İngiltere vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.S 22 Ara 2020, 12:22
    İngiltere vizesi kaç para 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapmadan önce belli bir bütçe ayırmak istiyoruz ve ayıracağımız meblağın bütçemizi sarsmaması gerekiyor? Ne kadar süreli başvuru yapabiliyoruz? Daha doğrusu buna biz karar verebiliyor muyuz? Daha önce hiç İngiltere vize başvurusu yapmadığımız için konu hakkında bilgi sahibi değiliz ne yazık ki, kusura bakmayın lütfen. Schengen vizelerinde böyle bir durum yoktu mesala. Biz vize başvuru muzu, seyahat edeceğimiz tarih aralıklarını referans alarak yapardık ama vizenin ne kadar verileceğini, çoklu girişli mi veya tekli girişli mi olacağına Konsolosluk karar verirdi. İngiltere’de böyle bir durum yok sanırım. Belli başlı kategorilere göre başvuru yapılabildiğini biliyorum. Vizemizin ne kadar süreli çıkmasını istiyorsak o kadar mı para ödüyoruz yani? Çıkarmamız gereken sonuç bu mu? Konu hakkında geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Ara 2020, 12:22

    İngiltereye vize kaç para sorusunun cevabı için öncelikle ne kadar süreli vize istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Yapılacak vize başvurusunun ne kadar süreli bir vize başvurusu olacağıyla doğru orantılı olarak, çıkacak vize başvurusu ödemesi de o kadar olacaktır. Sizin anlayacağınız vize başvurularında ne kadar para ödeneceği tamamen istenilen vize kategorisiyle tamamen doğru orantılıdır. İngiltere ülkesi belli bir Schengen ülkesi olmadığı için diğer Schengen ülkeleri ile kıyaslandığında çok farklı bir prosedür izlemektedir. Schengen ülkelerinde olduğu gibi vizenin ne kadar süreli çıkacağına onlar değil siz karar verebilirsiniz. Vize başvurularında naçizane tavsiyemiz yapılacak vize başvurusu ilk vize başvurusu ise eğer; İlk başvurunun kesinlikle 6 aylık çoklu girişli bir vize başvurusu şeklinde yapılmasıdır. Sonra ki vize başvurularınızı aşama aşama çoğaltarak yapabilirsiniz. Bu durumun sebebi, Konsolosluğun bazı durumlarda vize başvurusunu Örn; 2 yıllık alması, 2 yıllık vize harcı talep etmesi ama verilecek vizeyi uzun süreli vermeye müsait bulmaması be daha az süreli bir vize vermesidir. Böyle durumlarda herhangi bir para iadesi de yapılmamaktadır.

    İngiltereye Vize Almak Kaç Para

    İngiltereye vize almak kaç para sorusunun cevabı için yukarıda duruma açıklık getirdiğimizi düşünüyoruz. Yapacağınız vize başvurusu için evraklarınızı ne kadar yerinde, doğru hazırladığınızın da çok önemli olduğunu unutmayın lütfen. Yapılacak en ufak bir hata vize başvurunuz ret edilmesine sebep olabilir. Bu durumlardan dolayı vize başvurunuzu yapmadan belli bir araştırma yapmalı veya gerekirse özel bir danışmanlık firmasından muhakkak danışmanlık talep etmeniz gerekmektedir.

    İngiltereye vizesi kaç para gibi veya farklı şekillerde sorularınız için bize dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. İngiltere Konsolosluğu, Türkiye’den yapılacak başvurularda; Başvuru sahiplerine en fazla problem çıkaran daha doğrusu çok katı kurallar uygulayan resmi kurumların başında geliyor diyebiliriz. Bu sebeple dikkate etmekte fayda var. Farklı konularda sorularınız için lütfen bize geri dönüşlerde bulunmayı unutmayınız.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi kaç para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • P.H 23 Haz 2021, 15:30

    Sayın yetkili, İngiltere’de yerleşik kız kardeşim’in yanına ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyorum. Geçen senede İngiltere vizesi alarak kız kardeşimi ziyaret ettim. Bu sene yine kız kardeşimi ziyaret etmek istiyorum. Sene içinde 4 yada 5 kez seyahat edebiliyorum. Bu sebeple İngiltere vizesini uzun almak istiyorum. Vize işlemlerimde bana yardımcı olmanızı rica ederim. Ben emekliyim, gerekli evraklar hakkında güncel bilgileri benimle paylaşmanızı rica ederim. Hesabımda ne kadar bir tutar olması gerekiyor. İngiltere vizesi kaç para 2021 yılında bilgi vermenizi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Haz 2021, 15:37

    Merhabalar, İngiltere vize işlemlerinizde Vize Merkezi’ ni tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İngiltere vizesi için başvuru işlemlerinizde size yardımcı olmaktayız. Daha önce de İngiltere’ye vize alıp seyahat ettiğiniz için şimdi daha kolaylıkla vize alabilirsiniz.

    İngiltere vizesi için başvuru yapabileceğiniz süreler şu şekilde olabilir; 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık şeklinde başvurular alınmakatdır. Seçeceğiniz süreye göre başvuru yapmanız halinde konsolosluğun belirlemiş olduğu ücretleri ödemeniz gerekecektir.  Dilerseniz 2 yıllık veya 5 yıllık başvuru yapabilirsiniz. Ücretler süreye göre farklılık gösterdiği için vize ödemelerini online olarak randevunuza katılmadan önce ödemesi yapılmaktadır. Bu sebeple vize süresini mutlaka kararlaştırmanız gerekiyor.

    İngiltereye vize kaç para hakkında sorularınıza cevap vereceğiz. İngiltere vize ücretleri 6 aylık fiyatı 137 Dolar, 2 yıllık 521 Dolar, 5 yıllık 945 Dolar, 10 yıllık 1186 Dolar şeklindedir. Fakat İngiltere vizesi ücretleri kur bazlı değişkenlik göstermektedir. Dolar kuruna bağlı olarak günlük olarak artabilir veya azabilir. Bu sebeple İngiltere vizesi ücretlerini başvurmak istediğiniz tarihte bizden bilgi alarak teyit etmenizi rica ederiz. İngiltereye vize almak kaç para şeklinde sorularınıza için teşekkür ederiz.

    İngiltere vizesi işlemlerinizde sizleri daha detaylı bilgilendirmek için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. İngiltere vizesi kaç para 2021 sorularınıza yanıt verdik, Tüm İngiltere vize işlemlerinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bize websitemiz üzerinden ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız 0212 970 05 53, bu numaradan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp