• İspanya vizesi
    D. E, 21 Ara 2020, 13:36

    İspanya vizesi ile Portekiz’e de gidebilir miyiz? Üniversite öğrencileri için indirim var mı ve vize ücreti nedir? İspanya vize başvurusu için gerekli evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize
    Ya.U., 21 Ara 2020, 12:22

    İspanya vize 2021’de zorlaşacak mı? Ben ve arkadaşım geçen sene Fransa vizesi için birçok evrakın fotokopisi ile başvurmuş ve vizelerimizi kısa sürede almıştık. Yorumlarda İspanya'ya vize almak hakkında çok şey okuduk. Öğrenciliğimizin bitecek olması İspanya için vize almak noktasında bir sorun çıkarır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi 2021
    A.N, 21 Ara 2020, 11:51

    İspanya vizesi 2021 yılı ne gibi değişiklikler oldu? İspanya seyahat kısıtlamaları ne zaman biter? Fransa gidişler içinde geçerli mi? Bu sene Pandemi kısıtlamalardan dolayı İspanya'ya gidemedik ve geçerli schengen vizelerimizi kullanamadık. İspanya başvuru kabul ediyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Schengen Vize Başvuru Formu
    D.D, 18 Kas 2020, 11:46

    Merhaba, bir hafta sonra İspanya vizesine başvurum olacak. İspanya schengen vize başvuru formu mavi kalemle dolduruldu. Başvurum sırasında bir problemle yaşamamak için vize formunu kontrol edebilir misiniz? Vize formu ve evrakları kontrol ederseniz bunun için ne kadar ücret ödemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Ticari Vizesi
    K.S, 16 Eyl 2020, 11:50

    Merhaba, Barselona’da bulunan bir şirket ile toplantımız olacak, Bu toplantıya İstanbul’dan şirket sahibi ve çalışanlardan 2 kişi katılacaktır. İspanya ticari vizesi alabilmemiz için davetiye şart mı? Bu davetiye mutlaka orijinal mı olmalıdır? İspanya'ya gitmek için hem şirket sahibi hem de çalışanlar nasıl bir vizeye başvurmalıyız? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vizesi Sağlık Sigortası
    N.G, 16 Eyl 2020, 11:39

    Merhaba, özel bir bankada çalıştığım için kurumsal olarak kapsamı geniş olan özel sağlık sigortasına sahibim. Turistik olarak 4 günlük bir İspanya seyahatim olacak. Başvuru esnasında İspanya vizesi sağlık sigortası yerine bunu kullanabilir miyim? İspanya için geçerli olan sağlık sigortası ücretleri hakkında bili alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Erasmus Vize
    P. S., 07 Tem 2020, 12:46

    Merhaba Üniversite öğrencisiyim İspanya Erasmus vize alarak İspanya’ya gitmek istiyorum. Erasmus vize için hangi evraklar isteniyor? Ayrıca başvurumu konsolosluktan mı yapmalıyım? Erasmus eğitimi bitince Avrupa turu yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vizesi için Gerekli Belgeler
    M. Ç., 19 May 2020, 14:48

    İyi Günler, 2020 yılında İspanya vizeleri için değişiklikler olmuş arkadaşlarım aracı kurumda bir iki evrak yüzünden başvuru yapamamışlar ve geri dönmüşler. İndirimli uçak biletlerini erkenden aldık, otel rezervasyon yaptırdık. Öğrenciyim ve başvuruda sorun yaşamak istemiyorum. İspanya vizesi için gerekli belgeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Fiyatları
    Serkan, 21 Nis 2020, 16:16

    Selamlar, İspanya’ya gitmek istiyoruz ancak İspanya vizesiz midir? İspanya vize fiyatları hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Eşim ve çocuklarım için de vize başvurusu yapacağım. Ödemeden sonra şirketimin adına fatura veriyor musunuz? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Ücreti 2020
    Kamil, 16 Nis 2020, 18:22

    Merhaba, sitenizde okuduk ama çocuk ve yetişkin fiyatlandırmalarını anlayamadık. İspanya vize ücreti 2020 hakkında bilgi verebilir misiniz? Yaz tatilinde iki aile toplamda 8 kişi büyük İspanya turuna katılacağız. Çocuklara vize ücretsiz olduğuna dair bir yerde yazı okudum. Eskiden Euro olarak ödemelerin olduğunu biliyorum. Şimdi ücretler artmış ve dolar olarak mı ödeme yapılacak? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Randevu
    Taner, 14 Nis 2020, 11:42

    Merhaba, İspanya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum ve internette çok fazla site var. İşlem yapmadan önce birkaç soru sormak istedim. İspanya’ya gezmeye gideceğim İspanya vize randevu almak için sizden hizmet almanın bedeli nedir? Banka çalışanıyım her zaman izin alamıyorum, doğru bir başvuru yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Schengen Vizesi
    Erhan, 14 Nis 2020, 10:55

    Merhaba, Üniversitede son sınıftayım, İspanya’da arkadaşım var. İspanya Schengen vizesi alıp gitmek için davetiye almalı mıyım? Çalışmadığım için vizeye nasıl başvurabilirim? Bir sorum daha var vize masrafım hakkında bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen İspanya
    H. Turhanlı, 12 Nis 2020, 16:00

    İnternette gezinirken sayfanızdaki sorulara verilen cevapları gördüm ve size bir soru sormak istiyorum. Schengen İspanya vizesi almak için SGK’lı işim olması şart mı? Sözleşmeli ziraat mühendisi olarak zeytinyağı fabrikasında çalışmaktayım. İspanya’daki zeytinyağı fuarına fabrika sahibi ile gitmeyi planlıyorum. SGK’dan Sigortalı evraklarım olmadan başvuru yapıp vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya BLS
    F. Faruk, 12 Nis 2020, 14:01

    Merhaba, İspanya BLS vize aracı kurumu nerededir? Sizden hizmet alırsak bizi orada karşılıyor musunuz? İki kişi başvuru yapacağız. Evrakları teslim etmek ve başvuru için ikimizin de gelmesi mi gerekecek? Çalıştığımızdan dolayı hem mesai kaybımız olacak hem de işyerinden izin almamız zor. Birçok site var ama hiç birinde yeterince detay yer almıyor. Sizden danışmanlık almamız durumunda ne gibi artımız olacaktır? Bilgilendirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS Global İspanya vizesi
    E. Erdem, 12 Nis 2020, 13:26

    VFS Global İspanya vizesi almak için sizden başvuru hizmeti alabilir miyiz? Başvurusu yapılacak kişiler şirket sahipleri, herhangi bir pürüzün olmasını istemiyorum. Daha önce VFS’den başvuru yaparken birkaç eksikten dolayı sıkıntı yaşamıştık. İnternetten edindiğim bilgilere göre İspanya evrakları epeyce detaylı istiyormuş. Başvuru yapacak kişilerin evraklarını yönetici asistan olarak ben takip edeceğim şimdiden vereceğiniz bilgiler ve iş ortaklığı için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS İspanya
    A. Mert Göktürk, 12 Nis 2020, 12:52

    İspanya vizesi almak istiyorum. VFS İspanya vize başvurularını alıyor mu? Daha önce VFS’de Fransa’ya başvururken burada İspanya bayrağını görmüştüm yine VFS’ye mi gitmem gerekiyor? Emekliyim, gidiş tarihime daha çok var ama erken başvurmak istiyorum. Parmak izi vermiştim. Gelmeden benim adıma siz başvuru yapabilir misiniz? Bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi VFS
    N. Atalay, 11 Nis 2020, 16:07

    Merhaba, vize alacağım ama İspanya vizesi VFS başvuru merkezinden mi başvurmalıyım? İlk İspanya vizemi Harbiye’deki VFS’den almıştım. Birçok formda vize başvuru merkezinin değiştiğini okudum. Gidiş tarihime az kaldı doğru başvuru yapmak için bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi 2020
    Z. BERTAN, 08 Nis 2020, 14:33

    Merhaba, İspanya vizesi 2020 yılı hakkında araştırma yaparken sizi Google’dan buldum diğer sorulara verdiğiniz cevaplarınız beni etkilediği için size yazıyorum. İspanya vizesi 2020 yılı için vize alım şartları nelerdir? Her sene bir şeyler değişiyor ve her yerde farklı bilgiler var .Birçoğunun da güncel olduğundan emin olamadım. Yeni durumun bizim için etkileri nelerdir? Son güncel bilgiyi sizden ücretsiz alabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci vizesi için sponsor gerekir mi?
    A. Ensar, 04 Şub 2019, 23:06

    Merhabalar, 16 yaşındaki kardeşimle Barselona'ya 3 günlük bir tatile gideceğiz. Annemin ve babamın aldığı muvafakatnamede 20-23 nisan yazıyor ancak biletleri bir gün sonrasına 21-24 Nisan’a almak zorunda kaldık, bu sıkıntı olur mu? Ayrıca ben çalışıyorum ancak kardeşim lise öğrencisi. Kardeşime sponsor gerekiyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya şoför vizesi
    İ. Özdemier, 31 Oca 2019, 11:40

    Yaklaşık 35 araç ile İspanya’ya çalışmaktayız. Şoförlerimize İspanya şoför vizesi almak istiyoruz. Yapmamız gereken prosedürler hakkında bilgi verir misiniz. İyi çalışmalar. Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İstenen belgeler hangi dilde olmalı?
    hilal, 15 Oca 2019, 15:22

    Merhabalar Uçak ve otel rezervasyonları, seyahat sağlık sigortası, niyet dilekçesi ve işveren mektubu İngilizce veya İspanyolca mı olmalı yoksa Türkçe de olabilir mi? Uçak bilgilerinde Türkçe ve İngilizce birlikte yazıyor yeterli olur mu? Belediyede çalışan sözleşmeli memurum, iş yerinden almam gereken işveren mektubunu daire başkanının ve ya müdürün yazması yeterli olur mu? Belediyenin kaşesi olmalı mı? Türkçe mi olmalı yoksa İspanyolca veya İngilizce mi? Bunun dışında iş yerinden almam gerek başka bir belge var mıdır? Faaliyet belgesi, resmi gazete, imza sürgüleri ve vergi levhası memurlar için geçerli değil sanırım. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vize başvuru formu
    f. kırcalı, 18 Ara 2018, 23:26

    Merhabalar ; Vize başvuru formunu bilgisayar ortamında mı yoksa el yazısı ile mi doldurmamız gerekiyor fark eder mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vizesi için Gerekleri Evraklar
    M.Ç., 28 Kas 2018, 15:43

    Merhaba, İspanya için vizeye başvuracağım. Vize talep dilekçesi gerekli midir? Turistik olarak gitmekteyim. Ayrıca, şirket çalışanıyım fakat, turistik olarak gideceğim için şirket belgelerine gerek var mıdır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Ticari Vize evrakları
    M.S., 10 Kas 2018, 12:16

    Merhaba, İspanya’ya ticari amaçlı gitmek istiyorum ancak işe başlayalı 1 ay oldu. Sitenizde 3 aylık maaş bordrosu ve şirket bankası isteniyor yazıyor. Çalıştığım firma banka dökümlerini vermek istemiyor, ben de 1 aylık maaş bordrosu sunabilirim. Bu durumda vize başvurum red mi alır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport sahipleri için İspanya vizesi
    B.O., 16 Ağu 2018, 17:09

    Merhaba, okulumun yaz stajı için seneye İspanya’ya gideceğim. Staj 90 gün sürecek. Yeşil pasaportum var. Ama yine de staj yapacağım için vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Uzun süreli İspanya öğrenci vizesi
    E.S., 27 Haz 2018, 20:17

    Merhabalar, İspanya'da haftalık 8 saat olan 9 aylık bir kurs buldum. Kayıt yaptırdım ve kabul belgesi geldi. Uzun dönem vizeye başvuracağım. Eski pasaportumda yaklaşık 5 yıl önce İspanya'dan almış olduğum eski bir turist vizesi var. Şu an beni buraya bağlayan bir şey (okul vs) ve üzerime kayıtlı hiçbir şey yok. Banka hesabımda para da yok, ailemi sponsor göstereceğim. Geçen ay Kanada'dan ret aldım. Vize alma şansım sizce düşük mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Erasmus Vize İşlemleri
    E.E, 21 Haz 2018, 19:20

    İSPANYA'DA ERASMUS YAPACAĞIM. VİZE BAŞVURU DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ BULAMADIM ,NE YAZABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Turistik Vize Başvurusu
    N.G., 25 May 2018, 00:53

    Merhabalar, Ağustos ayı içerisinde İspanya-İtalya-Almanya'ya turistik amaçlı gitmek istiyorum. Kendim öğrenciyim İspanya'dan 1 aylık vize talebinde bulunmam durumunda kabul edilme ihtimali nedir ve vizeyi İspanya ya da Almanya'dan almamda herhangi bir fark var mıdır kolaylık zorluk anlamında?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi için seyahat sağlık sigortası
    Y.E.D., 20 May 2018, 17:37

    Merhaba, UIC'te 2 aylığına Erasmus Traineeship programı kapsamında staj yapacağım. Eşim de yine aynı üniversitenin diş hekimliği bölümünde staj yapacak. Vize işlemlerine başvururken staja geldiğimiz için istenen sağlık sigortasında özel bir kapsama alanı istiyor musunuz? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Transit Vize
    D.S., 18 Nis 2018, 16:30

    Merhaba, İspanya transit vize alarak Brezilya’ya gidebilir miyim? Ucuz bilet buldum kullanmak istiyorum. Geçerli schengen vizem yok, transit vize almama gerek var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İspanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp