90 Gün Çok Girişli Vize

90 gün çok girişli ve kalışlı Dubai vizesi için tarafımıza ulaştırılması gereken evraklar

1. Cep Telefonu ve Ev Telefonu fatura kaydı başvuru sahibi ile aynı soyadına sahip bir kişiye ait olabilir.
2. Pasaportun okunaklı bir fotokopisi (2. ve 3. sayfalar, pasaportun geçerlilik tarihlerini gösteren sayfalar, 60. sayfa, Pasaport hamili ile birlikte seyahat eden ve kayıtlı çocukları gösteren 5. sayfa) 
3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
4. 1 adet 5x5 cm ölçülerinde arka fonu beyaz fotoğraf 
5. Emirates havayolu şirketinden Onaylanmış-Satınalınmış EK bileti
6. Yabancı pasaport sahiplerinin T.C. oturum belgesini renkli olarak taratıp evraklara eklemesi gerekir

 

Önemli notlar:

Göçmenlik Ofisi gerek duyması halinde ek evrak isteyebilmektedir. Vizenin onaylanması konsolosluğun insiyatifindedir.

 

 

 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 10
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 10
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 10
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com