Hırvatistan Aile Vizesi Ev Hanımları-Öğrenciler

Hırvatistan Aile Vizesi almak isteyen Ev Hanımı ve Öğrencilerin hazırlaması gereken Belgeler:
 
Ev Hanımlarının tarafımıza ulaştırması gereken Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi için gerekli evrak listesi

1. Pasaport (Hırvatistan seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)
2. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı)
3. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
 
Öğrencilerin tarafımıza ulaştırması gereken Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi için gerekli evrak listesi
 
1. Pasaport (Hırvatistan seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)
2. 2 Adet Biyomterik Fotoğraf (35X45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı)
3. Öğrenci Belgesi
4. Orijinal Muvafakatname (kişi 18 yaşından küçük ise anne baba tarafından imzalanmış, noter onaylı)
5. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
 
Ev Hanımları  ve Öğrenciler Hırvatistan Aile Ziyareti Vize başvurularını sponsor aracılığı ile yapmalıdır. Ev Hanımları/Öğrenciler sponsor olacak 1. dereceden akrabasına ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) aşağıda belirtilen iş evraklarından uygun olanı ibraz etmelidir.

A - Hırvatistan Aile Ziyareti Vize Başvurusu için sponsor olacak kişi işveren ise,
1. Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş, kaşe ve ıslak imzalı)
2. SGK Hizmet Dökümü
3. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
4. Şirketin Banka Hesap Özeti
 
B - Hırvatistan Aile Ziyareti Vize Başvurusu için sponsor olacak kişi çalışan ise,
 
1. Çalışma Belgesi (işveren tarafından, şirketin antetli kağıdına yazılmış kişinin bu iş yerinde çalıştığını belirten, kaşe ve ıslak imzalı)
2. Vize Talep Dilekçesi (sponsor tarafından, konsolosluğuna hitaben detaylı)
3. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri vb.)
4. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü
5. Maaş Bordrosu
6. Banka Hesap Özeti
C - Hırvatistan Aile Ziyareti Vize Başvurusu için sponsor olacak kişi devlet memuru ise,

1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğu devlet kurumundan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)
2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi
3. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imza ve kaşeli)
4. Vize Talep Dilekçesi (sponsor tarafından, konsolosluğuna hitaben detaylı)
D - Hırvatistan Aile Ziyareti Vize Başvurusu için sponsor olacak kişi emekli ise,
1. Vize Talep Dilekçesi (sponsor tarafından, konsolosluğuna hitaben detaylı)
2. Emeklilik kartı fotokopisi
3. Emekli olunan kurumdan alınmış yazı
4. Emekli Maaş Cüzdanı
5. Banka Hesap Özeti

Yükleniyor...