Hırvatistan Turistik Vize Şirket Çalışanları

Hırvatistan Turistik Vizesi almak isteyen kişiler Şirket Çalışanları ise hazırlaması gereken Belgeler:
 
1 - Şirketin antetli kağıdına Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben İngilizce ya da Hırvatça vize talep dilekçesi
2 - Faaliyet belgesi
3 -  Vergi levhası fotokopisi
4 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
5 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
6 - SGK İşe Giriş Bildirgesi
7 - SGK Hizmet Dökümü
8 - Son 3 aya ait Maaş Bordroları (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.)
9 - Kimlik fotokopisi
10 - Banka Hesap Özeti
a. Antetli kağıtta masrafları üstlenen kişi veya kurum kim ise banka hesabı ona ait olmalıdır.
b. Minimum 2500 TL bakiyesi bulunmalı ve son hesap hareketi 15 günden eski olmamalıdır
c. Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olmalı
 
11 - Pasaport
12 - 35X45 mm ölçülerinde, son 3 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf
13 - Konfirmeli Otel Rezervasyonu ve Uçak Bileti Rezervasyonu

Yükleniyor...