İsviçre B Oturumu

 

  • "B Oturumu" izni verilenler 1 yıllık oturum ve çalışma iznine sahip olurlar.
     
  • “B Oturumu” aile birleşimi veya iltica başvurusu kabul edildikten sonra verilen oturma ve çalışma iznidir.
     
  • Verildiği tarihten itibaren 1 yıl geçerli. Her yıl yenilenmesi gerekiyor.
     
  • Bu oturum ve çalışma izni kantonlarca her yıl uzatılıyor.
     
  • Özellikle yönetici kadro, uzman veya inşaat, tarım, sağlık sektörü ve turizm gibi alanlarda çalışanlar tercih ediliyor.
     
  • “B Oturumu”na sahip olan göçmenlerin aile birleşimi hakları olmakla birlikte söz konusu karar, bu oturum iznine sahip olan kişinin durumuna özel, değerlendirme yapan kantonlara bırakılmıştır.
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 59
online@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 59
info@cieltur.com
İzmir
+90 (232) 970 05 59
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 25
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com