Hırvatistan Turistik Vize Avukat-Doktor-Diş Hekimi

Hırvatistan Turistik Vizesi almak isteyen kişiler Avukat – Doktor – Diş Hekimi Çalışanları ise hazırlaması gereken Belgeler:
1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (bağlı bulunulan kurumun ve iş yerinin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmış kaşeli ve ıslak imzalı)
2. Pasaport (Hırvatistan seyahati sonrası en az 6 ay geçerli olması gerekli)
3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı olmalıdır)
4. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 

Başvuruda bulunacak kişiler, çalışma durumlarına göre aşağıda yer almakta olan evrak listelerinden uygun olanı hazırlamalıdır.

A - Hırvatistan Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi İşveren ise;

1. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazete fotokopileri)
2. SGK Hizmet Dökümü
3. Şirketin Banka Hesap Özeti  

B - Hırvatistan Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Bordrolu Çalışan ise,

1. Güncel İşyeri Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)
2. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü
3. Maaş Bordrosu

C - Hırvatistan Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Devlet Memuru ise,

1. Çalıştığına dair çalışma belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)
2. Maaş Bordrosu
3. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi
4. Resmi İzin Belgesi

Yükleniyor...