• Fransa öğrenci vizesi
    T. K, 15 Ara 2020, 16:59

    Sayın Yetkili, Fransa’da Erasmus eğitimi hakkı kazandım. Eğitimimin süresi 6 aylık bir dönem içindir. Ayrıca burada üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Benim gelişimim ve ileride ki hayatım için çok önemli bir Erasmus projesi olacak. Fransa öğrenci vizesi Erasmus seyahatlerinde başvuruda dikkat etmem ve hazırlanma sürecini bana anlatabilir misiniz? Sizlerden destek almak istiyorum nasıl yok izleyebiliriz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 2021 Fransa vizesi
    Ö. S., 15 Ara 2020, 16:43

    Fransa’ya ailem ile birlikte 4 ay sonra seyahat etmek istiyoruz. Ben mühendisim, eşim bankacı ve çocuklarımız çok küçük okula henüz başlamadılar. Sormam gereken şey şu Fransa vizesi 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Eğer var ise bunları bizler ile paylaşmanızı, işlem süreleri, ücretlendirmeleriniz hakkında destek rica ediyoruz. Bursa’da ikamet ediyoruz. Sizlere nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize 2021
    Ö. S., 15 Ara 2020, 16:26

    Fransa’ya ailem ile birlikte 4 ay sonra seyahat etmek istiyoruz. Ben mühendisim, eşim bankacı ve çocuklarımız çok küçük okula henüz başlamadılar. Sormam gereken şey şu Fransa vize 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Eğer var ise bunları bizler ile paylaşmanızı, işlem süreleri, ücretlendirmeleriniz hakkında destek rica ediyoruz. Bursa’da ikamet ediyoruz. Sizlere nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021
    S. V., 12 Ara 2020, 19:22

    İyi Günler sayın yetkili, ben sürekli Ortadoğu ülkelerine ticari seyahatlerim oldu. Şimdi ise Avrupa’da Fransa’da bulunan iş ortağımızdan gelen davet üzerine Fransa ticari vize başvurusu yapmalıyım. Fakat 1 ay sonra yapacağım seyahatte sürekli güncellemeler olabileceğini düşünerek Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için neler isteniyor? Acil bir şekilde işlemlere başlamam lazım ve VIP hizmet var ise faydalanmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa transit vize 2021
    S. G., 12 Ara 2020, 19:05

    Merhabalar, Fransa transit vize 2021 yılı için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Brezilya’ya 3 haftalık bir gezim var ve Fransa’dan aktarmalı gideceğim. Hangi koşullarda vizeye ihtiyacım var. Çünkü fazlası ile değişken bilgiler var bu yüzden profesyonel desteğinize ihtiyacım bulunmaktadır. Vize işlemleri için gerekli evraklar ve ücret bilgisini nedir öğrenebilir miyim? Teşekkürler ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize fiyatları 2021
    M. Gç, 12 Ara 2020, 18:35

    Sayın yetkili, 4 kişilik bir aileyiz ve Fransa’da bulunan teyzemin daveti üzerine 2 ay sonra gitmek istiyoruz. Çocuklarım üniversite öğrencisi eşim ev hanımı ben ise işverenim. Öncesinde Dubai’ye gitmiştik vize işlemleri hiç kadar az yordu. Duyduğumuz ve öğrendiğimiz kadarı ile Avrupa vizeleri biraz daha farklı bu yüzden sizlerden hem gerekli işlemler hem de Fransa vize fiyatları 2021 hakkında yardım istiyoruz. Nasıl yol izleyebiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize ücreti 2021
    S. Ay., 10 Ara 2020, 12:45

    Merhabalar, Fransız vatandaşı ile evliyim ve Türkiye’den de evlilik cüzdanlarımız mevcut olup konsolosluğa kayıt yaptırdık. Eşim genelde Fransa’da oluyor ama çoğunluk ile Türkiye’de benim işim nedeni ile yaşıyoruz. Eşim ile birlikte Fransa’ya kısa süreli turistik olarak gitmek istiyorum. Öncelikle gerekli evraklar konusunda destek verebilir misiniz? Ayrıca Fransa vize ücreti 2021 yılında ne kadar oldu öğrenebilir miyiz? Teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize
    N. G, 10 Ara 2020, 12:16

    Merhabalar, yakın zamanda Fransa’da bulunan iş ortaklarımızdan bizlere davet mektubu göndermelerine istinaden ticari vize başvurusu yapmamız gerekiyor. Vize işlemlerini bu zamana dek şahsen yapıyorduk fakat artık profesyonel bir destek ile yapmayı planlıyoruz. Fransa vize işlemleri olarak bu sürece sizlerle başlamak istiyoruz. Şirketimiz ve ikametlerimiz İstanbul Kartal’da sizlere nasıl ulaşabilir ve çalışmalar yapabiliriz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi 2021
    E. K., 10 Ara 2020, 11:57

    Sayın Yetkili, Fransa’da bulunan aile dostlarımızın düğünleri var bu sebep ile acil bir şekilde seyahat etmemiz gerekiyor. Daha öncesinde birkaç kez vize aldık en son 2020 Ocak ayında vize aldık. Zaman ile bazı kurallar değişebiliyor. Şuanda Fransa vizesi 2021 yılı için güncel tüm bilgileri ve danışmanlığınızı sizlerden rica etmekteyiz. Aramızda çalışan ve emekli bulunmaktadır.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Trabzon
    D. A, 29 Haz 2020, 17:32

    Merhaba, Fransa’da kız kardeşim yaşıyor. 2 ay sonra doğum yapacak ve ben onun yanında birkaç ay kalmak istiyorum. Ev hanımıyım, eşim Trabzon’da esnaflık yapıyor. Fransa vizesi Trabzon başvurusu için bilgi verebilir misiniz? Kız kardeşimin yanında kendisine yardım edecek kimse yok bu yüzden vize alıp gitmek istiyorum. Vize almam için yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Gaziantep
    H. H., 29 Haz 2020, 14:51

    Gaziantep’te tekstil alanında faaliyet gösteren bir firmayız ve 2 çalışanımızın Fransa’ya seyahatleri için vize almaları gerekiyor. Fransa vizesi Gaziantep’ten yapabilir miyiz? Ne tür belgeler hazırlamalıyız? Vize almaları ne kadar sürer, bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Diyarbakır
    L. Yu, 29 Haz 2020, 14:23

    Fransa’da yaşayan abimin yanına gitmek istiyorum. 2 ay önce işten ayrıldım. Abimin yanına gitmemde bir sıkıntı olur mu? Bankada param var, pasaportumu çıkarttım. Fransa vizesi Diyarbakır ilinde oturanlar nereye başvuru yapıyorlar? Hemen vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Kayseri
    D. O., 29 Haz 2020, 11:48

    Merhaba, üniversite mezunuyum, Kayseri’de yaşıyorum. Fransa’da dil eğitimi almak istiyorum. Dil kursları için Fransa vizesi Kayseri ilinden başvurular nasıl yapılıyor? Konsolosluk mülakat yapıyor mu? Şu an çalışmadığım için bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Adana
    D. G, 29 Haz 2020, 11:30

    Merhaba, Adana’da kauçuk ve plastik üretimi ve satışı üzerine faaliyet gösteren bir firmayız. Firmamızın satış yetkilisinin Fransa’daki bir firma ile görüşmek için vizeye ihtiyacı bulunmaktadır. Fransa vizesi Adana başvuruları nereden yapılıyor? Ne tür evraklar isteniyor, bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi Konya
    A.S, 29 Haz 2020, 11:18

    Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve Konya’da yaşıyorum. Fransa’ya dayımın yanına gitmek ve orayı gezmek istiyorum. Fransa vizesi Konya başvurusunu nereye yapmalıyım? Hangi belgeleri hazırlamalıyım? Fransa’ya gitmeyi çok istiyorum ve bir sıkıntı yaşamak istemediğimden sizden danışmalık hizmeti almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi Çorlu
    B. Şık, 19 Haz 2020, 16:36

    Selamlar, Çorlu’da esnaflık yapıyorum. Arkadaşımla birlikte Fransa’ya gidip gezmek istiyoruz. Fransa vizesi Çorlu bölgesinde oturanlar nereye başvuru yapıyor? Ne tür belgeler isteniyor? Konsolosluğa gidecek miyim? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vizesi Çanakkale
    S. Gönül, 19 Haz 2020, 16:19

    Merhaba, eşim ve oğlum ile birlikte Fransa’da oturan kuzenlerimizin yanına gitmek istiyoruz. İş yeri sahibiyim. Eşim ev hanımı, oğlum 4 yaşında. Çanakkale’de ikamet ediyoruz. Fransa vizesi Çanakkale başvuruları nereye ve nasıl yapılıyor, yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa'da turist vizesi ile çalışmak
    C. Berber, 07 Nis 2020, 15:00

    Merhaba, Manisa’da 3 yıldır özel firmada güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Bekarım, 34 yaşındayım. Fransa’yı görmek istiyorum, bunun için ne yapmalıyım, nasıl başvuru yapıcam, siz yardımcı olabilir misiniz? Vizeyi alırsam Fransa’da turist vizesi ile çalışmak oluyor mu? Sizden bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kıbrıs vatandaşı Fransa vizesi
    F. Beşler, 07 Nis 2020, 14:02

    Kıbrıs’ta 2 yıldır özel sektörde pazarlama bölümünde çalışıyorum. 32 yaşındayım ve bekarım. Fransa vatandaşı arkadaşım beni yanına çağırıyor. Kıbrıs vatandaşı Fransa vizesi başvurusunda bir sorun olur mu? Nereye başvuru yapılıyor, neler hazırlamam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa e-vize
    G. Şanlı, 07 Nis 2020, 13:13

    Merhaba, Erzurum’da devlet memuru olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı ve birlikte eşimin erkek kardeşini bu yaz ziyaret etmek istiyoruz. İlk yurtdışı seyahatimiz olacak. Eşimin kardeşi bizim için konsolosluğa istek yapacak, başka bir şey yapmamıza gerek var mı? Konsolosluğa gitmemize gerek var mı yoksa internetten Fransa e-vize başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa iş davetiyesi
    P. Kardağ, 07 Nis 2020, 12:46

    İstanbul’da metal kalıp üzerine faaliyette bulunan bir firmanın şirket ortağıyım. Fransa’da aynı sektörde iş yapan henüz yüz yüze görüşme fırsatımız olmadığı için sadece telefon ile görüştüğümüz bir firmayla iş görüşmesi için gitmek istiyorum. Firma ile henüz ticari bir iş ilişkimiz olmadığından davet mektubu istemedik, onlar da bir şey söylemedi. Fransa iş davetiyesi ya da davet mektubu gibi bir evrak almak gerekir mi? Firmamız için önemli bir görüşme olacağından bir sıkıntı yaşamadan vize alıp Fransa’ya gitmemiz gerekiyor. Bunun için de sizden danışmanlık almak istiyoruz. Nasıl bir danışmanlık hizmeti veriyorsunuz, ofisinize gelip görüşebilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa yatırımcı vizesi
    S. Çalışkan, 07 Nis 2020, 12:04

    Merhaba, Bursa’da 8 yıldır hidrolik makinelerinin, sistemlerinin ve güç ünitelerinin üretimini, ithalatını ve ihracatını yapan bir firmayız. İşyeri sahibimiz, Fransa’da da aynı sektörde işini geliştirerek ve lojistik olarak da avantaj sağlamak istemektedir. Fransa yatırımcı vizesi başvurusu, evrakları ve süreci hakkında danışmanlık hizmeti almak istiyoruz. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa sanatçı vizesi
    E. Erdoğan, 07 Nis 2020, 11:05

    Muğla’da yaşıyorum. Ressamlık yapıyorum, Muğla’da ve İzmir’de resim sergilerim oldu. Sergilerimle alakalı yerel basında haberler de yapılmıştı. İnternetten görüştüğüm Fransa’da yaşayan arkadaşımın temmuz ayının sonunda resim sergisi var. Oraya gidip arkadaşımı ziyaret edip sergisine katılmak istiyorum. Fransa sanatçı vizesi başvuruları nereye, nasıl yapılıyor. Belgelerimi hazırladım, size gönderirsem başvurumu yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa vize çeşitleri
    M. H., 02 Nis 2020, 17:23

    Bursa’da ailemle birlikte yaşıyorum ve öğrenimime de Bursa’da yapmaktayım. Temmuz sonu Fransa’da yaşayan kuzenimin gitmek istiyorum. Kuzenimin Fransa’dan bir şey göndermesi gerekiyor mu, gezmek amacıyla gidip orada dil eğitimi için araştırma yapsam eğer uygun olursa da aldığım vize ile dil kursuna gidebilir miyim? Yanlış bir başvuru yapmak istemiyorum, Fransa vize çeşitleri nelerdir? Nasıl bir başvuru yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Davetiyesiz Fransa Vizesi
    N. K., 02 Nis 2020, 17:07

    Geçen yıl Fransa’da Erasmus programında tanıştığım arkadaşımın yanına bu yıl tekrar onu görmek için gitmek istiyorum. Davet mektubu gönderse vize daha kolay çıkar mı? Davetiyesiz Fransa vizesi almak zor mudur? 2019 yılındaki başvurumda parmak izimi verdim. Balıkesir’de oturuyorum, İstanbul’a gelmem gerekli mi? Evrakları size göndersem başvuruyu yapabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransız Vizesi
    C. A., 02 Nis 2020, 16:14

    Düzce’de öğretmenlik yapıyorum. Eşim ve 4 yaşında oğlumla birlikte 2-3 ay sonra Fransa’ya gidip gezmek istiyoruz. Daha önce hiç vize almadık. Eşim ev hanımı, eşimin ve çocuğumun işlemlerini de ben halledebilir miyim? Pasaportu alırken parmak izi vermiştik. Ne yapmamız gerekiyor, Fransız vizesi nasıl alabiliriz, İstanbul’a gelmemiz gerekiyor mu? Biraz bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vizesi Fransa
    L. K., 01 Nis 2020, 16:34

    Merhaba, ben İstanbul’da öğrenciyim. Ailemle birlikte kalıyorum. Babamın kendi işyeri var. Yazın Fransa’ya gitmek istiyorum. Babam bana sponsor olsa vize alabilir miyim? Schengen vizesi Fransa ve başka ülkeler için aynı mıdır? Bu vizeyle başka ülkelere de gitmek istiyorum. Yanlış bir başvuru da yapmak istemiyorum. İstanbul’da yeriniz nerede gelip yüz yüze konuşmak istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Fahri Konsolosluğu
    A. Ö., 01 Nis 2020, 15:34

    Merhaba, Antalya’da ikamet ediyorum, ev hanımıyım. Temmuz ayında 9 yaşındaki kızımla birlikte Fransa’da yaşayan kardeşimin yanına gitmek istiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor ve yaz döneminde çok yoğun olduğu için bizimle gelemeyecek. İlk defa yurtdışına çıkacağımızdan neler yapmam gerektiği konusunda yardımınızı rica ediyorum. Antalya’da Fransa Fahri konsolosluğu var mı? vize başvurusunu Antalya’dan yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa'ya vize
    S. K., 01 Nis 2020, 14:43

    Merhaba, ben 29 yaşındayım ve 4 yıldır Çanakkale’de özel bir şirkette satış ve pazarlama departmanında çalışıyorum. 2017 senesinde Yunanistan’dan vize başvurusu yapmıştım bana 15 günlük vize verdiler. Sizin yardımınız ile başvuru yapmak istiyorum. Haziran ayında Fransa’ya gitmek istiyorum. Evraklarımı size versem benim yerime başvuru yapabilir misiniz? Fransa’ya vize başvurusunda çok girişli, uzun süreli vize alabilir misiniz? Alacağım vize ile başka ülkelere de gidebiliyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Sponsorlu Vize
    m. cem, 31 Mar 2020, 14:43

    Merhaba, Kocaeli üniversitesinde öğrenciyim. Annem ve babam İstanbul’da oturuyorlar. Temmuz ayında bir arkadaşımla Fransa’ya gitmek istiyorum. Babam emekli, annem ev hanımı, abim İzmir’de yaşıyor ve işyeri sahibi, Fransa sponsorlu vize için sponsor olarak babamın yerine abimi göstersem olur mu? Abimin bankada gösterebileceği para miktarı daha fazla, babamın hesabında 5000-6000 TL arasında parası var. Bu yeterli midir? Sponsor babamı göstermem zorunlu mudur? Evraklarımı ne zaman size göndermem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Fransa için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp