• Çek Cumhuriyeti Vize İşlemleri
    b. şeker, 18 Haz 2018, 09:47

    Merhabalar, Çek cumhuriyeti vize işlemleri sırasıyla nelerdir? Ben ve nişanlım özel bir kurumda bilgisayar mühendisliği görevinde 1 yıldır çalışmaktayız. Önümüzde yaz evlenip balayı tatilimiz için Çek Cumhuriyetin ’e seyahat etmek istiyoruz. Bazı yerlerden okuduğuma istinaden sgk lı olarak ne kadar bir süre çalışmışlığımız olması önemlidir? Bu olumsuz bir sebep yaratır mı? Çok fazla söylenti var ve kafamız karışıyor. İlk kez yurt dışına seyahat edeceğiz. Konu ile ilgili kapsamlı yardımlarınızı rica ediyoruz. Banka hesap dokümanlarımızda minimum ne kadar göstermek zorundayız? Uçak, Otel ve Sigortalarımızı sizin tarafınızdan sağlayabilir miyiz? Konsolosluğa mı gitmeliyim yoksa danışmanlık alırsam daha mı rahat ilerlerim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cum. vize başvurusunda dilekçe, işveren mektubu nasıl hazırlanır?
    serra, 06 Nis 2017, 16:53

    Merhaba Çek Cumhuriyeti vize başvurusu için şirketimden antetli kağıda izin dilekcesi yazdırıcam Ankara için Çek Cumhuriyeti Elçiliği olarak mı yazmak gerekiyor yoksa ne olarak hitap olarak yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi kaç günde çıkar?
    Adil, 24 Şub 2017, 13:53

    Merhaba, Çek Cumhuriyetine çok acil bir şekilde vize başvurusunda bulunmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim. Çek cumhuriyeti vizem ne zaman çıkar? (esnaf olarak vize başvurusunda bulunacağım) Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize Başvurusu
    E. Hoşgör, 16 Ağu 2016, 17:35

    Merhaba. Çek Cumhuriyeti vize başvurusu yapmak için hangi adımları izlemeliyim? Form doldurmam gerekiyor mu? Cevabınız için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çek Cumhuriyeti için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp