• İspanya ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    P.U, 14 Haz 2022, 15:29

    Merhabalar, İspanya’dan alınmış 3 yıllık ticari bir vizem var. Ve önümüzdeki hafta Hollanda’ya seyahat planım var. İspanya ticari vize ile Hollanda’ya gitmek bana sorun teşkil eder mi? Sonuçta schengen vizesi pandemi sürecinde oldukça bu konuda katıydılar. Şuan bu vize ile Hollanda’ya gitsem soru n çıkar mı? Bu arada İspanya’dan aldığım ticari vize ile İspanya’ya henüz hiç girmedim. Seyahatim iptal olduğu için sorun yaşar mıyım? Bilemedim size danışmak istedim. Bilgi rica ediyorum, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile İspanya'da çalışabilir miyim?
    T.H, 14 Haz 2022, 11:38

    Merhabalar, İspanya’dan aldığım bir ticari vizem var bu vize 3 ay 30 gün kalış bir ticari vize size danışmak istediğim bir konu var. Ben bu Ticari vize ile İspanya'da çalışabilir miyim? Başvuru esnasında çalışacağımı belirtmedim fakat eğer anlaşırsak İspanya’daki firma ile çalışmak istiyorum. En azından bu vize ile gidip 1 ay deneme sürecimi atlatmak istiyorum. Ve eğer anlaşırsak İspanya’dan çalışma iznim alınacak ben bu süreci İspanya’ya bu vize ile gidip beklemek istiyorum. Bu durum bana bir sorun teşkil eder mi? Konu hakkında uzman destek rica ediyorum, Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz?
    Y.B, 14 Haz 2022, 11:16

    Merhabalar, İspanya’da bir firmadan tarafıma ticari bir davet geldi başvuru yaptım ve İspanya ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz? Tekrar vize başvuruşumu yapmalıyım ya da itiraz mı etmeliyim? Benim seyahatim acil vize itirazları oldukça uzun sürdüğü hatta cevap dahi bazen gelmediğini duydum bana nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilir misiniz? Tekrar başvurumu yapmalıyım veya itiraz mı etmeliyim? Danışmanlık ve bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı
    K.L, 14 Haz 2022, 10:37

    Merhabalar, İspanya’ya ticari bir seyahatim olacak başvuru yaparken İspanya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Yoksa mail pdf çıktısı gelse kabul olur mu? Benim bu davetin orijinalini almak oldukça fazla zaman kaybına sebep olacak bana ne önerirsiniz? Ayrıca ben işverenim ve şirketim yaklaşık 6 yıldır faal karşı firmadan davet dışında almam gereken bir belge var mıdır? Son olarak pandemi sürecinde İspanya aşı konusunda çok fazla hassastı şuan aşı zorunluluğu ne durumda bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    T.K, 11 Haz 2022, 11:57

    Merhabalar, İspanya’ya ticari bir seyahatim olacak. Fakat otel ve uçak biletimi satın almadım henüz vize randevu tarihi geç tarihe veriyor vizemin yetişip yetişmeyeceği belli değil biletleri satın almak zorunda mıyım? Gerçek İspanya ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Sadece rezervasyon yapsam kabul olur mu? Bu sebepten ret almak istemiyorum. Sizden ricam bana bu konuda bilgi vermeniz. Kolay gelsin, güzel günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara İspanya vizesi
    Ö.L, 10 Haz 2022, 16:38

    Merhabalar, İspanya’ya turistik yeşil pasaport sahibi bir arkadaşımla beraber seyahatim söz konusu onun vizeye ihtiyacı yok fakat benim vize almam gerekiyor. Ama ben sgk lı çalışmıyorum sözleşmeli olarak çalışıyorum. Sözleşmeli çalışanlara İspanya vizesi başvurusu yapılabilir mi? Ben ne gibi belgeler sunarak vize başvurusu yapabilirim? Bana bilgi verirseniz evraklarımla beraber gelmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür eder, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur
    D.T, 10 Haz 2022, 13:36

    Merhabalar, İspanya’ya ticari amaçlı seyahat edeceğim. Gerekli evrakları tarafınızdan mail yolu ile talep ettim. Fakat burada vize başvuru formu diye bir madde yer alıyor. İspanya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Bu formla alakalı bir danışmanlığınız bulunuyor mu? Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü bir örneğini bulamadım ve birçok sitede yanlış doldurulması redde sebebiyet verdiği yazıyor bu beni açıkçası korkuttu sizden bu konuda danışmanlık ve bilgi rica ediyorum. Son olarak vize işlem süresi ortalama ne kadar sürer? Kolay gelsin teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya acil vize hattı
    P.L, 09 Haz 2022, 17:26

    Merhabalar, İspanya’ya acil bir şekilde gitmem gerekiyor. Ablam orada ve hasta benim acil olarak onu görmem gerekiyor. İspanya başvuru merkezini aradım da randevular geç tarihe veriyor benim en acil şekilde gitmem lazım kendimi anlatamıyorum kendilerine sizden ricam İspanya acil vize hattı var ise bana vermeniz veya bana bu konuda bir fikir vermeniz e yapabilir misiniz? Durumum acil lütfen acil dönüş yapar mısınız? Teşekkürler, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya uzun süreli vize nasıl alınır?
    U.L, 09 Haz 2022, 16:30

    Merhabalar, İspanya’dan vize başv8urusun da bulunmak istiyorum daha önce 2 kere İspanyadan alınmış vizem var. Bu sebeple İspanya vize başvursun da bulunmak istiyorum. İspanya uzun süreli vize nasıl alınır? Benim her iki vizemde çok kısa verildi. Ben uzun süreli çok giriş vize istiyorum. 2 vizem de 20 günlük tek giriş verildi nasıl daha uzun alabilirim? Bilgi ve danışmanlık rica ediyorum. Kolay gelsin, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile İspanya turistik seyahat vizesi
    G.K, 09 Haz 2022, 15:57

    Merhabalar, İspanya’ya turistik bir seyahatim olacak fakat bu seyahatte aracım ile beraber çıkmak istiyorum. Araç ile İspanya turistik seyahat vizesi başvurusunda araç için ne belge sunmalıyım? Başvurumu nasıl ve nereden yapabilirim? Ben normalde uçak ile seyahat edecektim fakat Alman bir arkadaşımla seyahat edeceğim için karar değiştirdik ve uçakla seyahat etmekten vazgeçtik. Seyahat araçla çok belge istememe durumunda araçla seyahat etmek istiyoruz gerekli koşul ve belgeleri öğrenebilir miyim? Ayrıca İspanya çok gece randevu veriyor. Bir danışman firma Yunana turistik seyahat ediyor gibi 4 günlük otel yapmamızı önerdi yunandan alarak İspanya’ya gidebileceğimizi söyledi bu ne kadar doğru olur? Teşekkürler, güzel günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya turistik vize harcı nereye yatırılır?
    O.Y, 09 Haz 2022, 14:35

    Merhabalar, İspanya’ya turistik seyahat edeceğim. Başvuru için randevu almaya çalışıyorum fakat çok ileri tarihe veriyor Konsolosluk İspanya turistik vize harcı nereye yatırılır? Ve daha öncesi randevu sizden alabilir miyim? Bana önümüzdeki hafta için seyahat edebileceğim şekilde vize almanız mümkün mü? Ayrıca harcı ben online mı yatırmalıyım? Bu bilgileri talep ediyorum en hızlı şekilde vize başvurusu için bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    H.E, 09 Haz 2022, 11:37

    Merhabalar, İspanya’ya turistik bir seyahat planım var. Gerekli evraklarda dilekçe istendiği yazıyor. İspanya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır? Ne gibi durumlara dikkat etmem gerekir? Ve bu dilekçeyi ben mi yazmalıyım yoksa çalıştığım kurum mu? Detay hiçbir sitede vs. görmedim bana bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum. Güzel günler teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil İspanya turistik vize nasıl alabilirim?
    H.G, 08 Haz 2022, 12:03

    Merhabalar, İspanya’ya vize başvurusu yapmak istiyorum. Fakat randevular haziran ayı sonuna veriyor benim seyahatim haziran sonu olacak zaten Acil İspanya turistik vize nasıl alabilirim? Başvuru yapmak için gerekli belgelerim hazır fakat randevu alamıyorum. Sizden ricam randevuyu en yakın ne zamana alabilirim ve önümüzdeki hafta bir arkadaşımın İspanya’da nikahı olacak ona yetişmek istiyorum. Vizemi o tarihe yetiştirip gitmem gerekiyor önemli bir seyahat benim için sizden bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok İspanya turistik vize alabilir miyim?
    Y.H, 07 Haz 2022, 16:04

    Merhabalar, İspanya’ya bir seminer programına katılım amacıyla seyahat planım mevcut aynı zamanda 4 günlük hem turistik hem de seminer için İspanya’ya gitmek istiyorum. Fakat ben SGK'lı çalışmıyorum ben el sanatları sanatçısıyım ve SGK'lı çalışmıyorum. Gelir kaynaklarım mevcut ve aktif olarak sanatçı olarak çalışıyorum. Freelancer çalışıyorum SGK yok İspanya Turistik vize alabilir miyim? Sizden bu konuda bilgi rica ediyorum, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum İspanya vizesi alabilir miyim?
    E.D, 07 Haz 2022, 14:56

    Merhabalar, İspanya’ya turistik olarak seyahat planımız var kız arkadaşım ile beraber Fakat benim işe girişim çok yeni bu redde sebebiyet verir mi? Kız arkadaşımı da riske atmak istemiyorum. 4 aydır çalışıyorum İspanya vizesi alabilir miyim? Başvuru esnasında şahsen gelmemiz gerekir mi başvuruya? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı
    K.S, 07 Haz 2022, 11:00

    Merhabalar, Ben askeri personel olarak çalışmış olup yaklaşık 4 yıl önce emekli oldum. İspanya’ya turistik bir seyahat edeceğim ve İspanya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Benim birikimin emekli maaşımın yattığı hesapta değil ben emekli maaşımı çekiyorum ve bakiye tutmuyorum. Bakiyeli bankamı da almamda fayda var mı asıl bakiye olan bankamı alsam bu işimi görür mü? Bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin, Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    İ.İ, 07 Haz 2022, 10:27

    Merhabalar, İspanya’ya turistik vize başvurusu yaptım. Fakat başvurum Konsolosluk vizemi geri dönüş garantimi görmediği için ret verdi. Benim daha önceden alınmış herhangi bir vizem yok tekrar başvuru yapma durumumda tekrar parmak izi verecek miyim? İspanya vize başvurusu esnasında ben parmak izi verdim ama ret aldım. Bu arada İspanya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Yani eğer itiraz hakkım var ise itiraz etmem daha mı mantıklı olacak? Eğer itiraz etmem daha kolay ise itiraz etmek istiyorum çok uzun sürecekse bu itiraz süreci tekrar başvuru yapmak istiyorum. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya ticari vize başvuru formu örneği
    M. Eksi, 28 Mar 2022, 16:37

    Oglum Barcelonada "Esade Business Schooll" da master yapacak. süre 12 ay. Kabul geldi ve ilk taksidini ödedi. Okuldan "Oficial Admission certificate" talebi yaptık. Okulun başlangıcı integrated part ile beraber 22 Ağustos 2022 de başlayacak gibi. uzun süreli D tipi National Vize için ; En erken ne zaman başvurabiliriz? yada en geç?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vizesi 2022
    K.K, 12 Şub 2022, 12:58

    İspanya vizesi 2022 yılı itibariyle pandemiden önce ki süreci referans aldığımızda bir değişiklik var mı? Vize başvuru aşamaları ne şekildedir? İspanya ülkesine seyahat etme amacımız; Orada bulunan akarabamızı ziyaret etmek. Akrabamız yaklaşık 10 senedir orada yaşamakta ve ikamet etmekte. Geçen sene, yani 2021 yılında da ailesini yanına aldı. Bize gönderilecek davetiyede tüm aile bireyleri adına mı yollanacak yoksa sadece bir kişiye yollanması yeterli olacak mı? Birde bu davetiyenin İspanya’da bulunan tüm aile üyeleri tarafından mı yollanması gerekiyor? Yoksa sadece bir kişi tarafından düzenlenip yollanması yeterli oluyor mu? Konu hakkında tarafımıza açıklamarda bulunmanızı bekliyoruz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Altunizade İspanya vizesi
    K.L, 17 Haz 2021, 17:35

    Altunizade İspanya vizesi başvuruları için belli bir yer var mı başvuru yapabileceğimiz? Anadolu yakasında yaşıyoruz ama her defasında vize başvurularımızı yapmak için Avrupa yakasına gitmek durumunda kalıyoruz. Vize başvuruları için Anadolu yakasında başvuru yapabileceğimiz bir yer var mı yok mu? Bunu merak ediyoruz. Vize başvurusu yapabilememiz için ne tür ecraklar sunmamız gerekiyor? Covit 19 aşısı olma zorunluluğumuz var mı? Planlanan seyahatimiz temmuz ortasında başlıyor. Bu tarihi referans aldığımızda vize başvurumuzu ne zaman yapmamız gerektiği ile ilgili bilgi sahibi değiliz açıkcası. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Anadolu yakası İspanya vizesi
    U.L, 17 Haz 2021, 17:27

    Anadolu yakası İspanya vizesi konusunda danışmanlık alabileceğimiz bir kurum var mıdır? Vize başvurusu yapacağız ama vize başvurumuzu nereye nasıl yapacağımız konusunda bir bilgi sahibi değiliz. Siz vize verilmesi konusunda danışmanlık veriyor musunuz? Vize başvurumuzu ne zaman yapmamız gerekiyor? Ben hali hazırda şu an bir kurumda sigortalı olarak çalışıyorum. Kendim ve eşim için vize başvurusu yapacağız ama vize başvurusunu yaparken ‘’Eşimin de çalışan veya farklı bir vasıfa sahip olup olmaması konusunda’’ bilgi sahibi değiliz. Benim hali hazırda kendi adıma kayıtlı gayrimenkullerim ve bir adet arabam var. Sahibi olduğum varlıklar ile ilgili evrak sunmam vize başvurusu yaparken işime yarayacak mı? Bunlarla ilgili ek evrak sunmam gerekyor mu? Konu hakkında geri dönüşleriniz olursa çok memnun olurum. Bilgi için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize işlemleri Altunizade
    E.K, 17 Haz 2021, 12:54

    İspanya vize işlemleri Altunizade şubesinizde yapılabiliyor mu? Vize işlemelerimizi yapmamız için özellikle bizim gelmemizi gerektiren bir durum var mı? Biz hali hazırda İstanbulda ikamet ediyoruz ama şu an için tatil amaçlı farklı bir şehirde bulunuyoruz. Tatilden döndükten sonra İspanya ülkesine turistik bir seyahatte bulunmak istyoruz ve biz tatiden dönene kadar vizelerimiz elimizde oldun istiyoruz. Bu mümkün müdür? Biz olmadan, gelmemize gerek kalmadan vize başvurumuzu yapabiliyor musunuz? Vize başvurularında gerekli evrakları aşağı yukarı biliyoruz. Şirket İnsan Kaynaklarıyla iletişime geçip gereken tüm evraklar konusunda size yardımcı olacak bir arkadaşımı ayarlayabilirim. Sadece tatilimiz yarıda kalmasın ve dödüğümüzde vizelerimiz hazır olsun istiyoruz. Konu ile ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vizesi Nasıl Alınır?
    M. K, 18 May 2021, 17:12

    2021 yılında İspanya vizesi nasıl alınır bilgi verebilir misiniz? Bu sonbaharda akrabamızın düğününe ve Valensiya’yı gezmek için İspanya’ya gitmek istiyoruz. Ben ve eşim ikimizde emekliyiz. Pfizer-BioNTech aşısını olduk, pandemiden etkilenir miyiz? 2017 ve 2019 yılında da çok girişli İspanya vizesi alarak Barselona ve Madrid’de bulunduk. Biz daha önce vizeleri şahsen giderek almıştık. Artık vizenin başka alma yolları varsa biz gelmeden başvurumuzu yapıp vizemizi alabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Randevusu 2021
    A. I, 18 May 2021, 15:31

    İspanya vize randevusu 2021 yılındaki güncel durum nedir? Temmuz ayında ticari bir görüşme için Madrid ve Barselona'ya şirket çalışanı 2 personelimiz gidecektir. İspanya ticari vize başvuruları açık mı? 2019 yılında İstanbul’dan yaptığımız vize başvurusuna bizden ek evrak istenmiş ve vizemiz geç çıktığı için toplantı planımız değişmişti. İspanya vizesi randevu ve başvuru süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Başvurusu 2021
    P. S., 18 May 2021, 15:15

    Ticari görüşme için 2021 yılında İspanya’ya gidebilir miyiz? Kovid salgınından dolayı schengen ülkelerine vize yok deniyor. İspanya vize başvurusu 2021 yılında devam ediyor mu? Bu durumlar vizenin sonuçlanma süresini etkiler mi? İspanya Vizesi kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Turistik Vize 2021
    K.K, 25 Oca 2021, 12:11

    İspanya turistik vize 2021 yılı istenen evrak ve ücretler nelerdir? Daha önce Ankara merkezli bir şirkette çalışıyordum. Şimdi Bursa’da ikamet ediyor ve çalışıyorum. İstanbul’a başvuruya gelmem gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Öğrenci Vizesi
    o. K, 12 Oca 2021, 13:30

    İspanya öğrenci vizesi alarak 80 günlük bir eğitime gideceğim. Öğrenciler için İspanya vize evrakları orijinal mi olmalı hangi belgeleri hazırlamalıyım? Sponsor ve hibe durumlarını açıklar mısınız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
    M. K, 12 Oca 2021, 12:48

    İspanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişti mi? İspanya’dan Schengen vizesi almak zor mu? Gereken evrakları hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz ve bu konuda yardımcı oluyor musunuz? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya vize ücreti 2021
    N. Al, 25 Ara 2020, 15:08

    İspanya vize ücreti 2021 yılında değişecek mi? Vize harçları ve hizmet bedelleri artacak mı? İspanya vize ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vize Fiyatları 2021
    G. D., 25 Ara 2020, 14:04

    İspanya vize fiyatları 2021 yılında ne kadardır? Çocuk ve bebek vize fiyatı nedir? Vize ödemesini nasıl yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İspanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp