• Danimarka öğrenci vizesi
    H.D, 21 May 2022, 12:58

    Merhabalar, Danimarka da bir üniversiteden okul kabul kağıdım geldi. Üniversite 1 yılı hazırlık olmak üzere toplamda 3 yıl olacak. Danimarka öğrenci vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ayrıca başvuru esnasında şahsen başvuruda olmam gerekiyor mu? Benim yerime işlemleri siz yapabilir misiniz? Ayrıca 2 doz aşı olunması gerektiğini duydum fakat net bir bilgi bulamıyorum. Bana bu konuda da bilgi vermenizi rica ediyorum, Bilgiler için şimdiden teşekkür eder güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize fiyatları
    F.H, 21 May 2022, 12:17

    Merhabalar, Danimarka’ya turistik bir seyahatim olacak kız arkadaşım ile beraber turistik 4 günlüğüne gideceğiz. Başvuru esnasında çalışan olarak hangi şahsi olarak belgeleri sunmamız gerekiyor? Ayrıca Danimarka vize fiyatları ne kadar? Biz yaklaşık 4 günlük bir seyahat planımız mevcut daha sonra aynı vize ile Almanya’ya seyahat etmek istiyoruz. Danışmanlık rica ediyorum, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka transit vize
    Ö.K, 20 May 2022, 17:20

    Merhabalar, Danimarka aktarmalı bir uçuşumuz var. İnternette okuduğum birkaç bilgiye göre Danimarka transit vize almam gerektiğini öğrendim. Benim bu aktarmalı uçuş için öncelikle vizeye ihtiyacım var mı? Ben emekliyim eşim çalışan -seyahatimiz esnasında Danimarka’dan transit geçişim iz mevcut bunun için vize başvurusunda ne gibi belgeler sunmam gerekiyor? Bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin, cevap için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize ücreti
    B.H, 20 May 2022, 16:53

    Merhabalar, Danimarka’ya turistik olarak resim çekmek ve tarihi yerlerini gezmek amacı ile bir seyahat planım mevcut Ben çalışanım yaklaşık 2 yıldır finans sorumlusu olarak bir firmada çalışıyorum. Bana gerekli evraklar ve vize ücretleri hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Başvurumu nereden ve nasıl yapmalıyım bana Danimarka vize ücreti nedir? Yardımcı olacaksınız ve ne kadar ücret ödemem gerekecek bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin, güzel günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize
    K.F, 20 May 2022, 16:09

    Merhabalar, Danimarka’ya kızım ile birlikte seyahat planım var. Kızım yeni mezun olacak üniversiteden ve beraber Danimarka’ya gezi planladık. Vize ücreti kişi başı ne kadar? Ayrıca seyahat esnasında herhangi bir aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Ve başvuru esnasında aşı olmak zorunda mıyız? Danimarka vize işlem süresi ne kadar sürer? İşveren olarak bilgi rica ediyorum güzel çalışmalar, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi
    S.C, 20 May 2022, 15:18

    Merhabalar, Danimarka’ya turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Danimarka vizesi başvurusunda işveren olarak şirket belgelerimi hazırladım şahsi olarak hangi belgeleri sunmam gerekiyor? Pandemi koşullarında herhangi bir değişkenlik veya aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Detaylı bilgi ve danışmanlık rica ediyorum, Kolay gelsin teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka Öğrenci vizesi 2020
    P.R, 30 Nis 2020, 01:29

    Merhaba Danimarka’ya Üniversite eğitimi için Danimarka Öğrenci vizesi 2020 yılında başvurusu yapmak istiyorum. Danimarka’da Üniversiteden kabul belgesi geldi ve araştırmalarım sonucu öğrenci vizesi olarak baktığımda tüm siteler Turistik öğrenci vizesi açıklaması yer alıyor baktığım tüm danışmanlık sitelerinde Vize Merkezi web sitesi oldukça anlaşılır olduğunu gördüm. Sizden danışmanlık almak ve vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum. Bunun dışında sormak istediğim bankada aylık ne kadar para göstermem gerekir? Ve hangi belgeleri hazırlamalıyım? Vize başvurumda formumu siz mi dolduruyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka Schengen Vizesi
    İ.A, 30 Nis 2020, 00:58

    Selamlar, Arkadaşım ile birlikte yaz ortası gibi Danimarka’ya turistik bir seyahat düşünüyoruz. Danimarka’dan turistik vize başvurusu yapacağız. Yalnız Danimarka Schengen vizesi mi? Danimarka’dan sonra başka Almanya’ya geçiş yapabilir miyiz? Almanya’da ki konaklama belgelerimi sunmam gerekir mi? Vize başvurumuzu şimdiden yapmamız gerekir mi? Ne kadar sürede vize sonucu geliyor? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka Çalışma Vizesi
    M.S, 30 Nis 2020, 00:45

    Merhabalar, Türkiye’de 5 senedir bir şirkette çalışmaktayım. Danimarka’ya gitmenin ve orada çalışmanın yollarını arıyorum. Danimarka Çalışma vizesi diye bir vize türü gördüm ve sormak istiyorum. Danimarka çalışma iznine başvuru yapmanın şartları nelerdir? Başvuruda çalışmaya gideceğim şirketten hangi belgeleri temin etmem gerekir? Danimarka çalışma izni ne kadar sürede sonuçlanıyor? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi ret itiraz
    K.L, 30 Nis 2020, 00:10

    Merhabalar, geçen ay Danimarka’ya Turistik bir vize başvurusunda bulundum. Vizem ret geldi 2 yıldır bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum. Danimarka vizesinde ret alma durumumda nasıl Danimarka vizesi ret itirazı yapabilirim? Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Ne kadar sürede itirazlara cevap gelir? Bana bu konuda yardımcı olabiliyor musunuz? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize reddi
    L.M, 30 Nis 2020, 00:00

    Merhabalar, geçen sene bu aylarda Danimarka’ya Turistik vize başvurusu yaptım. Yalnız o zaman emeklilik yaşımı beklediğim için sigortalı bir yerde çalışmıyordum. Şuan emekliyim ve tekrar başvuru yapmak istiyorum. Sorum Danimarka vize reddi aldıktan sonra vize başvurusu yapma durumumda onay gelme ihtimali var mı? Ret aldıktan ne zaman sonra vize başvurusu yapılabilir? Ret almamak için ne gibi belgeler sunabilirim? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi Ankara
    H.M, 24 Nis 2020, 21:32

    Selamlar, Arkadaşlarım ile birlikte yaz tatilinde Danimarka’ya turistik olarak gideceğiz. Ve vize başvurularımızda danışmanlık almak istiyoruz. Araştırmalarım sonucu sitenizi inceleme fırsatım oldu ve en açıklayıcı sizin sitenizi bulma sebebi ile size birkaç soru sormak istiyorum. Ankara’da ikamet ediyoruz ve Danimarka vizesi Ankara ilinde ikamet edenler için nereden başvuru yapmamız gerekiyor? Danışmanlık alma durumumuzda başvuruya şahsen gelmemiz gerekir mi? Danimarka vizesi için randevu almamız gerekiyor mu? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi İstanbul
    M.S, 24 Nis 2020, 21:17

    Merhabalar, Annem ile birlikte önümüzdeki yaz kardeşimi ziyaret etmek için Danimarka’ya seyahat planlıyoruz. Annem ev hanımı ben öğrenciyim her ikimize de babam sponsor olacak. Danimarka vizesi İstanbul ilinden nereden başvuru yapılıyor? Ne kadar ücret ödememiz gerekecek? Babamın banka hesabında annem ve benim için ne kadar göstermemiz gerekiyor? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka ticari vize ücreti
    E.S, 24 Nis 2020, 21:04

    Merhabalar, Gebze’de bir makine fabrikasında ortalama 4 yıldır genel müdür olarak çalışmaktayım. Danimarka’da çalıştığımız bir firmaya bir makinenin montajı için 4 kişiyi çalışanımızı Danimarka’ya göndermek istiyoruz. Araştırmalarım sonucu Ticari vize başvurusu yapmamız gerektiğini öğrendim. Sormak istediğim soru Danimarka ticari vize ücreti kişi başı ne kadar? Danimarka vizesi ortalama ne kadar sürede sonuçlanır ve ne kadar önceden vize başvurusu yapmamız gerekir? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka ticari davetiye
    Y.K, 24 Nis 2020, 20:43

    Merhabalar, İstanbul’da bir şirkette satın alma sorumlusu olarak çalışmaktayım. Bir iş toplantısı için önümüzdeki ay ortasında Danimarka’ya seyahat planlamaktayım. Danimarka ticari davetiye almam gerektiğini öğrendim. Danimarka’daki şirketten alacağım davetiye nasıl olması gerekir? Davetiye ile birlikte almam gereken başka bir belge var mı? Aynı zamanda çalıştığım firmadan hangi belgeleri temin etmem gerekir? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka turist vizesi ücreti
    S.M, 24 Nis 2020, 20:35

    Merhabalar, İstanbul’da bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Danimarka’ya 2 ay sonrası gibi kız arkadaşımla beraber seyahat planlıyoruz. Danimarka vize başvurumda vize ücretim dışında bir ödemem olacak mı? Danışmanlık almak istiyoruz ve Danimarka turist vizesi ücreti kişi başı ne kadar ödeme yapmamız gerekecek? Ne kadar sürede vizemiz sonuçlanır? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi dilekçe
    A.K, 23 Nis 2020, 17:14

    Merhabalar, Eşim ile birlikte yazın ortası gibi Danimarka’ya 4 günlük bir seyahat planlıyoruz. Biraz araştırma yaptım ve süreç çok karışık Konsolosluğu aradım lakin cevap alamadım. Danışmanlık alarak işlemlerimi sizinle gerçekleştirmeye karar verdim. Vize başvurusu esnasında Danimarka Konsolosluğuna hitaben dilekçe yazmam gerektiğini öğrendim. Bu dilekçeyi yazarken neleri belirtmem ve nelere dikkat etmem gerekir? Danimarka vizesi dilekçe örneğini sizden temin edebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize başvuru formu
    G.U, 23 Nis 2020, 17:05

    Merhabalar, Önümüzdeki ay seyahat amaçlı Danimarka’ya arkadaşımla birlikte seyahat etmeyi düşünüyoruz. Danimarka’ya vize başvurusu yaparken başvuru formu doldurmam gerektiğini biliyorum. Yalnız başvuru formuna nereden ulaşabilirim aynı zamanda sizden danışmanlık alma durumumda siz Danimarka vize başvuru formu konusunda yardımcı oluyor musunuz? Şahsen imza atmam gerekiyor mu? Ve geçen sene Danimarka’dan alınmış parmak izim var bu sefer şahsen gelmem gerekecek mi? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka aile ziyareti vizesi
    E.D, 23 Nis 2020, 16:57

    Selamlar, Geçen sene Danimarka turistik vize başvurusu yaptım ve ret ile sonuçlandı. Danimarka’da ablam var ve onu ziyarete gidecektim. Gidiş amacıma inanılmayarak ret verdiklerini söylediler. Araştırmalarım sonucu Danimarka aile ziyareti vizesi başvurusu yapmam gerektiğini öğrendim. Sizden danışmanlık alma durumumda vize ücreti toplam ne kadar ödemem gerekecek ve en geç seyahatten ne kadar önce başvuru yapmam gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka ticari vize
    C.S, 23 Nis 2020, 16:47

    Selamlar, Ortalama 3 senedir bir tekstil firmasında genel müdür olarak çalışmaktayım. Bir iş toplantısı için Danimarka ticari vize başvurusu yapmam gerektiğini öğrendim. Danışmanlık almak istiyorum. Vize başvurusunda Danimarka’daki şirketten hangi belgeleri istemem gerekiyor? Ne kadar süreli vize alabilirim? Ve vize işlem süresi kaç gün sürer? Bilgi alabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka turist vizesi
    S.M, 23 Nis 2020, 16:33

    Merhabalar, 7 senedir bir vakıf üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Arkadaşlarım ile birlikte Danimarka turist vizesi başvurusu yapmak istiyoruz. Birkaç arkadaşımın vizesi mevcut iki kişinin de yeşil pasaportu mevcut ben bordo pasaport sahibiyim ve vize başvurusu yapmak istiyorum. Araştırma yaptım ama vize işlemleri oldukça karmaşık danışmanlık almak istiyorum. Birkaç sorum olacak Danimarka ya gezmek amaçlı gittiğimiz için turist vize başvurusu yaparken gelir belgesi olarak ne evrak sunmam gerekiyor? Vize işlem süresi ne kadar sürer? Ve Danimarka’ya uzun vize almam durumunda başka bir Schengen ülkesine geçebilir miyim? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vize başvurusu
    c.c, 22 Nis 2020, 20:58

    Merhaba, Eşim ve kızım ile birlikte yıllık iznimde 1 haftalığına ablamı ziyaret amaçlı Danimarka’ya seyahat düşünüyoruz. Danimarka vize başvurusu esnasında kızım ve eşime ben sponsor olacağım. Sizden bu süreçte danışmanlık almak istiyorum. Danimarka vize başvurum esnasında Danimarka’daki ablamdan hangi belgeleri talep etmeliyim? Ve Danimarka vize başvurum esnasında 3 yaşında olan kızım ve eşim için ne kadar ücret ödemem gerekecek? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi nasıl alınır?
    Z.K, 22 Nis 2020, 20:38

    Selamlar, Silivri’de bir fabrika’da genel sorumlu olarak çalışmaktayım. Gelecek ay Danimarka’da iş yaptığımız firma ile bir iş toplantım olacak. İlk defa vize başvurusu yapacağım için birkaç soru sormak istiyorum. İşlemler oldukça karmaşık ve danışmanlık almak istiyorum. Öncelikle Danimarka vizesi nasıl alınır? Başvuru işlem süresi nedir? Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi için gerekli evraklar
    S.K, 22 Nis 2020, 20:24

    Selamlar, İstanbul’da bir firmada 3 senedir inşaat mühendisi olarak çalışmaktayım. Önümüzdeki ay içerisinde iş arkadaşım ile 3 günlük bir seyahat için Danimarka’ya gitmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda beraber gideceğim arkadaşımın geçerli bir vizesi mevcut kısaca öğrenmek istediğim. Danimarka vizesi için gerekli evraklar nelerdir? İşyerimden çalışan olarak almam gereken belgeler nelerdir? Bilgi rica ediyorum, Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi ücreti 2020
    L.K, 22 Nis 2020, 20:07

    Merhabalar, Önümüzdeki yaz eşim ile beraber Danimarka’ya Turistik bir seyahat yapmayı düşünüyoruz. Birkaç araştırmalarım sonucu Danimarka vizesi ücreti 2020 yılında değişikliğe uğradığını gördüm. Sorum Danimarka’ya vize başvurusu yapma durumumuzda kişi başı ödememiz gerekecek tutar nedir? Ve ne kadar önceden başvuru yapmamız gerekir? Vizenin çıkma süresi ne kadardır? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi 2020
    C.G, 22 Nis 2020, 19:53

    Merhabalar İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim ve turistik olarak Danimarka’ya bir seyahat düşünüyorum. Danimarka vizesi 2020 yılında herhangi bir değişiklik mevcut mu? Ve asıl sormak istediğim soru Danimarka vize başvurumda danışmanlık alma durumumda şahsen başvuruya gelmem gerekecek mi? Öğrenci olmam sebebi ile final dönemlerindeyim ve devamsızlık yapmam sınavlarımı kötü etkileyecek bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka'da dil eğitimi alıp çalışabilir miyim?
    A.A., 24 Ara 2018, 13:06

    Merhaba, dil eğitimi için ve aynı zamanda Part-Time çalışmak için Danimarka'ya gitmek istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka vizesi için hangi evrakları hazırlamalıyım?
    A. V., 28 Eki 2018, 22:15

    Danimarka turistik vizesi veya kız arkadaş ziyareti için hangi tür belgeler isteniyor bilgi edinmek istiyorum.. Yardimci oldugunuz icin tesekkurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka Vizesi İşlem Süresi
    A.Y., 17 Eki 2018, 14:27

    Merhaba, 2 gün sonra gitmek ve 1 hafta kalmak üzere Danimarka Konsolosluğu'na vize müracaatında bulundum. Uçak biletlerim de vize dosyamda mevcuttur. Planladığım seyahate 2 gün kaldı ve bu güne kadar cevap alamadım, daha fazla gecikecek ise uçak biletlerimi iptal ettirmem lazım. Bu durumda ne yapabilirim? Anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Danimarka aktarmalı uçuşlarda transit vize gerekli mi?
    N. G., 07 Tem 2018, 16:01

    Istanbul dan Canada Toronto'ya Kopenhang aktarmali uçak ile gitmek istiyorum. Havaalani transit vize gereklimi. Canadaya ogrenci vizem var. Saygilar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Danimarka için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp