• Fransa ticari vize başvurusu
    H.A.T., 12 Nis 2018, 19:56

    Merhaba, İzmir' de ikamet ediyorum. Schengen vizesi ticari olarak vize başvurusu yapabilmem için Fransa' dan davet mektubu gelecek,Lütfen bilgi verirmisiniz. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaport geçerlilik süresi
    O.S., 06 Nis 2018, 01:01

    Merhaba, İyi günler. Fransa'da "Jean Monnet" üniversitesinin "Machine Learning and Data Mining" bölümünden "master" yapmak için kabul aldım. Elimde kabul mektubu var. Fakat pasaportumun süresi 10 Nisan 2019'da bitiyor. Vize için tahminen başvuru tarihim Haziran 2018 gibi olacağından, pasaport geçerlilik süresi 1 yıldan biraz az kalmış oluyor. Sıkıntı olur mu ? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize başvurularında rezervasyon yeterli midir?
    B.C., 06 Mar 2018, 11:50

    Merhabalar, Annem ile Fransa turist vizesi almayı düşünüyoruz.Booking den alacağım 29 günlük otel rezervasyonu sunmam uygun mudur? 29 günlük otel rezervasyonu sunmama rağmen 29 günden az kalış süresi belirleyebilirler mi? teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize başvuru yetki alanları
    T.K., 24 Şub 2018, 16:44

    Merhaba; Fransa vize başvurumu nereye yapabilirim. Acentalar aracılığı ile mi yapılıyor. Konsolosluğa direk başvuru yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi kaç para?
    O.Y., 15 Şub 2018, 02:41

    Merhaba; Fransa vizesi kaç para? Fransa vize ücreti nedir? Konsolosluk harç bedeli dışında ödeme yapıyor muyuz? Kredi kartı ile ödeme yapılıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Çalışma Vizesi
    B.A., 14 Şub 2018, 22:27

    Fransa çalışma vizesi için işvereni siz mi buluyorsunuz yoksa biz mi bulmalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa aile birleşimi
    S. KOÇAK, 09 Şub 2018, 18:16

    Merhaba ben aile birleşimi için size yazıyorum. Fransa Aile Birleşimi işlemleri için nereden ve nasıl başlamam gerekiyor? Danışmanlık hizmetleriniz kapsamındaysa yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize başvuru evrakları
    E.T., 07 Şub 2018, 10:37

    Merhaba, 9 haftalık bir eğitim için Fransa ya gideceğim, ama öğrenci değilim. Şu an çalıştığım işimden de ayrılarak gideceğim. Bu durumda hangi kategoriye giriyor başvurum? Hangi evraklara ihtiyacım olacak? Çok teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • fransa vizesi dilekçe
    F.D., 04 Şub 2018, 21:49

    Merhabalar, Fransa vize başvurusu yapacağım. Vize süremin uzun olmasını arzu ediyorum. Bu konuda yazacağım dilekçemi Türkçe mi Fransızca mı yazmalıyım? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi sponsor dilekçesi
    F.S., 04 Oca 2018, 16:19

    Merhaba, Fransa vizesine başvuruda bulunacağım. babam sponsor olacak sponsor dilekçesi nasıl yazılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize reddi aldım, yeniden başvuru yapmak istiyorum
    H.P., 22 Ara 2017, 02:15

    Merhaba, 2016 haziran ayında Belçika aile ziyareti için başvuru yaptım ve bazı sebeplerden dolayı ret yedim şimdi ise Fransa için başvuru yaptım bütün hazırladığım evraklar herşey tam olmasına rağmen tekrar ret yedim ve ret sebepleri kanıtlanabilir bir sebep değil kısaca döneceğime inanmamışlar bu konuda profesyonel yardım almak istiyorum yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlk Kez Yurt Dışına Çıkanlar İçin Fransa vizesi
    H.K., 17 Ara 2017, 22:09

    Merhabalar, Nisan ayında ailem ile birlikte (eşim ve 2 kızım) fransaya gidip 1 hafta veya 10 gün otelde kalmayı ve bu sürede gezmeyi düşünüyoruz. İlk kez yurt dışına çıkacağımız için pasaportumuz yok neler yapmamız gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancı uyruklu pasaport sahiplerinin Fransa vize başvurusu
    B.Ç., 28 Kas 2017, 13:05

    Sayın yetkili, Azerbaycan vatandaşı olup Türkiye de ikamet eden bir kişi yılbaşında Paris'e gitmek için schengen vizesine başvurmak istiyor . Nasıl bir yol izlemeliyiz? Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Oturum izni olanın eşi çalışabilir mi?
    O. M., 24 Eki 2017, 22:03

    Merhaba, Fransız şirketinde çalışıyorum ve görev değişikliği nedeniyle Paris' e taşınıyorum. Lokal kontratla oturum izni alıyorum. Kız arkadaşımla gelecek sene evlenmeyi planlıyorum. Kendisiyle evlendiğim zaman benimle beraber çalışma hakkına sahip olacak mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaport geçerlilik süresi
    A.S., 12 Eki 2017, 22:23

    Merhaba, Son kullanım süresi Subat 2018 olan yeşil pasaport ile Kasım sonunda 1 haftalığına turistik amaçla Paris'e gitmeyi planlıyoruz. Pasaportun son kullanım süresi açısından sorun yasar miyiz? Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aktarmalı uçuşlarda Fransa transit vize gerekli mi?
    E.K., 28 Eyl 2017, 15:39

    Merhabalar, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Sualtı Görüntüleme Yarışması Meksika'nın Lapaz şehrinde gerçekleşecektir.Kafile 5 kişi olup Istanbuldan Fransa (CDG) aktarmalı Meksikaya uçacaklardır. Benim öğrenmek istediğim Fransa üzerinden aktarama yapacakları için kendilerine transit vize çıkarılması gerekmekte midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler Elif KANTAR

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi pasaport süresi ne kadar olmalı?
    S.S., 28 Eyl 2017, 13:44

    Merhaba, İki yıllık Schengen vizesi almıştım. Son vize süresi 01.07.2018 tarihinde sona eriyor. Gelecek yıl 09.06.2018-16.06.2018 tarihleri arasında Fransa - Nice - Marsilya şehirlerine gitmeyi planladım. Rezervasyonumu yaptırdım. Pasaport vize süresinden dolayı sıkıntı yaşar mıyım ? Bilgilendirme için tşk ederim. iyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa çalışma izni nasıl alınır?
    B.T., 07 Eyl 2017, 16:24

    Merhaba, Fransa'da 5 tane dayım var onların yanına gitmek ve çalışmak istiyorum ne yapabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa oturum izni uzatma
    H.A., 06 Eyl 2017, 14:42

    Merhaba, 2004 - 2006 seneleri arasında Fransa'da kaldım oturma ve çalışma iznim vardı süresi yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında sona erdi tekrar gidip uzatma işlemi yapmadım. Bugün Fransa'da tekrar oturum izni almak istiyorum mümkün müdür?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi kaç günde çıkar?
    M.M., 27 Ağu 2017, 15:26

    Merhaba, Eşim çifte vatandaş Fransa'da ikamet etmekte tüm işlemlerimizi yaptık ama henüz vizem çıkmadı, Fransa vizesi kaç günde çıkar? teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesini uzatma
    F.A., 21 Ağu 2017, 19:06

    Merhaba, Ben bugün Fransa için Schengen vizesi onayı aldım. Başvurumda 1 yıl için istemiştim. Eşim devlet bursiyeri olduğu için onunla birlikte Fransa'da 1 yıl kalmam gerekiyor. Fakat bana 6 ay içinde (ağustos ve şubat arası) sadece 30 gün kalma izni verilmiş. Eşimin vizesi hala sonuçlanmadı. Bu 30 günü nasıl uzatabilirim? Fransa'ya gittiğimde uzatabiliyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa öğrenci vizesi kaç günde çıkar?
    A.S., 21 Ağu 2017, 01:49

    Merhaba, Ünv. öğrencisiyim. Fransa'da akrabalarım yaşıyor onları görmeye ve gezmeye gitmek istiyorum en erken nasıl vize alabilirim ? Fransa öğrenci vizesi kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi ücreti
    N.Ş., 16 Ağu 2017, 19:58

    Merhaba, 29.09.2017 ve 06.10.2017 tarihleri arasında 3 günü Fransa'da olmak üzere, 1 haftalık Fransa-İtalya-İsviçre turuna katılacağım. Vize başvurumu ilgili belgeleri temin edip doğrudan Fransız Konsolosluğu'na yapabilir miyim? Ücret ne kadardır ve Ağustos ayı içinde randevu alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi ile Fransa'ya da gidilir mi?
    M.K., 16 Ağu 2017, 11:03

    Merhaba, Almanya seyahatim için aldığım 6 aylık Schengen vizem var. Kasım 15te sona eriyor ve Ekimin 20si için 5 günlük Fransa'ya seyahat etmeyi planlıyorum. Schengen vizem olduğu için Fransa için herhangi bir vize işlemi yapmam gerekir mi?Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 18 yaş altı çocuklar için Fransa vizesi başvurusu
    O.Y., 15 Ağu 2017, 17:26

    Merhaba, 18 yaş altı Fransa vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Yazdığımız dilekçeler, maaş bordroları yeminli tercümanlara çevirtmek zorunda mıyız? Diğer sorum da masraflarımı karşıladığına dair ebeveynlerimizden imzalı dilekçe isteniyor bunu noter tasdikli imza sirküleri ile ispatlamak zorunda mıyız yoksa sadece ebeveynlerimizin imza attığı banka sözleşmesi vb imzasını kanıtlayacak bir belge sunsak kabul olur mu? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi ile İtalya'dan giriş yapabilir miyim?
    İ.S., 11 Ağu 2017, 18:07

    Merhaba, Fransa öğrenci vizesi ile İtalya'dan giriş yapıp Fransa'ya geçebilir miyiz ? OFI için pasaportta Fransa giriş kaşesi olması gerektiği söyleniyor ama İtalya'dan girince malum Fransa sınırında kontrol olmuyor dolayısıyla pasaportta Fransa giriş kaşesi olamayacak . Bu durumda İtalya girişteki kaşe yeterli midir ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmenistan vatandaş Fransa vizesini Türkiye'den nasıl alır?
    Y.D., 18 Tem 2017, 22:21

    Merhaba, Türkmenistan uyrukluyum Türkiye'de üniveriste okuyorum bölüm mütercim tercumanlık Fransizca ben Fransa dil ögrenmeye gitmek istiyorum.Bana burdan viza verebiler misiniz teşekkür ederim kolay gelsin.....

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa öğrenci vizesi nasıl alırım?
    Y.H., 18 Tem 2017, 02:52

    Merhaba, Öğrenci olarak 6 ay Fransa'ya gitmek istiyorum, bana bu konuda bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'ya seyahatte Fransa transit vize istiyor mu?
    T.Ö., 07 Tem 2017, 09:41

    Merhaba, Fransa aktarmalı US iş ziyareti yapacağım , transit vize almam gerekiyor mu ? gerekiyorsa belgeler ,şartlar ücreti nedir ? transit vize evrakları schengen ile aynı mı ,hangisi daha hızlı sonuçlanır ,bilgi rica ediyorum

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çok girişli Fransa vizesi
    T. Demiröz, 06 Tem 2017, 17:40

    En son vizemi Fransa’dan almıştım ama tek girişli vize verdiler. Bir firmanın ortağıyım ve yurtdışına sık seyahat etmem gerekiyor, her defasında vize başvurusu yapmak istemiyorum, sizi bu konuda uzman olarak okudum, çok girişli Fransa vizesi almak için neler yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Fransa için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp