Aile Birleşimi

Aile Birleşimi

Aşağıda tanımlanmış kişiler ülkede aile birleşimi amaçlı uzun dönemli oturum izni için başvuruda bulunabilirler:
1.     Oturum iznine sahip olan bir yabancının eşi,
2.     Oturum iznine sahip olan bir yabancının küçük ya da yetişkin çocuğu,
3.     Oturum iznine sahip olan bir yabancının eşinin küçük ya da yetişkin çocuğu,
4.     İlgili makamın kararıyla aile bakımı ülke topraklarında yapılacak olması durumunda, uzun dönem oturum iznine sahip bir yabancının ya da onun eşinin aile bakımına verilmiş veya uzun dönem oturum iznine sahip bir yabancı ya da onun eşi tarafından evlat edinilmiş ya da yasal velisi ya da onun eşi uzun dönem oturum iznine sahip olan bir yabancı çocuk,
5.     65 yaşından daha küçük bekar bir yabancı ya da yaşı ne olursa olsun sağlık sorunları gerekçesiyle kendine bakamayacak durumda olan ve bu nedenle uzun dönem oturum iznine sahip bir ebeveyn veya çocuk ile aile birleşiminde bulunmak isteyen bir yabancı.
Aile birleşimi amaçlı uzun dönemli oturum başvurusu diplomatik temsilciliğe yapılmaktadır. Ülkede 90 günden daha uzun oturum amaçlı vizeyle ya da başka amaçlı verilmiş bir uzun dönem oturum izniyle kalan yabancılar aile birleşimi amaçlı uzun dönem oturum izni başvurusunu gerçekleştirebilir.

Diğer tüm detaylı bilgiler için bize ulaşın... 

VATANDAŞLIK
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel: +90 (212) 970 05 28
avrupa@vizemerkezi.com
Diğer BilgilerAcil: 0532 476 25 16
Ankara
+90 (312) 970 05 28
keni@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 28
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 850 460 15 28
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 2085
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5083
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com