İngiltere Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.K 22 Ara 2020, 11:55
    İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu için sizlerle iletişime geçmek istiyoruz ama planladığımız seyahat için ne zaman vize başvurusu yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Planlanan seyahatten en fazla üç ay önce vize başvurusu yapabildiğimiz doğru mu? Benim durumum biraz spesifik aslında. Size durumumdan bahsetmeme izin verin lütfen. Hali hazırda sigortalı olarak çalışıyorum ama her ay banka hesabıma yatması gereken maaşım bana diğer çalışma arkadaşlarımdan farklı olarak elden takdim ediliyor. Bankalar ile ilgili olarak biraz sıkıntılı bir süreç yaşıyorum anlayacağınız. Bu vize başvurusu yaparken tarafıma sıkıntı yaşatır mı? Vize başvurusunu eşimle birlikte yapacağız. Eşimin durumu benden farklı. Kendisi banka konusunda bir sıkıntı yaşamıyor. Elden aldığım paraları da her ay onun hesabına yatırıyorum. Onun banka hesabını sunmamız yeterli oluyor mu? Mart ayı için planladığımız seyahat için şimdiden başvuru yapabiliyor muyuz? Konu hakkında vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Ara 2020, 11:55

    Merhaba İngiltere vizesi çıkma süresi Konsolosluğa yapılan vize başvurularının yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Yoğun dönemlerde, Konsolosluğa başvuruya gittiğiniz günden sonra, vizelerin sonuçlanma süresi 15-20 günü bulabilmektedir. Şu an için hali hazırda Ankara antlaşması başvuruları tüm hızıyla devam etmektedir. Ve Konsolosluk yetkilileri genelde onları sonuçlandırmakla meşgullerdir. İngiltere Hükümetinin yetkilendirdiği resmi kurum olan İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu; İngiltere’ye gitmek için yapılacak olan vize başvurularının planlanan seyahatten en az 15 gün en fazla 3 ay öncesinden yapılmasını öngörmektedir. Örn; Seyahatiniz 4 ay sonrasına ise vize başvurunuzu şimdiden yapamıyorsunuz. Bu dikkatle üzerinde durulması gereken hususlerdandır.

    İngiltereye Vize Kaç Günde Çıkar

    İngiltereye vize kaç günde çıkar sorusunun cevabını yukarıda verdiğimizi varsayıyorum. Vize başvurusu için evraklarınızı sunduğunuzda Konsolosluğun en çok dikkat ettiği şey ise banka hesap hareketliliklerinizdir. Hesabınızda milyonlarca liranın bulunduğunu varsayın ve bu yüklü parayı banka hesap dökümlerinizle sunarak vize başvurusu yaptığınızı varsayın. Konsolosluğun yapacağı ilk şey veya sorgulayacağı il şey bu paranın kaynağını sorgulamaktır. Vize başvurusu için sunulan maddiyatın kaynağından emin olmak ister Konsolosluk. Bu paranın nerden geldiği ve ne şekilde biriktirildiğidir onları ilgilendiren. Sunulan meblağın ne kadar olduğu değildir.

    İngiltereye vize kaç günde çıkar 2021 başlıklı yazımızda umuyoruz ki sorularınızı cevaplayabilmişizdir. Bu arada unutmadan belirtmekte fayda var. Eşinizin banka hesaplarının düzenli olması, maaşının olduğu gibi her ay hesabına yatıyor olması sizin için bir avantajdır. Düzenli maaş yatan bir banka hesabı, içerisine bir anda büyük meblağlar yatırılan bir banka hesabından kat be kat daha avantajlı duruma sokacaktır sizi. Farklı konularda sorularınız için lütfen bize geri dönüşlerde bulunmayı unutmayınız.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi kac gunde cıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.Ç. 14 Oca 2021, 13:31

    Merhaba, İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında Brexit ile de beraber çıkış süreleri uzadı mı? Ziyaret amaçlı bir vize başvurusu yapacağım. Daha önce 5 yıllık vizem vardı. Yeni pasaportuma 10 yıllık başvuru yapacağım. Sizce bu süreçte 10 yıllık başvuru riskli mi? Sanırım daha önce Priority gibi bir seçenek vardı. Vizemi 5 günde almıştım. Hala uygulama var mıdır? Çalışanlar için güncel evrak listesi ve vize çıkış süresi hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. İyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Oca 2021, 13:33

    Merhaba, İngiltere vize sürecine dair bilgi almak üzere bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere vizesi çıkma süresi vize kategorisine göre değişmektedir. Ziyaret amacı ile gerçekleştireceğiniz İngiltere seyahati için vize başvuru sonuçlanma süresi 21 gün olacaktır. Sonuçlanma sürelerinin uzadığına dair yapılan bir açıklama bulunmamaktadır. Değerlendirme süreci ve sonuçlanma süresi değişmemiştir fakat başvurunuza ait özel durumlar olması hazlinde dosyanız araştırmaya girebilir, vize çıkış süresi uzayabilir.

    İngiltere vize çıkış süresinin hızlandırılmak istenmesi durumunda başvuru esnasında hızlı vize seçeneği seçilerek başvuru tamamlanabilir. Priority başvuru ile İngiltere vize sonucu randevu sonası 5 günde alınabilir. Bu hizmet için ödenmesi gereken ek ücret 220 Pound’tur. Ayrıca 956 Pound karşılığı Super Priority olarak adlandırılan, 24 saatte vize sonucu alınmasını sağlayan hızlı vize seçeneği de değerendirilebilir.Bazı başvuru merkezleri İngiltere’ye vize kaç günde çıkar sorunuzun cevabını etkileyecek ek hizmetlerin tamamını sağlamayabilir. Bu nedenle başvuru öncesi randevu alınan merkezin ek hizmet listesi kontrol edilmelidir.

    İngiltere vizesi için gerekli koşulları sağlıyorsanız ve daha önce aldığınız İngiltere vizesini doğru kullandıysanız yeni başvurunuzda 10 yıllık vize taebinde bulunabilirsiniz. Başvurunuzu dikkatle tamamlayarak, evrakalrınızı güncel durumunuza uygun ve eksiksiz hazırlayarak 10 yıllık vize onayı almanız mümkün olabilir. Vize onayı için; çalışanlar için İngiltere vize evrakları listesini eksiksiz hazırlamalı, başvuru formunuzu geçmiş seyahat detaylarınızı da belirterek eksiksiz doldurmalısınız. Bu önemli süreci danışmanlığımız ile tamamlayabilirsiniz.

    İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuru seçenekleri, ücretleri ve sağladığımız hizmetler için müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz. 

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp