İngiltere vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.T 22 Ara 2020, 13:42
    İngiltere vizesi reddi 2021 durumlarına ne gibi başvuru hataları sebep olmaktadır? Vize reddi ile karşılaşmamız için ne gibi şeylere dikkat etmemiz gerekiyor? Hali hazırda kurumsal bir firmada çalışıyorum ve maaşım asgari ücretin yukarısında. Hesabımda da senelerdir biriktirdiğim bir Mevla var. Şimdi, senelik iznimde farklı yerler keşfetmek ve farklı kültürlerle tanışık olmak için seyahat düzenlemeyi çok istiyorum ama yapacağım ilk seyahatin İngiltere’ye olacak olması sanırım biraz riskli. En azından etrafımdaki insanların söylemleri bu yönde. Doğru mu bu? İngiltere ülkesine seyahat edebilmek için öncesinde belli başlı Avrupa ülkelerine seyahat etmek veya o ülkelerden vize mi almak gerekiyor? Seyahat geçmişime baktığımda daha önce belli bir Avrupa ülkesine seyahat etmediğimi söyleyebilirim. Ama İngiltere vize prosedürlerine baktığımda da seyahat etmem için bir sebep bulamıyorum şu an. Konu hakkında genel anlamda bir bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Ara 2020, 13:42

    İngiltere vize ret durumları kişilerin başvurularına, başvuru koşullarına çok fazla değişkenlik gösterebilmektedir. Kişiler bazen olağan durumlarını daha farklı göstermek adına çaba sarf ettiklerinde bile sırf bu durumdan dolayı, yaptıkları vize başvurularından ret alabilmektedir. Hali hazırda kurumsal bir firmada çalışıyorsanız ve her ay hesabınıza maaş adı altında ödenen bir ücret var ise bu sizin için bir avantajdır. Konsolosluk görevlileri başvuru sahiplerinin hesaplarını incelerken şuna dikkat ederler; Kişi normal, sosyal hayatını sürüdürürken yeterli maddi imkana sahip ve birikimi ile yurtdışına yapacağı seyahat için gerekli maddi imkana sahip mi? Bu durum sizin için geçerli ise, vize başvurunuzun maddi imkanlarda dolayı ret yeme gibi bir durumu olmayacaktır.

    İngiltere Vizesi Ret

    İngiltere vizesi ret edilme durumları banka hesap hareketliliğinden niçin olur peki? Şöyle ki; Farzedin ki hesabınızda seyahatinizi finanse edecek kadar yeterli maddi birikim var ama siz bunu yeterli bulmayıp kaynağı belirsiz bir yerden maaş hesabınıza daha fazla bir meblağı birden aktarma yoluna gittiniz. Bu durum sizin için sakıncalı bir durumdur. Konsolosluk bu paranın kaynağını merak edecektir. Paranın güvenilir bir kaynaktan gelip gelmediği Konsolosluk için önemlidir. Ve siz bu kaynağı ispatlayamazsanız eğer bu durumda ret alabilirsiniz.

    İngiltere vizesi reddi 2021 başlıklı yazımızda sorularınıza cevap verdiğimizi umuyoruz. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bizlere rahatlıkla ulaşabileceğinizi unutmayın lütfen. Doğru, eksiksiz bir başvuru neticesinde vize reddi alabilmeniz için hiçbir sebep yoktur. Önemli, mühim olan vize başvurusunun ne kadar dikkatli yapıldığıdır.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.A. 30 Ara 2020, 11:36

    Merhabalar; İngiltere vizesi reddi 2021 yılında artış gösterir mi dersiniz? 2 yıl önce İngiltere vizesine başvurdum. Başvurum; finansal durumumun inandırıcı olmaması, seyahat sonrası geri döneceğime inanılmaması gibi nedenlerle reddedildi. Yeni bir başvuru denemeyi düşünüyorum fakat artık İngiltere’nin çok zor vize verdiği, Brexit ile birlikte 2021 yılında retlerin çok artacağı söyleniyor. Böyle bir durum söz konusu olur mu? Akraba ziyareti başvurusu yapmıştım. Yine aynı kategoriye başvuru yapacağım. Kendi iş yerim var. Tavsiyeler için teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 11:37

    Merhaba, vize işlem sürecine dair sorularınız için bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere vize onayı alınabilmesi için başvuru amacının inandırıcı olması ve başvuru yapılan kategori için gerekli koşulların sağlanması gerekmektedir. Başvurunun kurallara uygun ve hatasız tamamlanması da vize onayı için önemlidir.

    İngiltere vize ret nedenleri daha çok finansal gerekçelerle verilmektedir. Bu nedenle finansal durumun başvuru için uygun olması yanında, başvuru esnasında beyanların doğru verilmesi de çok önemlidir. Finansal kaynaklar, para tutarları, düzenli gelirler, İngiltere’de yapılacak harcamalar gibi detaylar formda ve başvuru dosyasında doğru girilmelidir. İngiltere vizesi başvuru sürecinizde iş yeri sahibi olarak yıllık gelir beyanınızın doğru yapılması ve başvuruda doğru iletilmesi çok önemlidir. Sunduğunuz evraklar ve başvuruda verdiğiniz beyanlar aynı olmalıdır. Özel durumlar, gerekçeler var ise bunlar evraklarla kanıtlanarak açıklanmalıdır.

    İngiltere vizesi ret oranlarının artacağını düşünmüyoruz. Yine gerekli koşulları sağlayan ve doğru başvuru yapan kişiler vize onayı almaya devam edecektir. 2021 yılında standart ziyaretçi vizelerinin zorlaşacağına dair ya da yeni başvuru sahiplerinde yeni koşullar aranacağına dair bir resmi açıklama yoktur.

    Önceki İngiltere vize reddi nedenlerinizi inceleyebilmemiz için ret mektubunuzu başvuru evraklarınızla birlikte bize ulaştırmanızı rica ediyoruz. Ret maddeleri incelenerek yeni başvuruda açıklamalar yapılacak, güncel durumunuz da ayrıntılı bildirilecektir. Seyahat nedeninizi detaylı anlatarak, nedeni kanıtlayan evraklar dosyanıza eklenecek ve reddi en aza indirecek şekilde dosya hazırlanacaktır.

    İngiltere vizesi reddi 2021 yılı detaylı nedenleri ve doğru başvuru ile onay alma şansınızı arttırmak için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp