• İrlanda vize ret itirazı
    H.A., 24 Nis 2020, 16:43

    Merhabalar; İrlanda’ya turistik bir seyahat planım olduğu için vize başvurusu yaptım; fakat İrlanda için vizem reddedildi. İrlanda vize ret itirazı hakkım bulunuyor mu? İtiraz için nasıl bir yol izlemeliyim? Konu hakkında beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda sanatçı vizesi
    E.G., 24 Nis 2020, 11:14

    Merhabalar; ben tabloları oldukça satan bir ressamım. Ressamlık mesleği ile uğraşan kişiler İrlanda sanatçı vizesi alabiliyor mu? Bu vize türünün ne gibi özellikleri var? Konu hakkında internette ayrıntılı bilgi bulamadım açıklarsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda şoför vizesi
    U.G., 23 Nis 2020, 22:34

    Merhabalar; ben uzun yol kamyon şoförüyüm. İngilizce biliyorum ve İrlanda’da çalışmak; şoförlük yapmak istiyorum. İrlanda şoför vizesi almak için hangi evrakları hazırlamak gerekiyor? Kategori olarak internet üzerinden ulaşamadım siz yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi geliri olmayanlara İrlanda Vizesi
    Z.T., 23 Nis 2020, 22:15

    Bir şirkete bağlı olarak çalışmıyorum ancak gelirim var. Proje bazlı yaptığım işler ve kira gelirlerim var. Resmi geliri olmayanlara İrlanda vizesi mi almalıyım? Bu şekilde başvuru yapmamda bir sıkıntı var mı? İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen vatandaşları için İrlanda vizesi
    Z.T., 23 Nis 2020, 20:17

    Merhabalar; Türkmen vatandaşları için İrlanda vizesi almak istersek nasıl başvuru yapmalıyız ve hangi evrakları hazırlamak gerekir? Oturumum 3 ay sonra bitecek bu şekilde başvuru yapmamda bir sakınca var mı? Ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran vatandaşları için İrlanda vizesi
    C.G., 23 Nis 2020, 17:56

    Merhabalar; Türkiye’de oturma izni olan İran vatandaşları için İrlanda vizesi nasıl alınabiliyor? 3 yıldır burada yaşamaktayım. İrlanda’ya vize başvurusunda bulunacağım buradan yapabilir miyim? Süreç hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar vatandaşları için İrlanda vizesi
    T.C., 23 Nis 2020, 17:39

    Merhabalar, Katar vatandaşları için İrlanda vizesi alınabiliyor mu? İstanbul’da yaşıyorum; süresi devam eden oturumum var ve burada bir şirkette çalışıyorum. İrlanda’ya gitmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Konu hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vize çıkma süresi
    O.G., 23 Nis 2020, 17:00

    Merhabalar; çocukların okulları tatile girince İngiltere oradan da İrlanda’ya geçmeyi düşünüyoruz. Hem İngiltere hem de İrlanda vize başvurusu yapmak istiyorum ancak İrlanda vize çıkma süresi nedir merak ediyorum. Başvuru sürecini ayarlayabilmem için bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Süresi
    N. K., 20 Nis 2020, 21:20

    Merhaba, İrlanda vize süresi kaç günlük çıkıyor? Vize çıkma süresine etki eden durumlar var mı? Bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Freelancer Vizesi
    Z.Y., 19 Nis 2020, 22:46

    Proje bazlı serbest çalışan bir tasarımcıyım. Kendi adıma bir şahıs firması olarak faturalandırma yapıyorum. Fakat gelirim düzenli değil proje bazında kazanç sağlıyorum. İrlanda freelancer vizesi veriyor mu? Nasıl başvurabilirim? Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda İş Vizesi
    B.A., 19 Nis 2020, 22:06

    Merhabalar ben Türkiye’de büyük bir şirketin sahibiyim ve 2 çocuk babasıyım. İrlanda’da iş kurmak istiyorum; İrlanda iş vizesi diye bir vize türü var mıdır? Varsa nasıl başvurabilirim? Çocuklarımı ve eşimi yanımda götürebilir miyim? Başvuru içeriği hakkında ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    S. L., 19 Nis 2020, 19:57

    Merhaba, İrlanda için kız arkadaşımla eylül ayına seyahat planladık. Vize başvurusu yapacağım ancak öğrenmek istediğim konu, İrlanda vizesi kaç günde çıkar? Süreci doğru yönetememekten korkuyorum. Beni bu süreç hakkında sizin neler yaptığınıza dair bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Randevusu
    Y. M., 19 Nis 2020, 18:59

    Merhana, İrlanda vize randevusu almak istiyorum fakat internet üzerinden bulamadım. Randevu alma süreci nasıl ilerliyor? Vize işlemleri hakkında bilgi alabilir miyim? Bu süreci sizinle yürütmek istersem yine de randevuya gelmem gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlara İrlanda Vizesi
    H.E., 18 Nis 2020, 12:24

    Merhabalar, 45 yaşındayım ve çalışmıyorum. Bu kış ayında kuzenimle birlikte İrlanda’ya seyahat etmek istiyorum. Bankada yeteri kadar param var ama çalışmayanlara İrlanda vizesi alınabiliyor mu? Ben ev hanımıyım ve herhangi bir gelirim yok. Konu hakkında bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda hızlı vize
    Ş.E., 17 Nis 2020, 17:09

    Merhabalar; İrlanda’ya acil bir ticari seyahat planlıyorum. Ayın 25inde Dublin’de düzenlenecek bir fuara katılacağım fakat seyahatime 35 gün var. Hızlı vize başvurusunda bulunabilir miyim? İrlanda hızlı vize almak için gerekli şartları öğrenebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Erasmus vizesi
    İ.E., 17 Nis 2020, 16:41

    Merhabalar; önümüzdeki dönem için İrlanda’da Erasmus içeriğiyle bir üniversiteden kabul aldım. İrlanda Erasmus vizesi için nasıl başvuru yapabilirim? Kalacak yeri ayarlamış olmam gerekir mi? Sağlık sigortasının süresini nasıl belirleyeceğim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda evlilik vizesi
    N.G., 17 Nis 2020, 12:58

    Merhabalar; 3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım Dublin'de yaşıyor. Evlenmeye karar verdik fakat süreç nasıl işleyecek ve İrlanda evlilik vizesi mi almam gerekiyor? Henüz evlenmedik ve süreci bilerek hareket etmek istiyorum. Konu hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vize reddi
    Z.E., 17 Nis 2020, 12:16

    Merhabalar ben yüksek lisan öğrencisiyim. Yaz ayında İrlanda’ya gitmek için vize başvurusu yaptım fakat İrlanda vize reddi aldım. Bu sene şansımı tekrar denemek istiyorum ama yeniden başvuru yaparsam ret alma olasılığım nedir? Bu reddi nasıl kırabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda uzun süreli oturum vizesi
    G.G., 16 Nis 2020, 21:42

    Merhabalar ben üniversitede öğrenciyim ve önümüzdeki yaz mezun olacağım. Mezuniyetten sonra gidip İrlanda’ya yerleşip orada yaşamak istiyorum. İrlanda uzun süreli oturum vizesi almak için ne yapmak gerekiyor? Şartları anlatabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi online başvuru
    H.G., 16 Nis 2020, 19:39

    Merhabalar ben Sivas’ta yaşamaktayım; burada bir devlet okulunda öğretmenim. Okul döneminde başvuru yapıp yaz tatilinde İrlanda’ya seyahat etmek istiyorum. Bulunduğum şehirde başvuru merkezi yok. İrlanda vizesi online başvuru olanağı var mı? Nasıl online başvuru yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Türleri
    S. K., 14 Nis 2020, 19:48

    Merhaba, İrlanda vize türleri nelerdir? Yaz ayı için kuzenimin düğününe katılmak istiyorum. Aile ziyaretine mi başvurmalıyım? Hangi vize türüne başvuru yapacağımı nasıl bulacağım? Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda arkadaş ziyareti vizesi
    O. K, 14 Nis 2020, 12:42

    Merhaba, İrlanda’da yaşayan arkadaşımı görmeye gideceğim, İrlanda arkadaş ziyareti vizesi mi almam gerekir? Bunun için neler lazım? Karşı taraftan neler istemem gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi davetiye
    S. E., 14 Nis 2020, 12:17

    İrlanda’da yaşayan kuzenimin üniversite mezuniyet törenine katılmak için İrlanda’ya gitmek istiyorum. İrlanda vizesi davetiye ile alınabiliyor mu? Orada yaşayan akrabamın davetiyle gidebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Öğrenci Vizesi Ücreti
    N. I., 12 Nis 2020, 23:41

    Öğrenci olarak İrlanda’da eğitim almak istiyorum, İrlanda öğrenci vizesi ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Evrakları 2020
    K. G., 12 Nis 2020, 23:18

    Merhaba, İrlanda vize evrakları 2020 yılı için değişikliğe uğradı mı? Başvuru için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Evrakları hazırlamak başvuru için yeterli olacak mıdır? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda İşçi Vizesi
    S. A., 12 Nis 2020, 20:07

    Merhaba, İrlanda'da yaşayan bir akrabamdan İrlanda’da yaşam ve çalışma şartlarının çok güzel olduğunu duydum ve çalışmak için oraya gitmek istiyorum. İrlanda işçi vizesi başvurusu hangi şartlarda yapılıyor? Bana bu konuda yol gösterebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Fiyatları
    N. A., 11 Nis 2020, 16:01

    İrlanda vizesine başvuru yapacağım fakat internet tamamen bilgi kirliliği olmuş. Ödemem gereken ücretler hakkındaki bilgilerden emin olamıyorum. İrlanda vize fiyatları değişti mi? 2020 yılı vize başvurusu için hangi fiyatlar geçerli?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Yeşil Pasaporta Vize
    Z. K., 10 Nis 2020, 22:15

    Merhabalar, bu yaz için yıllık iznimde İrlanda’yı görmek istiyorum fakat daha araştırmama yeni başladım. Ben devlet memuruyum ve yeşil pasaporta sahibim. İrlanda yeşil pasaporta vize istiyor mu? Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Çalışma Vizesi
    B. A., 10 Nis 2020, 21:05

    Merhabalar, internet üzerinden bir online satış firmasıyla görüştüm ve İrlanda’da bulunan büyük bir şirketten iş teklifi aldım. İrlanda çalışma vizesi mi almam gerekiyor? Süreç konusunda çok uzağım. Genel olarak bilgi vermeniz mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Büyükelçiliği Ankara
    A. Bilgin, 06 Nis 2020, 16:19

    Ankara’da yaşıyorum, İrlanda Büyükelçiliği Ankara vize işlemlerini yapıyor mu? Bir de kamu personeli olarak çalışıyorum ve yeşil pasaporta sahibim. Yine de vize başvuru yapmam gerekir mi ve bu süreci nasıl yürütebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İrlanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp