Çin Ziyaret Vizesi

D. Aydın 15/10/18, 18:16
Merhaba, bordo pasaport sahibiyim. Çin’de iş dolayısıyla ikamet eden arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Davet mektubu gönderildiği sürece S2 vizesi akraba dışında arkadaş ziyareti için kullanılabilir mi? Turist vizesi artık mümkün olmadığı için farklı alternatifler arıyorum ama Çin’e kısa süreli ziyaret için uygun olacak bir vize türü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Vize Merkezi

Merhaba, Çin S2 Ziyaret vizesi, ziyaret amaçlı 180 günden az kalmak koşuluyla Çin’de çalışan, öğretim gören, ikameti olan yabancı uyruklu kişilerin eşleri, çocukları, çocuklarının eşleri, anne babaları ve eşlerinin anne babası, kardeşleri, torunları veya özel iş için ülkeye gitmesi gereken kişilerin başvurduğu vizedir. S2 vizesi Çin’de bulunan akraba, arkadaş veya tanıdık kişileri ziyaret etmek amaçlı alınması gereken bir vizedir.  Ziyaret vizesi almak için ülkede bulunan ve ziyaret edilecek kişiden davet mektubu gerekirken, davet mektubunun alınmaması durumunda vize alınma hali bulunmamaktadır. Ziyaret vizesi için Çin’de bulunan akrabalardan davet mektubu ve akrabalık ilişkisini gösteren noterden tasdik zorunlu bir evraktır. S2 ziyaret vizesi doğru kullanılmalıdır. Örneğin S2 ziyaret vizesi ile ticari faaliyette bulunduğunuz tespit edilirse cezai yaptırımlar uygulanmaktadır.  Çin vizesi hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Vize Merkezi temsilcilerimizi arayabilirsiniz Tel : +90 (212) 970 05 31

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon