• Prag vizesiz mi?
    E. ERSÖZ, 02 Nis 2020, 16:45

    Merhabalar, seyahat geçmişimde hiç Avrupa ülkesinde bulunmadığım için merak ettiğim bir soru var. Çek Cumhuriyeti Prag vizesiz mi? Vize gerekiyorsa aldığım vize ile diğer Avrupa ülkelerine girebilir miyim? Çalışan olduğumu belirterek vize gerekli ise ne yapmalıyım. Başvurum konusunda sizlerden yardım alabilir miyim? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Schengen mi?
    K. FERAH, 02 Nis 2020, 15:51

    İyi Günler, ailemle Çek Cumhuriyeti’ne gezi planlıyorum ancak Schengen vizemiz yok, Çek Cumhuriyeti Schengen mi? Öğrenebilir miyim? Önceki başvurularımda büyük sorunlar yaşadım bu sebep ile profesyonel bir hizmet arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize başvuru evrakları
    M. Göktürk, 02 Nis 2020, 14:38

    İyi günler, ben ve eşim emekli ve oğlumuz öğrencidir. Oğlumuzun ara tatil döneminde Avrupa ülkelerinden Çek Cumhuriyeti’ni ziyaret etmek istiyoruz. Banka hesap bilgilerimizin içeriği nasıl olmalıdır, uçak ve otel belgelerimizi satın aldık vizemizi olumlu yönde etkiler mi? Yazılması gereken herhangi bir dilekçe örneği var mı? Açıkçası Çek Cumhuriyeti vize başvuru evrakları ile ilgili bilgilendirmenizi rica etmekteyiz ve danışmanlığınızın içerisinde neler bulunmaktadır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Çek Cumhuriyeti vize
    A. CEMİL, 02 Nis 2020, 14:05

    Merhabalar Vize Merkezi, Prag Çek Cumhuriyeti vize başvuruları için direkt konsolosluk Schengen vize başvurularını kabul ediyor mu? Bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim ve adıma gelen bir davet üzerine Çek Cumhuriyeti vizesi almam gereklidir. Bundan sonrasında da birçok seyahatim olacaktır. Sizlerden nasıl bir destek alabilirim? Gözlemlediğim kadarı ile çevremden aldığım yorumlara ilişkin tecrübeli ve profesyonel yardımınız ile başvurumla ilgili danışmanlık hizmetinizi istiyorum? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizeli mi?
    K. ÖZCAN, 02 Nis 2020, 13:25

    Merhabalar, yılbaşında eşim ile birlikte Avrupa seyahati planlamaktayız. Hedefimizde Çek Cumhuriyeti var. Çek Cumhuriyeti vizeli mi? Eğer Çek Cumhuriyetine vize gerekli ise bu konuda bizlere destek vermenizi isteriz. Ben devlet memuru, eşim ev hanımıdır. İlk kez bir Avrupa ülkesine seyahat edeceğiz danışmanlığınızın tüm içeriğini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Turist Vizesi
    E. ÇAMURLU, 02 Nis 2020, 12:14

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti Prag şehrine kısa süreli turistik bir seyahat etmeyi planlıyorum. Prag turist vizesi başvurularında dikkat edilmesi gereken hususlar ve çizilmesi gereken yol nedir? Öğrenciyim ve erkek arkadaşım ile seyahat edeceğim onun hali hazırda geçerli vizesi var kendisinden almam gereken bir evrak var mı? Çek cumhuriyeti vizesi için konsolosluk genelde sorun çıkarıyor mu? Ücretler ve işlemler hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize Fiyatı
    A. AYDIN, 02 Nis 2020, 11:12

    Merhaba, ben ve eşim emekliyiz, kızımız ise öğrencidir. 2019 yılında yapmayı planladığımız Avrupa seyahatimizi sağlık nedenlerinden dolayı 2020 yılına erteledik. Gitmek istediğimiz ülke ve almak istediğimiz vize olan Çek Cumhuriyeti vize fiyatı bu yıl değişti mi? Vize fiyatına ek olarak ücretler var mıdır? Aynı şekilde evraklar da değişti mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Başvuru Formu
    E. L., 01 Nis 2020, 17:07

    Çek cumhuriyeti aile ve arkadaş ziyareti Schengen vizesi almam gerekiyor. İlk kez Schegen vizesi başvurusu yapacağım. Daha öncesinde vizeye ihtiyaç duyulmayan ülkelere seyahat ettim. Başvuru için vize formu doldurulması şart mı yoksa online form mu doldurulmaktadır? Emekliyim ve çok fazla anladığım konular ve tecrübesini yaşamadığım işlemler olduğundan dolayı işinde uzman bir danışmanlık istiyorum. Sizler bu konuda benim için neler yapabilirsiniz? Çek Cumhuriyeti başvuru formu aynı zaman da gerekli evraklar ve bütün işlemleriniz hakkında destek verebilir misiniz? En çok merak ettiğim işlem süresi ve en geç ne zaman başvuru yapmamız gerektiğidir. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Öğrenci Vizesi
    N. ODA, 01 Nis 2020, 16:59

    Sayın yetkili, Marmara Üniversitesi’nde 3. sınıf turizm ve otelcilik öğrencisi olarak Çek Cumhuriyeti’nde kısa süreli eğitim hakkı kazandım. Eğitimim 2 ay süresince olacak. Daha öncesinde İtalya’ya turistik amaçlı bir seyahatim olmuştu. O zaman hazırlamış olduğum evraklardan farklı neler hazırlamalıyım? Başvurumu size mi yoksa konsolosluğa mı yapmalıyım? Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi ile ilgili yardımlarınızı talep etmekteyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Çek Cumhuriyeti Vize Evrakları
    VS, 01 Nis 2020, 16:51

    Merhaba Sayın Yetkili, Çek Cumhuriyeti ile ticari ilişkileri içerisindeyiz. Ben ve benim asistanımım gelen bir davet üzerine Çek Cumhuriyeti ülkesine seyahatimiz olacaktır. İşlemler sanırım Vfs Global Çek Cumhuriyeti üzerinden yapılmakta. Vfs Global Çek Cumhuriyeti vize evraklarına nasıl ulaşabilirim? Sizler bana Çek Cumhuriyeti vizesi evrakları hakkında ve sizin danışmanlık hizmetiniz hakkında bilgi verir misiniz? Yaklaşık 3 yıl önce Avrupa’ya ufak birkaç seyahatim olmuştu ve başvurularımda fazlasıyla zorlanmıştım. İşlemlerimizde bizlere yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Benim için en önemli konu hazırlanması gereken evraklarda çok fazla değişkenlik var mıdır ve ya evrakların İngilizce olma zorunluluğu var mı ve gelecek olan davetiye orijinal mi talep ediliyor? Teşekkür ederim. İyi günler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Konsolosluğu Vize Başvuru
    L. A., 01 Nis 2020, 16:06

    Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Schengen başvurularını şahsen müşteriler ile kabul ediyor mu? Yoksa nereden işlem yapabiliriz? Konu ile ilgili çok fazla kirli bilgi ve söylenti var. İncelemelerim doğrultusunda sizin gibi tecrübeli bir danışmanlık kurumundan bilgi almak istedim. 6 kişilik bir aile arasında bir gezimiz olacaktır. Ağustos ayında seyahat etmek istiyoruz. En geç ne zaman başvuru yapmalıyız? Çek konsolosluğu vize başvuru ile ilgili desteğinizi talep ediyoruz. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Vize Evrakları
    N. AYDIN, 01 Nis 2020, 15:39

    Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu Prag vize evrakları nelerdir? Öncesinde ailem ile beraber birçok Avrupa ülkesini seyahat etmiştim. 2020 yılı güncel evraklarda değişmeler oldu mu? Ben özel bir üniversitede 2. Sınıf öğrencisiyim. Arkadaşım ile beraber yaz döneminde seyahat etmek istiyoruz. Ailemizden sponsorluk sunmamız şart mı? En fazla kaç gün kalışlı bir seyahat düzenlememiz konsolosluk için uygun olacaktır? Ufak bir tur yapmak istiyoruz. Sırası ile Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Avusturya şeklinde nelere dikkat etmemiz gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Şoför Vizesi
    H.K, 01 Nis 2020, 14:58

    Sayın yetkili; Çek Cumhuriyeti’ne arkadaşım ile birlikte turistik bir seyahat planlamaktayız. Daha öncesinde de birçok kez Avrupa tecrübemiz oldu. Fakat bu sefer şahsi aracımız ile seyahat etmek istiyoruz ve seyahatimiz süresince birkaç Schengen ülkesi daha gezmek istiyoruz. Çek şoför vizesi için hazırlamam gereken evraklar ile ilgili ne gibi farklılıklar bulunmaktadır? Öncesinde Schengen vizesi alırken parmak izi vermiştik Çek Cumhuriyeti tekrar ister mi? Başvurumuzu sorunsuz ve sizin desteğiniz ile yapmamız mümkün müdür? Yardımlarınızı rica ederiz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Uzun Dönem Vize
    M. CAN, 01 Nis 2020, 14:36

    Merhabalar, ben bir avukatım. Biliyorsunuz çok yoğun ve yorucu bir iş hayatımız var. Bu kış mevsiminde Çek Cumhuriyeti’ne turistik bir seyahat planlamaktayım. Bu seyahatimden sonra zaman bulabildikçe başka Schengen ülkelerini de ziyaret etmek istiyorum. Çek Cumhuriyeti uzun dönem vize hangi şartlarda alınabilir? Maksimum ne kadarlık vize alabilirim? Yazmam gereken bir dilekçe var mı? Sizler bu noktada bana hizmetiniz hakkında nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz? Her şeyden önemlisi başlıca hazırlamam gereken evrakları anlatabilir misiniz veya bana e mail olarak gönderebilir misiniz? Başvurum için sizlerden evraklarımı getirmek için randevu almak zorunda mıyım? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Vize İşlemleri
    EK, 01 Nis 2020, 14:22

    Çek Cumhuriyeti Prag şehrinde arkadaşımızı ziyaret amaçlı Fransa vatandaşı eşim ile seyahat etmek istiyorum? Avrupa birliği vatandaşı ile evliliğimden dolayı diğer Avrupa ülkesi başvurularımızda bazı evraklar istendi. Çek Cumhuriyeti’nin bu konuda ki istekleri nelerdir? Bursa’da ikamet ediyorum, Çok yoğun iş hayatım nedeni ile vize işlemlerim için güvenilir ve tecrübeli bir danışmanlık aramaktayım. Başvurularımı İstanbul’a gelmeden sizler benim için yapar mısınız? Öncesinde parmak izi verdiğimi hatırlıyorum tekrar vermem gerekli midir? Prag vize işlemleri ile ilgili sizden destek alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize Evrakları 2020
    H. Yüksekdağ, 27 Mar 2020, 11:52

    Merhaba, 3 yıl önce Çek Cumhuriyeti’ne Schengen vizesiyle gitmiştim ancak vizem bitti ve tekrar vize alacağım. Çek cumhuriyeti vize evrakları 2020 yılında değişti mi? Hangi güncel evrakları hazırlamak gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya Konsolosluğu
    K. Tanrıkulu, 27 Mar 2020, 11:28

    Selamlar, İstanbul’da yaşıyorum ve ailemle vize başvurusu yapmak istiyorum ancak Çekya konsolosluğu nerededir bilmiyorum. İstanbul’da vize başvurusunu oradan yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu
    G. Durmazer, 27 Mar 2020, 10:54

    Çek Cumhuriyeti’ne gitmek istiyorum ve Schengen vizesine başvuracağım. Başvuruda Çek Cumhuriyeti vize başvuru formu doldurmam gerektiğini öğrendim; bu form nereden alınıyor? Nasıl dolduracağım hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Vize Başvurusu
    Ş. Hanoğlu, 27 Mar 2020, 10:04

    Merhaba, ben özel bir şirkette çalışıyorum ve yıllık iznimde Prag’a seyahat etmek istiyorum. Prag vize başvurusu yapmak için hazırlayacağım belgeler neler olmalıdır? Süreç diğer vize başvurularıyla aynı mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya Vize Başvurusu
    S. Önder, 26 Mar 2020, 18:10

    Çekya vize başvurusu yaptıktan sonra tahmini ne kadar süreli vize veriyor? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Vize Ücreti
    E. Taşoluk, 25 Mar 2020, 20:30

    Merhaba. Tatil amaçlı Prag’a gitmek istiyorum, Prag vize ücreti ne kadar ödemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya Vize Ücreti
    G. Kahraman, 25 Mar 2020, 20:06

    Merhaba. Çekya vize ücreti 2020 yılında ne oldu? Turistik vize almayı planlıyorum, öğrenmek istedim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize Ücreti 2020
    S. Gürpınar, 25 Mar 2020, 19:53

    Merhaba. Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2020 yılı için kaç para ödeniyor? Hangi belgeler hazırlanacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Çek Cumhuriyeti
    E. Demir, 25 Mar 2020, 19:31

    Merhaba. Vfs Çek Cumhuriyeti başvurularını alıyor mu? Konsolosluğa mı gitmek gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Çek
    B. Karar, 25 Mar 2020, 19:08

    Merhaba. Vfs Çek turistik vizesi alma konusunda hizmet veriyor mu? Gereken evraklar nelerdir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya Vize
    S. Küçük, 25 Mar 2020, 18:40

    Merhaba. Çekya vize başvurusu yapmak istiyorum. İlk kez başvuru yapacağım için belgeler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Çek Cumhuriyeti
    C. Karlı, 25 Mar 2020, 18:18

    Merhaba. Vfs global Çek Cumhuriyeti için başvuruları randevulu mu alıyor? Nasıl randevu alabilirim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Prag Vize
    M. Çoban, 25 Mar 2020, 13:43

    Merhaba. Prag vize işlemlerini yapabileceğim kurum hangisidir? Konsolosluk alıyor mu yoksa sizden mi başvuru yapmalıyım? Cevabını için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vize
    A. Çakır, 25 Mar 2020, 13:00

    Merhaba. Çek Cumhuriyeti vize alma işlemini nereden yapıyoruz? Ben vize almak istiyorum, ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Çalışma Vizesi
    O. inalkac, 20 Haz 2018, 14:08

    Merhaba, Şuanda Türkiye’de mühendis olarak çalışmaktayım. Çek Cumhuriyeti’nde bulunan bir firmadan çalışma teklifi aldım. Çek Cumhuriyeti çalışma vizesi başvurusu yapmalıyım. Daha öncesinde yaptığım schengen başvuruları gibi mi? Yoksa tamamen farklımı farklı ise nelere dikkat ederek başvurumuzu yapabiliriz? Başvuruya şahsen gitmemiz gerekli mi? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çek Cumhuriyeti için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp