Dubai Turistik Vize

Mail Olarak Tarafımıza İletilmesi Gereken Dubai Turistik Vize Evrakları

1 - Renkli Taranmış Nüfus Cüzdanı
2 - Renkli Taranmış Pasaport (Kişisel bilgileri içeren bölüm)
3 - Dubai Vize İşlemler İçin Yatırılan Banka Dekontu 
4-  Renkli Taranmış T.C. oturum belgesi (yabancı pasaport sahipleri için geçerlidir)

 

Önemli Notlar:

1.    Vizenin gecerlilik suresi 60 gündür fakat kalış süresi 29 gündür.
2.    Kalış süresi giriş yaptigi ilk günden itibaren sayılmaya başlanır.
3.    Vize süresini geçiren kisiler hakkinda cezai islem yapilir, göçmenlik bürosuna kaçak olduğu rapor edilir ve bir daha BAE ye giriş yapamaz.
4.    Hakkında cezai işlem yapılan kişilerden 3000$ + dosya masrafları şirketimiz tarafından tahsil edilir.

 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 10
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 10
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 10
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com