvuru Formu
    Ece, 30 Mar 2020, 16:38

    İsviçre vize başvuru formu nerede bulabilirim? Nasıl dolduracağım? Başvuru formumu doldurma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Konsolosluğa sunacağım evrakların talep edilen evraklar olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    u.b., 30 Mar 2020, 15:34

    İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında nelerdir? İsviçre’ ye 4 kişi gideceğiz Ben şirket sahibiyim, eşim özel sektörde çalışıyor, babam devlet memuru, annem ise emeklidir. Değişen ya da eklenen bir şey var mı? Sizin danışmanlığınız ile başvuru yapmak istiyoruz yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Ücreti
    A. A., 30 Mar 2020, 15:12

    İsviçre vize ücreti nedir? Ailem ile birlikte İsviçre vatandaşı olan kardeşimi ziyaret etmek için gideceğim. İsviçre vizesinin 2020 yılı ücretlerini öğrenebilir miyim? Eşim ile ben özel bir şirkette çalışıyoruz. Çocuklarım 5 ve 10 yaşında, büyük olan öğrenci, küçük olan henüz anaokuluna gidiyor. 4 kişi olunca özel indirim yapıyor musunuz? İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen
    e.s, 30 Mar 2020, 14:24

    İsviçre Schengen vizesi veren bir ülke midir? İsviçre’ye gidip geldikten 15 gün sonra Fransa’ya gitmek istiyorum. Aldığım vize ile hem İsviçre hem de Fransa’ya gidebilir miyim? İlk defa vize alacağım. Ev hanımıyım, vize almak için ne yapmam lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi
    E.S, 30 Mar 2020, 11:04

    İsviçre vizesi almak istiyorum. 10 yıllık şirket sahibiyim. Daha önce Fransa ve Almanya vizesi aldım. İsviçre Konsolosluğu vize süremi ne kadar verir? Yerine getirmem gereken şartlar nelerdir? Seyahat sigortamı uzun süreli yaparsanız vize sürem uzun olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsviçre için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp