Çok girişli ve uzun süreli İngiltere ticari vizesini nasıl alınır?

E.A 27/12/18, 11:34
İyi günler, İngiltere vizesine başvuru yapacağım.Sık sık seyahat etmem gerekecek çünkü iş için gitmem gerekiyor.Çok girişli ve uzun süreli İngiltere vizesini nasıl alırım?
Vize Merkezi

Merhaba,

Ticari İngiltere vize başvurusu için İngiltere'den sizin adınızın ve çalışmakta olduğunuz şirketin adının geçtiği davet mektubu gelmelidir.Ayrıca çalıştığınız şirket tüm masraflarınızın şirket tarafından karşılanacağını beyan eder dilekçe yazmalıdır.

İngiltere Konsolosluğu ticari vize başvuruları için 6 aylık,2 yıllık,5 yıllık ve 10 yıllık vize başvuru seçenekleri sunmuştur.Tüm yıllar için ödeyeceğiniz vize harcı farklıdır.Tüm yıllar için verilen vizeler çok girişli olacaktır.

Dilediğiniz yılı seçerek başvuru yapma hakkınız vardır fakat Konsolosluk durumunuzu uygun görmezse istediğiniz yıl süresinden daha az vize verebilir.Bu nedenle seyahatinizin tam olarak amacı açıklanmalı ve seyahatlerin çok sık gerçekleşmesi gerektiği belirtilerek davetiyede ve şirket dilekçesinde uzun süreli ticari vize talep edilmelidir.

İkginiz için teşekkür ederiz.

Vize Merkezi

Özge Çetinkaya

 

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon