Hırvatistan Turistik Vize Devlet Çalışanları

Hırvatistan Turistik Vizesi almak isteyen kişiler Devlet Dairesi Çalışanları ise hazırlanması gereken Belgeler:

1. Vize Talep Dilekçesi (şahsen, konsolosluğa hitaben yazılmış, ıslak imzalı)
2. Pasaport (Hırvatistan seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)
3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı)
4. Çalışma Belgesi
5. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi
6. Resmi İzin Belgesi
7. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)
8. Banka Hesap Özeti
9. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Yükleniyor...