• Freelance Çalışanlar İçin Hindistan Vizesi
    M. G., 22 Nis 2020, 20:58

    Merhaba, freelance çalışan bir fotoğrafçıyım ve turistik olarak Hindistan’a gidip fotoğraf çekmek istiyorum. Freelance çalışanlar için Hindistan vizesi var m? İlla bir yerde çalışmak mı gerekiyor? Nasıl vize alabileceğim konusunda yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vize Dilekçe Örneği
    C. K., 20 Nis 2020, 22:01

    Merhaba, özel bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum ve Hindistan’a 2 haftalık bir tatil planlıyorum. İlk defa vizeye başvuruda bulunacağım. Hindistan vize dilekçe örneği sizde var mıdır? Bu dilekçeyi nasıl dolduracağız? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vize Davetiye Belgeleri
    M. K., 19 Nis 2020, 14:18

    Merhaba, Hindistan vize davetiye belgeleri nelerdir? Galiba birkaç tane belge varmış? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Sanatçı Vizesi
    N. M., 19 Nis 2020, 13:40

    Merhaba, şarkıcıyım ve Hindistan’da 2 haftalık bir konser programı vermeyi planlıyorum. Hindistan’da bir şirketle bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Daha önce vizem yok. Hindistan sanatçı vizesi nasıl alınır? Başvuru şartları ve evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi Davetiye
    M. K., 18 Nis 2020, 22:10

    Merhaba, yazılım firmasında satış ve pazarlama müdürü olarak çalışıyorum. İş ortaklarımızdan biri beni Hindistan’a davet etmek istiyor. İlk Hindistan vizem olacak. Davetiye almamız vize sürecini nasıl etkiler? Hindistan vizesi davetiye içeriğinde tam olarak neler bulunmalı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira Geliri ile Hindistan Vizesi
    Z. A., 18 Nis 2020, 21:40

    Merhaba, düzenli bir maaşım yok ama kira gelirim var. Kira geliri ile Hindistan vizesi alınabilir mi? Hangi evrakları hazırlamam gerekir? Sizin aracılığınızla başvuru yapmamızın faydası olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Multi Vize
    A. P., 18 Nis 2020, 15:06

    Merhaba. Hindistan multi vize nedir? Daha önceden aldığım schengen vizelerim var. İstanbul’da ikamet ediyorum, devlet memuruyum. İlk seyahatim olacak. Hindistan’a multi vize talep edebilir miyim? Kaç girişli bir vize alırım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Hızlı Vize
    M. K., 18 Nis 2020, 14:49

    Merhaba, net olmamakla beraber 10 -14 gün içinde Hindistan’a seyahat planlıyorum. Ankara’da yaşayan bir memurum. İlk seyahatim olacak. Hindistan hızlı vize için ne lazım? En çabuk kaç günde vize alırım? Ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Çiftçi Vizesi
    H. K., 18 Nis 2020, 14:25

    Merhaba, Hindistan çiftçi vizesi var mı? Ben Muğla’da zeytincilik yapıyorum. Nasıl vize alırım? Turist olarak gittiğimde çiftçilik yapabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Staj Vizesi
    M. Ataoğlu, 14 Nis 2020, 19:16

    Merhaba, üniversite 3. Sınıf Mühendislik Fakültesi öğrencisiyim. Yazın Hindistan’da staj yapma durumum var. Hindistan staj vizesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Gittiğimizde ne kadar kalabileceğiz? Ücret ve belge bilgisi de rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vatandaşı Olmak
    B. k., 13 Nis 2020, 17:14

    Merhaba, Hindistan’a yerleşmek ve Hindistan vatandaşı olmak istiyorum. Ne yapmam lazım? En kolay nasıl vatandaşlık alırım? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Uzun Süreli Öğrenci Vizesi
    M. A., 13 Nis 2020, 16:45

    Merhaba, dil mezunuyum. Hint dili üzerine yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Hindistan uzun süreli öğrenci vizesi nasıl alınır? Davetiye şart mıdır? Hangi belgeleri hazırlamam gerekli?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Turist Elektronik Vize
    M. s., 11 Nis 2020, 23:02

    Merhaba, eşim Alman vatandaşı. Hindistan’a seyahat planlıyoruz. Sanırım elektronik vize almamız gerekiyor. Hindistan turist elektronik vize için neler gerekli? Başvuru nasıl yapılacak? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi Başvuru Formu
    N. c., 11 Nis 2020, 22:27

    Merhaba, Hindistan’a turistik olarak 2 haftalık bir seyahat planlıyorum. Başvuruyu nasıl yapabilirim? Hindistan vizesi başvuru formu nasıl doldurulur? İçinde neler yazmalı? Sizin aracılığınızla başvuru yaptığımızda formu siz mi dolduruyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Ticari Elektronik Vize
    S. A., 11 Nis 2020, 21:38

    Merhaba. Patronumuz İngiliz. Gelecek ay sonuna doğru Hindistan’a iş seyahati planlıyor. Birkaç defa giriş yapması gerekebilir. Hindistan ticari elektronik vize veriyor mu? Başvuru nasıl yapılıyor? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi Parmak İzi
    N. Kaya, 11 Nis 2020, 14:55

    Merhaba, tatilde Hindistan’a gitmeyi düşünüyorum. Hindistan vizesi parmak izi istiyor mu? Nerede ve nasıl parmak izi vereceğim? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi Mülakat
    E. G., 11 Nis 2020, 00:05

    SORU: Merhaba. Hindistan vizesi mülakat sonrasında verilen bir vize mi? Mülakat var mı? Mülakat varsa nerede yapılmaktadır? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Bodrum Fahri Konsolosluğu
    M. K., 10 Nis 2020, 23:19

    Merhaba. Eşim İngiliz ve ev hanımı. Ben restaurant işletmecisiyim. Bu yaz 10 günlük bir Hindistan turu düşünüyoruz. Eşimin vize alması gerekli midir? Buradaki Hindistan Bodrum Fahri Konsolosluğu hangi işlemleri yapıyor? Vize için nereden başvuru yapmamız gerekmektedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi Ankara
    B. Son, 09 Nis 2020, 16:59

    Merhaba. Ben ve eşim devlet memuruyuz. Ankara’da yaşıyoruz. Ekim ayındaki iki haftalık yıllık iznimizi Hindistan’da geçirmek istiyoruz. Hindistan vizesi Ankara ilinden nereden alınıyor? Başvuruyu Büyükelçilikten mi yapacağız? Nasıl bir yol izlememiz gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Kapıda Vize
    C. Engin, 09 Nis 2020, 16:10

    Merhaba. Eşim ve ben emekliyiz ve Türk vatandaşıyız. İstanbul’da yaşıyoruz. Eylül’de Hindistan’a oradan da Bhutan’a geçmeyi düşünüyoruz. Hindistan kapıda vize uygulaması var mı? Nasıl bir vizeye başvuruda bulunmamız gerekmektedir? Başvuruyu ne şekilde yapmamız gerekiyor? Konu hakkında destek verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Gaziantep fahri konsolosluğu
    S. HOŞCAN, 09 Nis 2020, 15:17

    Merhaba. Gaziantep’te yaşıyorum. 3 yıldır aynı firmada sigortalı olarak çalışıyorum. İş arkadaşımla turistik olarak Hindistan’a gitmeyi planlıyoruz. Hindistan Gaziantep fahri konsolosluğu vize işlemleri yapıyor mu? Vize başvurusunu nereden yapacağım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan vizesi Bursa
    B. Saglam, 09 Nis 2020, 13:57

    Merhaba. Hindistan vizesi Bursa ilinden başvuru yapılınca konsolosluk için İstanbul’a gitmemiz gerekecek mi? Sizden danışmanlık almamın bana ne gibi bir faydası olur? Ücret bilgilerinizi öğrenebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan vizesi Antalya
    G. BAKAN, 09 Nis 2020, 12:02

    Merhaba. Hindistan vizesi Antalya ilinde başvuru yapınca nereden yapmam gerekecek? Ben Türk vatandaşıyım ancak eşim Rus vatandaşıdır. Eşim için de vize almamız gerekecek mi? Sizin aracılığınızla vize başvuru işlemi yapmamın ne gibi artıları olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Vizesi İstanbul
    M. Baştuğ, 08 Nis 2020, 14:01

    Merhaba. Hindistan vizesi İstanbul ofisinizden yapılıyor mu? Ofisinize gelince vize başvurumu yapabilir miyim? Siz benim adıma bütün işlemleri halledebiliyorsunuz değil mi? Benim yapmam gereken herhangi bir işlem olacak mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Konsolosluğu Vize
    B. Arslan, 08 Nis 2020, 11:19

    Merhaba Hindistan konsolosluğu vize işlemlerini nasıl yapıyor? Memur emeklisiyim, emekli olunca eşimle beraber Fethiye’ye yerleştik. Vize başvurusu için sizden destek alabiliyor muyuz ? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan için vize nasıl alınır
    C. Koca, 08 Nis 2020, 10:53

    Merhaba İstanbul’da ikamet ediyorum. İlk kez Hindistan’a gitmeyi planlıyorum fakat vize işlemlerini nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgi sahibi değilim. Hindistan için vize nasıl alınır? İnternetten bilgi araştırırken sizin sitenizle karşılaştım. Deneyimli ve güvenilir bir firma olduğunuzu düşünüyorum. Siz bu konuda bana nasıl yardımcı oluyorsunuz? Sizin ofisiniz bu işlemleri yapıyor mu yoksa benim yine konsolosluğa gitmem gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Büyükelçiliği Vize
    S. GÜR, 08 Nis 2020, 09:58

    Merhaba. Hindistan büyükelçiliği vize işlemlerini nasıl yapıyor? Bartın’da yaşıyorum. Vize için uğraşmak istemiyorum. Sizden destek alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest Meslek Sahibi Olanlara Hindistan Vizesİ
    M. Kesmez, 14 Mar 2020, 13:03

    Serbest meslek sahibi olanlara Hindistan vizesi nasıl alınır? Normal bir maaş olmadığı için banka çok hareketli giriş çıkış var ama çok da param yok. Nasıl yaparız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hindistan Öğrenci Vizesi
    G. Candemir, 14 Mar 2020, 12:53

    Hindistan Öğrenci Vizesi için ne yapmam lazım? Vizeyi nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi Geliri Olmayanlara Hindistan Vizesi
    C. Aksel, 14 Mar 2020, 12:45

    Bir firmada normal maaşlı olarak çalışmıyorum fakat günlük iş yaparak güzel bir kazancım var. Resmi geliri olmayanlara Hindistan vizesi var mı? Nasıl vize alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Hindistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp