• Çin transit vize 2021
    R.Tuncay, 28 May 2021, 18:36

    Merhaba, ben Pekin üzerinden aktarmalı olarak başka bir ülkeye seyahat edeceğim. Havalimanı içerisinden çıkıp bir süre orada durma ihtimalim söz konusu fakat doğrudan aktarmalı uçuşuma da geçiş yapabilirim. Bu durumda Çin transit vize 2021 yılı için başvuru yapmam gerekir mi yoksa doğrudan aktarma yapabilme şansım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vize ücreti 2021
    E.C., 28 May 2021, 18:28

    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, son belirlenen Çin vize ücreti 2021 yılına ait detayları öğrenmek için bu soruyu oluşturuyorum. Başvuruda bulunmak istiyorum fakat işlemler için totalde ne kadar bir ücret ayırmam gerektiğini anlayamadım. Bana güncel tutarlara dair bilgi verebilir misiniz lütfen? Teşekkürler şimdiden ve iyi günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vize 2021
    F.Ülkü, 28 May 2021, 18:22

    İyi günler, ben umuma mahsus pasaport sahibi bir t.c. vatandaşı olarak turistik gezi sebebiyle Çin’e seyahat etmek istiyorum. Çin vize 2021 başvurularının güncel detayları hakkında sizden öncelikle bilgi sonrasında da danışmanlık desteği almak istiyorum. Bu durumda adım adım yapılması gerekenlere dair bana bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden dönüş için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vizesi 2021
    G.F., 28 May 2021, 18:17

    İyi günler, ben çin vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Bordo pasaport sahibi olduğum için başvuru yapmam gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda nasıl yardımlarda bulunduğunuza dair kısaca özet geçebilirseniz sevinirim. Cevap için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vizesi İzmir
    T. Bahçeci, 03 Haz 2020, 13:02

    Merhaba, Ablam Çin’li bir vatandaş ile iki yıl önce evlendi ve orada yaşıyor. Ben bu sene içerisinde kendisinin yanına gitmek istiyorum. Eğer orada yaşam koşullarını beğenirsem sonrasında kalmayı istiyorum. Öncelikli olarak ablamı ziyaret etmek için sizin yapabileceğiniz destek nedir? Çin vizesi İzmir ’den başvuru yaparken benimde gitmem gerekiyor mu? Ben olmadan işlemleri siz benim adıma yürütebilir misiniz? Ablamın evinde kalacağım için bununla alakalı bana ne göndermesi lazım. Ayrıca eşi Çin vatandaşı olduğu için direk o evrak gönderse benim için daha avantajlı mı olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Çalışma Vizesi
    C. Yücelik, 11 Nis 2020, 20:13

    Merhaba, Çin’de bir firmadan çalışmak için teklif aldım ve gitmek istiyorum. Bana gönderdikleri evraklar çok karışık tercüme yaptırttım ama yine de anlayamadım. Çin çalışma vizesi için başvuru işlemleri nasıl işliyor? Gerekli bilgileri vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Grup Vizesi 2020
    M. Can, 11 Nis 2020, 19:23

    Merhaba, yaklaşık 2 ay sonra ailecek Çin’e turistik seyahat etmeyi planlıyoruz. 6 kişilik bir aileyiz ve İstanbul’da yaşıyoruz. İnternette araştırdım ve Çin grup vizesi 2020 diye vize türü gördüm. Turistik seyahat için turistik vize var mı? Grup vizesi ne anlama geliyor? Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vize ret itirazı
    C. K., 11 Nis 2020, 18:21

    Merhaba, Çin vize başvurusunda bulundum ve yakın zamanda ret aldım. Ama bu reddi almak için hiç bir sebep yok ben orada yaşam kurmaya gitmiyorum, 7 günlük bir seyahat planım vardı. Bu yüzden de ret almış olmamı kabul etmiyorum ve tüm haklarımı kullanmak istiyorum. Çin vize ret itirazı nasıl yapılır? Destek olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi Ankara
    F. P., 11 Nis 2020, 14:08

    Merhaba, Ankara Etimesgut’ta makine saha mühendisi olarak görev alıyor ve burada ikamet ediyorum. Çin’e makine testi için gitmem gerekiyor. Çin vizesi Ankara’daki konsolosluktan mı alınıyor? Pasaportumun bitişine 2 yıldan az kaldı, önceden Çin’e hiç seyahat etmedim. Tekrar pasaport almam gerekiyor mu? Seyahatim 10 gün kadar sürecek, randevu almam gerekiyor mu ve hangi vize türüne başvuru yapmalıyım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi İstanbul
    A. Pek, 10 Nis 2020, 02:46

    Merhaba, İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyorum. Yurtdışına zaman zaman seyahat ediyorum ama bu zamana kadar hep vizesi ülkeleri seçmiştim ve şimdi Çin’e gitmek istiyorum. Çin vizesi İstanbul’dan alınabiliyormuş nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Ayrıca ben bordo pasaport sahibiyim ama benimle gelecek olan kuzenim yeşil pasaport sahibi ona vize isteniyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Ticari Vize Davetiyesi
    A. Çilingiroğlu, 10 Nis 2020, 02:17

    Merhaba, Çin’e bir çalışanımızı sistem kurulumu öğrenmesi için göndermek istiyoruz. Oradan bize bir davetiye geldi ama Çin ticari vize davetiyesi standart mıdır? Onların bize gönderdiği antetli kağıda yazılmış davetiye bu yeterli olacak mıdır? Ayrıca dikkat etmemiz gereken başka unsurlarda varsa bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Turist Vize Ücreti
    C. Duran, 10 Nis 2020, 01:57

    Merhaba, Çin çok merak ettiğim bir ülke ve gezgin olarak birçok ülkeye gittim. Ancak Çin’e ilk def gideceğim. İnternette kafa karıştı çok fazla yazı var ve ne doğru emin olamıyorum. Çin turist vize ücreti, evrakları ve dikkat etmem gereken hususlar ile alakalı beni bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi Talep Dilekçesi
    B. Emin Canlı, 10 Nis 2020, 01:31

    Merhaba Eylül ayı Çin’e yapacağım ticari vize başvurusu için davetiyem ve evraklarım hazır ancak Çin vizesi talep dilekçesi nedir ve nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor? Dilekçe eklemeden başvuruyu yapsam sorun olur mu? Bir arkadaşım 5 ay önce Çin’e ticari vize başvurusunu dilekçe eklemeden yaptı, ret aldı ama nedeni bu mu bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin turist vizesi
    A. Candaş, 10 Nis 2020, 01:06

    Merhaba, Ağustos Ayı ağabeyim ve eşimle birlikte Çin’e turistik olarak seyahat etmeyi planlıyoruz. Başvuruyu ne kadar süre önce yapmalıyız ve evraklar olarak ne hazırlamalıyız? Çin turist vizesi almak zor mudur? Açıkçası Çin’e ilk vizemiz olacak ve yanlış işlem yapmak istemiyoruz. Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vize Ücreti 2020
    M. Keser, 10 Nis 2020, 00:52

    Merhaba Çin vize ücreti 2020 yılı için nedir her hangi bir bilgi bulamadım. Başvuru yaparken ödemeyi nereye yapıyoruz ve ödeme dolar mı yoksa Türk Lirası olarak mı yapılması gerekiyor? Ayrıca gerekli belgelere nereden ulaşabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vize başvurusu
    M. Atik, 10 Nis 2020, 00:09

    Merhaba, Çin’de bir şirket ile iş yapmak için Eylül ayı gibi ortağım ve ben görüşmeye gitmeyi planlıyoruz. Oradaki firma ile görüştük ve bize bir davetiye göndereceklerini söylediler. Ama bu davetiye ne kadar geçerli ve biz başvurumuzu ne zaman yapalım? İlk defa Çin’e seyahat edeceğiz ve Çin vize başvurusu için evrak ve prosedürler nedir bilmiyoruz? Destek verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi nasıl alınır 2020
    T. Altın, 09 Nis 2020, 14:05

    Merhaba, Geçen sene Eylül ayı Çin’e ticari vize başvurusunda bulundum ve incelemeye alındı. Yaklaşık 1,5 ay incelemeden sonra ret aldım. Ağustos ayı gibi Çin’e iş toplantısı için gitmem gerekiyor ama Çin vizesi nasıl alınır 2020 yılı için işlemler nelerdir ? Bununla ilgili sizden destek almak istiyorum. Tekrar ret almak istemiyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vize Reddi
    C. K., 09 Nis 2020, 12:05

    Merhabalar, Çin ticari vizeye davetiyem ile birlikte başvuru yaptım ancak vizem reddedildi. Red nedeni olarak davetiye kaynaklı olduğunu belirttiler ancak bu nasıl bir sorun yaratabilir anlayamadım. Çin vize reddi nasıl kırabilirim? Şimdi nasıl bir yol izlemeyelim? Çin’e seyahat etmek istiyorum. Yardımcı olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vize Başvuru Formu
    Z. A., 09 Nis 2020, 11:47

    Merhaba, ben Ankara’da aşçı olarak çalışıyorum. Çin mutfağı konusunda da biraz araştırma yapıyorum ve önce turistik amaçlı bir ziyaret gerçekleştirmek istedim. Şuan Çin’de ticari olarak bir faaliyette bulunmayacağım. Ön araştırma yapmak amacım. Çin vizesi nasıl alınır hiçbir fikrim yok. Çin vize başvuru formu bulamadım. Forma nasıl ulaşabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Çok Girişli Vize
    G. K., 09 Nis 2020, 11:15

    Merhaba, Çin’e ticari ziyaretlerimiz oluyor ancak tek girişli ve kısa kalış süreli vize veriyorlar. Sürekli vize için evrak hazırlamak ve davetiye çıkartma süreci bizi yoruyor. İşverenimizin sürekli seyahatleri oluyor ve bu durumdan pek hoşnut değil. İş bağlantılarımız var ve bu yüzden uzun süreli Çin çok girişli vize nasıl alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    E. K., 09 Nis 2020, 10:08

    Merhaba, abim oturumu olduğu için Çin’de yaşıyor. Kendisini kızımla birlikte Çin aile ve arkadaş ziyareti vizesi ile görmek istiyoruz. Başvuru için nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum. Konsolosluğa ulaşamadım. Evrak ya da abimden istemem gereken bir evrak var mı? Bu süreçler hakkında sizden destek bekliyorum. Bir de başvuruyu gitmeden ne kadar önce yapmam lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Ticari Vize
    d. k, 09 Nis 2020, 09:09

    17 Temmuz'da New York' a uçacağım. Döndükten sonra 3 veya 4 Temmuz’da iş için ilk defa Çin'e gideceğim. Çin Ticari Vize için Çin'den gelecek resmi davetiyeyle bu hafta başvurursam New York'a gitmeden pasaport bana ulaşır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi
    E. A., 08 Nis 2020, 16:38

    Çin vizesi başvurusu yapmak istiyorum ancak konsolosluğu aradım ulaşamadım. Kimse telefonları açmıyor. Turistik evraklarımı kontrol ettirmek istiyorum. Direkt olarak sizden yapabilir miyim? Bursa’da ikamet ediyorum. İstanbul’dan başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • çin vizesi hakkında
    E.H, 21 Şub 2019, 14:24

    Merhaba bu soruyu Çin vizesi hakkında bilgi almak için oluşturuyorum. Davetiyesiz vize alınabilir mi? Ya da davetiye ayarlanabilir mi? 2 kez Çin'e gittim. 1 ay sonra yeniden gitmem gerekir. Yardımcı olabilir misiniz? Kaç para istiyorsanız vereyim. Piyasada bunu yapan yok!

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi Yeşil Pasaport
    S.H., 14 Eki 2018, 12:08

    İyi günler dilerim öncelikle Vize Merkezi, Çin’in Şangay kentine 15 günlüğüne bir gezi planlamaktayım, yeşil pasaportum mevcut. Anestezi uzmanı çalışmaktayım. Şangay’da özel bir hastanede çalışmakta olan hocamın evinde kalacağım . Çin vizesi yeşil pasaport sahipleri için talep ediliyor mu? Bu durumda nasıl bir vize almam gerekmekte yardımcı olabilir misiniz lütfen? Sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için ilk olarak buradan iletişime geçmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi için Gerekli Evraklar 2020
    A. Kolukirik, 25 Haz 2018, 16:56

    Libya Vatandaşıyım, Türkiye’de öğrenci olduğum için oturma iznim var. Çin’e seyahat etmek istiyorum. Bu durumda nasıl vize alabilirim? Çin vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında nelerdir? Ayrıca başvuru işlemlerini sizinle yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    G. ÇAPRAZ, 10 Eki 2017, 18:21

    Merhabalar Vize Merkezi, ben Çin’e yapacağım seyahat için tarafınızın da desteği ile vizeye başvuruda bulunmak istiyorum. Çin vizesi kaç günde çıkar ve başvuru işlemleri ortalama ne kadar sürer bunu merak ediyorum. Seyahatin ne kadar öncesinden sizinle iletişime geçmeliyim bana süreçten bahsederseniz memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin Çalışma ve Oturma İzni
    U. Sipahi, 10 Ağu 2017, 15:09

    Merhabalar. Öncelikle Çin vizesi hakkında bir kaç sorum var. 1.Çin'e gidip hem çalışmak hemde ikamet etmek için hangi vizeyi almam lazım ? Nasıl bir yol izlemem gerek ? Çin Çalışma ve Oturma İzni mi almam gerek? 2.Vize alım işlemler ne derece zor ve neler gerektiriyor ? Şimdiden teşekkür ederim,İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaporta Çin vizesi var mı?
    M. Soysal, 15 Nis 2017, 12:26

    Merhaba, temmuz ayında Çin’e sosyal sorumluluk projesi kapsamında gideceğim, yeşil pasaporta sahibim, 6 haftalık davet mektubum var, vize almama gerek var mı? Yeşil pasaporta Çin vizesi var mı yoksa vizesiz gidebilir miyim? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çin vizesi ücreti
    Ö. Basan, 11 Oca 2017, 10:44

    Merhabalar, ben çin vizesi ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuru yapacağım ama ne kadar bir bütçe ayırmam gerek bunun için anlayamadım. Sizden destek aldığımda bu işlemlerin tümünde yardımcı oluyor musunuz yoksa bir kısımla kendim mi ilgilenmem gerekecek? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çin için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp