Hırvatistan Hırvatistan Ticari Vize Şirket Çalışanları

Hırvatistan Ticari Vizesi almak isteyen kişiler Şirket Çalışanı ise hazırlanması gereken Belgeler:
 
1 - Pasaport
 
2 - 35X45 mm ölçülerinde, son 3 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf
 
3 - Şirketin antetli kağıdına Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi
 
4 - İmza Sirküleri (Antetli kâğıda, imza atan şirket yetkilisine ait olmalı)
 
5 - Güncel Tarihli Vergi Levhası Fotokopisi
 
6 - Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 
7 - Faaliyet Belgesi Aslı
 
8 - SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet dökümü
 
9 - Son 3 aya ait imzalı ve kaşeli Maaş bordroları
 
10 - Kimlik fotokopisi
 
11 - Davetiye Mektubu (davet eden kişinin Hırvatistan Pasaport ve Kimlik fotokopisi ile birlikte)
 
12 - Şirketin Banka Hesap Özeti
a. Antetli kağıtta masrafları üstlenen kişi veya kurum kim ise banka hesabı ona ait olmalıdır.
b. Minimum 2500 TL bakiyesi bulunmalı ve son hesap hareketi 15 günden eski olmamalıdır
c. Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olup banka imza sirküleri eklenmelidir
 
13 - Uçak Bileti Rezervasyonu
 
14 - Otel Rezervasyonu (Otelin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı Confirmation olması gerekmektedir.)
 

Yükleniyor...