İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. Özmen 10 Şub 2020, 17:19
    Ben daha önce vize almıştım ama hangi belgeleri hazırladığımı hatırlamıyorum. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için istenilen hangileridir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Şub 2020, 17:19

    Merhaba, İngiltere vizesine başvurmadan önce hazırlanması gereken evraklar ve hazırlanacak evraklarda dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgilendirmeye çalışacağız. Öncelikle İngiltere seyahat amacınıza uygun kategoriye ait vize başvuru evrak listesini doğru kaynaktan temin ettiğinizden emin olmalısınız. Tüm İngiltere vize kategorileri için hazırlanması gereken genel evraklar finansal durum belgeler banka hesap dökümanları, çalışma durumunuzu belgeler iş evrakları, öğrenciliği gösterir belgeler ve aile bağlarınızı gösterir evraklardır.

    Seyahat amacınız turistik ise konaklama detaylarınız ve İngiltere gezi planınız hakkında bilgi vermeniz, bu planı otel rezervasyonu ile belgelenmeniz avantaj sağlayacaktır. Çalışan ya da işverenseniz, gelir belgelerinizi gösterir iş evraklarınızı ve banka hesaplarınızı mutlaka sunmalı, İngiltere seyahat masraflarınızı kanıtlayabileceğinizi belgelemelisiniz. Seyahat amacınız ticari ise, İngiltere’ye iş için gidiyorsanız İngiltere vize başvuru formunuzda ticari seyahatiniz, amacı belirtilmeli ve İngiltere’den ticari davet mektubu alınmalıdır. İngiltere’den gelen davet mektubu ticari İngiltere vize başvuru evrakları arasına mutlaka eklenmelidir. Bu davetiye e-posta yoluyla size ulaştırılabilir.

    Ticari başvuru için mutlaka size sponsor olan şirketin ya da şirket sahibi iseniz şirketinizin banka hesap dökümanları sunulmalıdır. Çalışanlar için İngiltere vizesi başvuru evrakları hazırlanırken işverenden ticari amacı ve seyahat tarihlerini belirtir antetli dilekçe alınmalıdır. Aile, akraba ya da arkadaş ziyareti için İngiltere’ye seyahat edecek kişiler için İngiltere’den davet mektubu alınmalıdır. Davetiyenin güncel ve imzalı olmasına dikkat edilmelidir. Davet eden kişi İngiliz vatandaşı ise pasaport görselini, oturum sahibi ise oturum kartı görselini davetiye ile beraber sunmalıdır ve bu belgeler de İngiltere vizesi için gerekli evraklar arasına eklenmelidir.

    İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için durumunuza uygun, güncel olması çok önemlidir. Eksik ya da hatalı, güncel durumunuzu yansıtmayan vize başvuru evrakları İngiltere vize başvurunuzun reddedilmesine neden olabilir. Bu nedenle vize kategorinize uygun, doğru başvuru evraklarını hazırlayarak İngiltere vize başvurusu yaptığınızdan emin olmanızı tavsiye ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    İngiltere vizesi evrak listesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp