Hırvatistan Turistik Vize Şirket Sahipleri

Hırvatistan Turistik Vizesi almak isteyen kişiler Şirket Sahipleri ise Hazırlaması gereken Belgeler:
 
1 - Şirketin antetli kağıdına Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi
a.Seyahatin amacı, tarihleri, kişinin görevi ve seyahatin sponsoru
b.Şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır.
 
2 - Son 3 ay içinde alınmış Faaliyet belgesi aslı
 
3 - Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
4 - Şirketin imza sirküleri fotokopisi
 
5 - Güncel tarihli vergi levhası fotokopisi
 
6 - Kimlik fotokopisi
 
7 - Banka hesap cüzdanı fotokopisi veya son 3 aya ait banka hesap dökümü
a. Antetli kağıtta masrafları üstlenen kişi veya kurum kim ise banka hesabı ona ait olmalıdır.
b. Minimum 4000 TL bakiyesi bulunmalı ve son hesap hareketi 15 günden eski olmamalıdır
c. Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olup, banka imza sirküleride eklenmelidir
 
8 -  10 yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan Pasaport
 
9 - 35X45 mm ölçülerinde, son 3 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf

Yükleniyor...